téli - csütörtök [12.31.]

2009.12.31. 10:00 - viktornaplo

MI LESZ ITT MÉG MA!

Ez a szám és a klipp jellemzi majd legjobban az éjszakámat.
Akkora lesz.. már a buliba is hárman fognak vinni.. előre látom. :DD

 

téli - szerda [12.30.]

2009.12.30. 14:29 - viktornaplo

10kor keltem.

Egyből el is kezdtem csinálni a pizzát. A tésztagyúrás kurvajól levezeti az ideget az emberből. Ha felbasznak ezentúl, pizzát fogok sütni.. :DD

Kora délutánig elhúzódott az egész.. minden összejött hogy a lehető leglassabban készüljün el..

Mire végre elkészült, egyből betömtem a felét. Még gép előtt is ücsörögtem egy kicsit. Nagyon elkapott a rosszkedv, de fogalmam sincs mi váltotta ki. Régen voltam ennyire szomorkás. "Holvanazalányakitudja...hogymitőllennékboldogújra."

Hagytam a francba a virtuált, inkább belőttem egy filmet, gyújtottam egy pipát, és hátradőltem. Két perc alatt elfelejtettem minden gondomat.

17:30ra mentem Tédéhez. Gémeltünk, röhögtünk, meg csapattunk két kör pálinkát.

19:00kor volt tali Zsuzsival+Dévtestvérünkkel és Norcsival. Először spár, [nem lehet már kapni furulyást.. :( ] aztán EuRÉPAtér. Ittunk, röhögtünk, elvoltunk.

Viking. Beültünk, nagyon-nagyon jó hangulat volt végig. Találkoztam Vikivel is. Jó volt megint látni és beszélgetni egy kicsit.

Sör, meg Beher ment egész éjszaka. Lőttünk képeket, szerintem vannak egész jók is.. :DD Aztán Norcsi, Zsuzsi, Dévtestvérem, haza.. meg utána mi is..

Kurvajó este volt. Utólag is boldog névnapot az összes Dávidnak.

Napképei:

téli - kedd [12.29.]

2009.12.29. 23:54 - viktornaplo

10kor keltem.

Délelőtt megcsináltam amit Anyus felírt, aztán beültem kicsit még gép elé.

13:50kor taliztam Tédével, mentünk városba. Nyújorker, semmi. Teszkó, megvettük a szilveszteri piákat. Pláza, Szinvapark, semmi. Amúgy a szokásos őrület volt végig.

Hazajöttem, elkészültem, ettem, aztán mentünk Anyussal a Művészetek Házához. Ott taliztunk Zsuskával meg Jocóval, és beültünk moziba. Polygamy. Nem olyan szar film, egynek elmegy. Van pár vicces jelenet is benne.

20:15kor taliztam a villanyon Tédével meg Dorrrival. Mentünk a Szinvaparkba, Denyóhoz meg Danikához. Út közben megittunk egy üveg viszkilikőrt. Szinvaparkból ki a parkolóba, ott volt már Bíró is. Beszélgettünk, elvoltunk, megjött Ági, aztán kimentünk a Martintelepre. Siesta vagy mi volt a hely neve ahova beültünk..

Bíró behívott mindekit egy körre, rendes volt tőlle. Röhögtünk végig, szerintem jó hangulat volt, jól éreztem magam. Utána Denyó visszahozott minket a Búzára, aztán mentis tovább. Tédével Beálltunk a buszmegbe, kb fél órát vártunk a buszra. Annyit hülyültünk meg röhögtünk.. eszméletlen hogy az unalom mit tud csinálni az emberrel.. :DD "Mennyi az idő? - Nem merem elővenni.. - HMMMMM"

Tök jól elvoltam egész nap. Holnapra leszek még nagyon kíváncsi...

téli - hétfő [12.28.]

2009.12.28. 23:58 - viktornaplo

10kor keltem.

Hívott Anyus, hogy betudnék-e menni hozzá a munkahelyére, mert van pár dolog amit haza kéne hoznom.

Mint az őrült, úgy kezdtem el készülni, hogy mindennel időben meglegyek. Sajna nem jött össze, és 12:30fele értem be hozzá a Kórházba.

Ideadta a szajrét, aztán mivel nem lett volna már elég időm hazamenni, aztán visszaérni fél2re a városba, így bevittem Zsuskához. Odaadtam, puszi-puszi, és indultam a centrumhoz.

13:31 - Dusíí. ÁÁáá te ez a nő.. Kicsit másnak képzeltem, de azt kell mondanom, hogy sokkal-sokkal jobb így. Nagyon szimpatikus. Meglepően sok dologban egyezik a véleményünk. Először sétálgattunk, aztán beültünk a Vikingbe. Végig beszélgettünk, és nagyon jól éreztem magam.

4órát voltunk együtt. Meglepett hogy így elrepült az idő. Mire kijöttünk a Vikingből, besötétedett. Elkísértem még a búzára, és.. mielőtt felszállt a buszra, még megölelt. Annyira jól esett. Nagyon meglepett, egyáltalán nem számítottam erre.

Utána jöttem haza, lefixáltam az estét Tédével, ettem, váltottam pár szót Anyussal, összeszedtem magam, aztán idultam is le a megállóba.

18:40re jött Tédé. A lépcsőházunktól a buszmegállóig elnyomtuk az Enyém a világ első verzéjét. Hatalmasat toltunk. HÚúúú de szakadtunk a végén.. :DD

Mentünk a plázához, már ott volt Dorrri, Denyó. Megjött Ági is egy kis késéssel,  meg útközben Gabesz is csatlakozott. Mentünk volna Bohócba, de már tele volt. Utána néztünk egy Vikinget meg DrinKinget, de ott is teltház. Végül a Sörkertben kötöttünk ki. Kicsivel később megjött Fruzsi is.

Csocsózgattunk, [mert az fijús játék] én Tédével voltam, Gabesz meg Denyóval. Ha jól emlékszem 4/3mat nyertünk.. :D
A csocsóasztal melett volt a zenegép. Állok az asztalnál, odajön hozzám egy seggrészeg srác, hogy segitsek már neki beledobni a pénzt. Mondom váltasd fel, mer 200ast nem fogad el. OK. Aszittem leráztam ezzel.. BIZTOS!

Jön vissza, 5 db százassal.
V: Mind bele dobjam?
?: ÓÓóó persze-persze!
V: Na figy ezzel kell kiválasztani ha megvan amit akarsz..

Srác kapásból elkezdte püfölni a gombot.. namondom ez jó lesz.

?: Segiccsé má.. valami LL Juniort tegyél nekem.
V: Jóvan..

Nyomtam ott mindent ami elém került, nem nagyon foglalkoztam vele. Gyerek 3 szám kiválasztása után:

?: Jaj nagyon köszönöm, nagyon rendes gyerekvagy.
V: Hát.. kösz, szívesen.

Nyújtja a kezét, kezelünk, utána mint ha világi spanom lenne, má öklöztünk, pacsiztunk, vállaztunk, és a végén még le is 3puszitott. Na azér az nem volt gyenge. Aszittem belehány a fülembe, olyan büdös piaszaga volt, és állni is alig bírt már..

Elmegy, nézem a zenegépet: 7 számot még lehetett kérni... Na kaptunk is az alkalmon, csapattunk is mindent ami tetszett. Legalább fizetett nekünk pár zenét.. :D

Amugy az a pultos az.. mint a tetű.. Nagyon szerencsétlen volt.. Tédét kicsit baszta fel.. :DD

Fél11kor elindultunk. Vártunk egy buszt Fruzsival, .."felraktam a képedet a kutyapina.HURAAA".. elkísértük Ágit a búzára, meg Dorrrit haza, aztán mentünk mi is a buszmegbe.

Mindent egybevéve nagyon-nagyon jó nap volt.

téli - vasárnap [12.27]

2009.12.27. 23:12 - viktornaplo

Háromnegyed11kor keltem.

Végre kezd télies idő lenni. Örülök neki nagyon. Délelőtt Anyussal pakolásztunk, aztán pihi volt végig.

Elmentem fürdeni. Égre-földre kerestem, hogy hova lett az itthoni ruhám. Megyek el a tükör előtt.. RAJTAM VOLT!

Mondok jobbat.. Multkor megfürödtem, leültem vacsizni, aztán elmentem fürdeni megint mert elfelejtettem hogy már fürödtem egyszer.

Szerinted normális vagyok ilyenkor? :D

Kora este mentem fel Tédéhez, hülyültünk sokat. Ültünk gép előtt egy kicsit, aztán mentünk a városba. Dorrri, Fruzsi, Denyó, a plázába taliztunk velük. Alig volt nyitva kocsma, így a Bulldogzba kötöttünk ki.

Jó hangulat volt végig, jól éreztem magam. Volt pár érdekes arc amúgy, időnként elég ijesztő viselkedéssel, de ezeket leszámítva zsír volt. Reppeltünk Dopemant is, Fruzsi aranyosan tolta.. :D

Jóeste volt, jól éreztem magam.

Pár idézet:

V: "Felcsípte a részeg nőt.."
TD: "Mi? felcsúszott neki a nő?"

V: "Rózsa vécé budijába"

F: "Mondj már valami jó filmet.."
V: "Csuklónyiszálók.."
TD: "Fruzsi értelmi szintjének megfelelőt.."
V: "Shrek."

TD: "Itt mindenki Jude?!"

téli - szombat [12.26]

2009.12.26. 23:55 - viktornaplo

Fél10kor keltem. Alig bírtam magamhoz térni. Olyan verőfényes napsütés volt egész nap, hogy az valami elképesztő. Tavasszal szokott ilyen lenni. Nagyon fura volt.

Reggeliztem, segítettem még Anyusnak egy kicsit, aztán megérkeztek Kereszt szüleimék. Kicsivel később Zsuskáék is, aztán neki ültünk az ebédnek. Nagyon finom volt minden, és a hangulat is jó volt. Utána beszélgettünk még, nevetgéltünk.

Nemtudom mikor mentek el a többiek, de még Zsuska és Jocó maradtak. Elkezdtünk Gazdálkodj Okosanozni, meg azt a karácsonyi zenét hallgattuk amit kiskorunkban. Annyira jól éreztem magam. Ez volt a legeslegjobb nap egész Karácsony alatt.

Annyit röhögtünk.. StólAndrás meg André volt végig a kifigurázás tárgya. Zsuskát egész nap azzal húztam hogy púpos.. :DDD Nagyon nagy volt..

Este fél11ig játszottunk. Ők hazamentek, mi meg Anyussal lepihentünk.

Keresztanyáméktól egyébként megkaptam a parfümöt amit kinéztem, és két nagyon jó könyvet. Művészképek vannak benne, amikből sikerült ihletet is merítenem.

Csudijól éreztem magam egész nap.

Napképe:

téli - péntek [12.25]

2009.12.25. 20:11 - viktornaplo

11kor keltem. Lassan szokásom lesz.. :DD

Nagyonfinom karácsonyi reggeli, aztán lazítás.

Utána segítettem Anyusnak is még, hogy hamarabb végezzünk, aztán pihi megint.

Amúgy csak háromszor volt áramszünet a nap folyamán..

Este Anyussal ajándékoztunk egymásnak. Kaptam egy webcamot, és egy nagyon zsír Tisza övtáskát.

Este még felhívott Zsuzsi. Beszélgetünk nagyba, egyszer csak gépi hang: "egyenlege 15mp múlvalejár."
Én: Ez neked szólt, vagy nekem?
Zsuzsi: Nemtudom de tegyük le..

NAGYvolt! :DDDDDDDD

Andival is beszélgettem még, éjszakába nyúlóan. Webcamoztunk is, meg röhögtünk sokat. Aranyos, és bolond. Hétfőn tali. Nagyon várom már.

Végre volt egy jó nap az idei karácsonyban.

Napképe:

téli - csütörtök [12.24]

2009.12.24. 23:49 - viktornaplo

11kor keltem.

Reggeli, aztán karácsonyfa díszítés. Mióta az eszemet tudom, mindíg Zsuskával csináltuk, és mivel már nem velünk lakik.. ma nekem kellett, egyedül.

Ezzel az a baj, hogy régen ahányszor próbálkoztam egyedül díszíteni, nekem nem sikerült jól egyszer sem. Mindíg csúnya lett. Ezért gyűlölöm a karácsonyfa díszítést.. ha valamit elbasztál egy csomószor, utána nincs kedved megint elkezdeni..

Teljesen lehangolt, hogy most is csúnya lett. Borzasztóan éreztem magam, mert nem szeretek kiadni a kezeim közül szar munkát. Ingerült is voltam, és csak egy kis szikra kelett hogy elboruljon az agyam. Úgy szégyellem magam így utólag.

Amugy az összes karácsonyi zenével tele van a hócipőm. Inkább Kid Cudi-t meg Esmée Denters-t halgattam egész nap.

Estére Zsuskáékhoz voltunk hivatalosak karácsonyi vacsira. Ott volt Anyus, Zsuska, JocóMama, Jocó, meg én. Ajándékoztunk is.

Zsuskától és Jocótól kaptam egy vizipipát. Eredeti tunéziai. Egy praktikus kis kofferben van. Nagyon jó. Jocó Anyukája pedig egy tök jó könyvet adott. El is kezdem olvasni hamarosan.

A vacsi fenomenális volt. Igazán büszke lehet magára Jocó, nagyon finomakat főzött. Ritkán szoktam ennyire dícsérni kaját, mert borzasztóan kritikus vagyok, de most meg voltam elégedve mindennel 110%-ig! Minden elismerésem az övé.

Éjfél előtt kicsivel értünk haza.

 

Jegyzet: Ma végre bebizonyosodott, hogy BüdösPista valóban meghalt. Eddig még csak pletykaként hallottam erről. Állítólag pár hete félholtan fetrengett a házelőtt, úgy kaparták össze a mentősök, és vitték be a kórházba. Mongyuk nem lettem volna annak a helyében aki megfürdette..
Azt még nem tudom hogy halt meg, de állítólag valami nagyon természetellenes pózban feküdt, ezért hívták ki a zsarukat is.
Palibácsi szerint olyan rohadt büdös volt miután elszállították a hulláját, hogy az összes ablakot kinyitotta az ötödiktől felfelé a lépcsőházban, mert nem lehetett megmaradni a bűztől, ami a lakásából terjengett.

Sajnálom azért az anyját és a lányát, de...... legalább nem lesz többet olyan büdös a liftben, hogy amikor belépek, a hányinger kerülget......

Rest In Peace Stinky Steve!

 

Napszáma:

 

kiskarácsony, nagybebasz II.rész

2009.12.23. 12:28 - viktornaplo

Egész délelőttös punnyadás, unalom.

Délután már Anyusnak segítettem, voltunk itt a környéken pár boltba, aztán feldíszítettük a lakást. Ezt igazából advent első vasárnapjára szoktuk, de nem volt hozzá hangulatunk. A lényeg hogy már megvan. :D

19:00ra mentünk a Centrumhoz Tédével. Jött Zsuzsi is, meg Norcsi is nemsokkal később. Bementünk spárba, bevásároltunk.

Miután megvolt minden, irány fel Tédéhez. Villamoson röhögcséltünk sokat..

Felmentünk, ajándékozás. Tédétől egy eredeti Dopeman CD-t kaptam. Hát el sem hiszem, komolyan.. A közös számunk is ezen az albumon van. Ja amugy csak 3× volt becsomagolva.. vicces volt miközben bontottam.. :DD
Zsuzsitól egy névre szóló felespoharat, amit még hazfele, a buszon felavattam, és egy naptárat kaptam, az eddigi közös fotóinkkal. Annyira jól néz ki, és annyira ötletes. Sütött csokismuffint is, nagyon finom volt.

Utána elkezdtük filmeket nézni. Otis - Pokoli Tévedés. Elég vegyes volt a fogadtatása, bár szerintem nagyonjó film. :D Sajna nem tudtuk végig nézni, mert a lányoknak már menniük kellett.

Lekísértük még őket a Búzára a buszhoz, aztán jöttünk haza mi is. Itthon még kitettem a naptárat a szobámba, aztán feküdtem is le.

Tetszik eddig ez a karácsonyosdi. Fantasztikus ajándékokat kaptam eddig.

Egyébként..
Ha nem vagyok ilyen mániákus rajzoló, a lépcsőházunk előtt haltam volna meg éjszaka. Mielőtt bejöttem a lenti ajtón, még firkáltam egy kocsira. Épp odaértem az autóhoz, amikor egy óriási puffanást hallottam. Megijedtem, de nem foglakoztam vele. Mikor végeztem, mentem a lépcsőház ajtó felé, hát egy óriási kupac jég ripityára törve pontosan a bejáratnál. Ha egyből oda megyek, nem pedig a kocsihoz, az egész a fejemre esik. Pont akkorra értem volna oda, amikor az lezuhant. Teljesen leblokkoltam. Álltam az ajtó előtt, és meredtem magam elé. Nagyon megrémültem. Azt hiszem ez egy jel volt, hogy.. hat hónap  nemtörődömség után már ideje hogy megváltozzon a hozzáállásom az életemhez.

kiskarácsony, nagybebasz I.rész

2009.12.22. 00:04 - viktornaplo

18:00kor taliztam Tédével Diósgyőrbe. Felmentünk hozzájuk, elvoltunk, aztán gyerünk PÉhez.

Ajándékozás: PÉtől egy Ágyas Törköly pálinka, Denyótól egy kurvafinom Barack pálinka. Ment is itthon a polcomra mind.

Egész éjszaka német repp ment, egy kis Kanye West-tel vegyítve. Közben pedig folyamat ivászat. Elképesztő hangulat volt. Csináltunk képeket is. A zsíroskenyér adta a végére!

Már éjfélkor itthon voltam. Még kis MSN Zsuzsival, aztán szundi egyből. Nagyon jó este volt. Miből maradtam én ki azzal, hogy nem veletek spanoltam évekig.......

melóó II.

2009.12.21. 17:02 - viktornaplo

Reggel negyed6ra a Teszkóba voltam. Egyik ismerősömmel dolgotzam végig. Igazából csak így lehet könnyedén átvészelni ezt az egészet, hogy közbe elbeszélgeted/elröhögöd az időt.

Beosztottak minket a "száraz élelmiszerekhez". Liszt, cukor, édesítő, fűszer, csoki, tea, kávé, szószok, olaj, méz, lekvár, ételízesítő, csipsz, popcorn, meg minden amit ebbe a kategóriába sorolnak.

Igazából egész délelőtt lószart nemcsináltunk. Fészingeltünk végig, meg ha fogyott valamiből feltűnően sok, pótoltuk. Szerintem többet igazítottuk útba a vásárólak mint pakoltunk. Nem is nagyon bántam..

Nyolc óra alatt sikerült nyolc fajta vásárlót megkülönböztetnem:

1. Fogyatékos: megkérdi, hogy hol a kávé, miközben 20centire van a szemétől.
2. Udvarias: elnézést kér mikor leszólít, kedves, ezerszer megköszön mindent.
3. Faszfej: lenéző, lekezelő, nagyképű, és ha nemtudsz segíteni, flegmázik.
4. Kétségbe esett: halálra van rémülve, ha nemtalál valamit a szokásos helyén.
5. Nagymama: 60felett, mosolgyós, jókedéjű, kedveskedő, sütéshez vásárol.
6. Köcsög vénasszony: 60felett, a nagymama szöges ellentéte.
7. Alkesz: piaszagú, rothadtfogú, lisztnél keres bort.
8. Tanyasi roma: bunkó, vadkan szagú, alpári, és tájszólással üvölt.

 

Hallottál már amúgy méz ízű szirupról? Ilyet lehet kapni, méz helyett.. Beszarás.. 

Kb 14:30fele értem haza. Feküdtem is le pihizni.

CineFest

2009.12.20. 10:36 - viktornaplo

MEGVAAAAAN! MEGTALÁLTAM!
CineFest-en láttuk még ezeket. Akkora.. Ez a kettő tetszett a legjobban. Kerestem már rég, de még csak most találtam meg. Nézd végig mindegyiket, nagyon nagy!

FIN:
Egyszerűen lenyűgöző. Annyira összefüggő, és ötletes az egész..

 

Lettin' Go:
Ezen besírtam akkor is, most is. Fantasztikus mennyire tud hatni rám.

flashing lights[szombat]

2009.12.19. 17:07 - viktornaplo

9előtt keltem.

Egész délelőtt festettem. Előszoba, fürdőszoba. Mikor mostam ki a vörös festéket a festőhengerből, olyan volt mintha felvágtam volna az ereimet és a vérem ömlene a csapba. Ijesztő volt.. és elgondolkodtató.

Délután semmihez nem volt kedvem. Rég voltam már ennyire bepunnyadva. Elkezdtem ajándékokat csomagolni, de nem tudtam mindent megcsinálni. Majd folyatom még..

Aztán taliztam Tédével a megállóban. Egy elég komoly Dopeman számot reppelt el nekem.. :DD 18:00ra mentünk a Centrumhoz. Jött Zsuzsi is nemsokkal utánunk. Bementünk a Centrumba hogy amíg várunk ne fagyjunk szét, erre kiküldtek minket, mert nem vásároltunk......

Megérkezett Dévtestvérünk is. Kíváncsi voltam rá, sokat hallottam már róla. Pozitív volt az első benyomásom. Mikor csak hárman maradtunk, akkor se kukult meg, és normális volt végig. Az ivásba is partner volt.. :D Jó arcnak tűnik.

Szóval mentünk spárba, hogy olcsón meglegyen az este. Szokásosat vettük. Beálltunk egy kapualjba, ott ittuk meg. Indulás előtt még elhajingáltam minden üveget ami a kezem ügyébe került. Mondjuk rögtön utána a sziréna egy kicsit fosatós volt.. :DD

Beültünk vikingbe. Beszélgettünk, iszogattunk, röhögtünk.. jól elvoltunk. A füsttől borzasztóan rosszul lettem. Marta a szemem, felkavarta a gyomrom,  nem kaptam levegőt.. Egyszerűen szörnyű volt. Viszont ezt leszámítva tetszett.

Juteszembe.. ki firkálta össze a kézfejem? :DD

Tédével utána még elmentünk mekibe. Útközben ha jól emlékszem estem egyet.. :DD Kajált, aztán jöttünk is haza.

 

 

Napszáma:

"azafaszadolog" [péntek]

2009.12.18. 23:57 - viktornaplo

Egész délelőtt itthon voltam. Takarítottam nagyban. Sikerült mindennel végeznem, úgyhogy már csak a festés maradt. Elégedett vagyok a teljesítményemmel.

Délután Dáviddal sopping. Megjártuk hamar. Hazajöttem, ettem, kivasaltam az ingem, felöltöztem szépen, aztán 18:00ra mentünk Betti fellépésére.

Hogy ez a csaj mennyire ügyes..  kimondhatatlanul büszke voltam rá. Az egész zenekart ő vezette. Mindenki őt figyelte, ő pedig fantasztikusan játszott. Ahogy én hallottam, egyszer sem hibázott, és tényleg.. Egyszerűen lenyűgöző volt. Nem hiába félti annyira a "hegedűs ujjait." :D

Mivel az egész előadás késett, igy mikor hazaértem nagyon kellett kapkodnom hogy elkészüljek időben, mert már 20:00ra Diósgyőrben kellett lennem. Buszon ott volt Dorrri is, aztán mikor leszálltunk, egyből jött is Tédé. Mentünk Denyó elé. Azt hittem mi késünk majd, ehelyett Sinkó+Dóri érkeztek legkésőbb, szokás szerint.. :D

20:30fele elindultunk ki a gyógyszergyárhoz, hogy majd ott szánkózunk.. BIZTOS! Semmi világítás nem volt, a sötét erdőbe meg nem szándékoztunk bemenni.. Denyó forgatta még a kocsit a parkolóban egy kicsit, aztán kitaláltuk hogy kössük utána a szánkómat. HÁT AZ MEKKORA VOLT! Rögtön az első farolásnál lezuhantam. Felültem megint, aztán hamar rájöttem a módjára.. Kapaszkodtam két kézzel, Denyó faroltatott, a szánkó meg seggelt ki alóllam, de megtartottam mindíg. Hát mint a rallykocsik úgy csúszkáltam. Eszméletlen volt.. Utánam felült Tédé is, neki is bejött ahogy láttam/hallottam.. :DD

Megbeszéltük, hogy menjünk le a Bulgárra, a Stadion melletti kis dombra. Mondtam volna, hogy jöjjünk ide hozzánk a domboldalra, de itt sincs világítás, plusz tavaly három vaddisznó is behesszelt minket a dombtetőn, szóval nem kockáztattam volna meg.. :D

Naszóval Bulgárföld. Egyből rámentem a legrázosabb részére. Dobott rajtam azér egyet.. :D Csúszkáltunk sokat, aztán kitaláltam hogy kössük egybe a szánkókat, és vonatozzunk. Első csúszás, felborultunk a lejtő felénél. :DD A többi már jól sikerült. Nagyon tetszett. Aztán jöttek az abnormális csúszások.. Seggcsúszkán guggolva.. egyszer sem bírtam végig csúszni.. Seggcsúszkán térdelős-pucsítóssal.. Az jóvolt mongyuk.. Állva is próbáltam, de az Sinkónak sikerült csak. :D Szánkón Tédé háttal.. akkorát borult..hehehe

Sikerült eltörnöm a szánkómat is mikor ráálltam, de.. majd megcsinálom valahogy.. :D Sinkóval még hócsatáztunk is. Kevés havat öntöttem a nyakába :DD Valahogy 22:30fele indultunk haza. Denyó egész úton csúszkált a kocsival. Hatalmas volt.. :DD Diósgyőrben Dorrival átszáltunk Sinkóhoz, és hazahozott.

Egyszerűen leírhatatlan volt ez az este. Rengeteget szórakoztunk. Évek óta nem volt ilyen emlékezetes szánkózásom. Amúgy szerintem ez az, amiből egyszerűen.. NEM LEHET KINŐNI! :DD

Egyébként nemtudom hogy azért fáj-e a torkom, mert ordítoztam végig, vagy azért mert megfázott.. :DD:S Minden esetre nagyon megérte. Hihetetlen este volt.

 

és a nap száma:

melóó

2009.12.17. 11:27 - viktornaplo

a teszkóba

éjszaka

reggel 6ig

rápihenés nélkül

ilyenjóvolt(Y)

 

Délután feldobott a havazás. Suliból hazafele is vicces volt ahogy csúszkáltunk a kocsival.. :D Bár szerintem Denyónak kevésbé teccet.. :D

Aztán meg városba Tédével.. Lábujjaim lefagytak, de végül is igy már minden ajándék megvan. Különben is nagyonjól elvoltunk. Megint üvöltöztünk egy csomót, meg szakadtunk folymat.. :D

Egyébként vicces dolog kihallgatni mások beszélgetését.. hehehe

.........

Ész hová mész.. 10perc van indulásig, és azon kapom magam, hogy próbálom betuszkolni a mikróba a tejesdobozt..

Mitgondolsz a bögrét hová tettem?
Hűtő..(Y)

.........

20:40kor tali Gabenékkel. Meglepődtem, mert végig nagyon rendesek voltak. Lekéstük a buszt, amivel még időben beértünk volna, szóval.. késéssel inult az első munkanapom..
Persze mire végre megérkeztünk, senkinek  sem tűnt fel hogy nem 21:30ra voltunk ott.. Felesleges volt aggodalmaskodni.

A kabátot lepakoltuk, és minden egyes cikket ami nálunk volt, és kapható a teszkóban is, lecímkeztettünk.. keveset álltam ott, mire végeztem mindennel.. De kajak.. a féldoboz rágótól, a szőlőzsíron keresztül a tollakig mindent le kelett cetliztetni.. (Y)

Na végül elkészült mindenki, és szétosztottak minket hogy ki melyik osztályon fog dolgozni. Ez mondjuk elég cuki rész volt. Mint ha a tulajdonuk lettünk volna, úgy osztogattak minket..

Egyébként úgy indultam el itthonról, hogy én tuti halat fogok pakolni, vagy tuti a hűtőházba tesznek.. és bejött, SŐT! Mindkettő egyszerre.. Még szerencse hogy melegen öltöztem..
[nemtudom Anyukám mennyit csuklott az éjszaka, mert sokszor emlegettem magamban, hogy megtanított, hogy a legváratlanabbra is fel kell készülni.. (: ]

A srác akivel együtt dolgoztam egész este, szintén diák volt. Ő legalább már volt melózni itt előtte is, szóval tudott segíteni ha valamit nem tudtam. Egyébként kicsit be volt lassulva, de azért röhögtünk sokat.. "Rejszolt krumpli"

Az volt a feladatunk, hogy a mélyhűtő raktárból, -20°C-ból vigyük ki a mirelit holmikat az üzletbe, a helyükre. A boltba kb +20°C volt. Mivel a raktárban válogattuk össze egy raklapra, hogy mit kell feltölteni, az időnk felét legalább ott töltöttük. Az ajtajára kiírva: "Thermo védőruha használata kötelező!" Kaptunk egy-egy puffajkamellényt.. Olyan hideg volt egyébként a hűtőraktárban, hogy zsebkendőt sem kellett használni.. belefagyott az orromba minden.

Volt egy béka nevezetű kis raklapemelő, amin toltuk-húztuk az árut amit ki kellett vinnünk. 10perc szenvedés után nagyon belejöttem, hogy kell használni.

Fél1kor és fél4kor volt szünet, így három részre oszlott a munkaidő. Az első részben pörögtem végig. Másodikban már kicsit fáradtam, próbáltam energiát spórolni. Az utolsó harmadban pedig vagy tengődtünk céltalanul vagy csak fészingeltünk. [Magyarul megigazgattuk a cuccokat a hűtőládában, hogy szép és esztétikus legyen..]

Egyébként nem voltam álmos, köszönhetően az energia italoknak, de a lábaim meg a hátam már fájt mire hazaindultunk. 6:10kor indultunk onnan, és már 7:00kor az ágyamban voltam.

andréé [szombat]

2009.12.12. 23:12 - viktornaplo

A délelőttöm egy apróbb szakadással indult.. Éljen a mindent elsöprő 1hónapos szerelem! Utána meg a médiába.. hát geci ekkora szutyok embereket.. különben  látom az öltözködés még mindíg megy.. hehehe

Köbö dél körül még voltam a városban is, hogy elhozzam Mama tortáját. Meg se néztem a számlát, egyből bementem a Kisgergelybe. Odaadom a rendelős papírt, csaj rámnéz ilyen: tehülyevagy? fejjel:
   - "ez itt FalánkFannis rendelés..
   - JAAAA:DD  bocsi-köszi-szija!"

 

Egyébként a délutánom lájtos volt. Gémeltem, meg MSN. Júniusi naplózottat is olvastam. Durva volt.. Utána elkészültem, ettem, aztán..

..fél8kor taliztam Tédével a villamosmegállóban. Bementünk a városba, Pláza, aztán gyerünk Centrum elé. Kicsivel később jött meg Denyó, Sinkó+Dóri. Bementünk a szinvaparkba, hogy ne fagyjunk szarrá, közben megérkezett Danika+Ági. Spárba félórás tanakodás, hogy mit vegyünk.. Mi Tédével áfonyalikőrt, meg pezsgőt csapattunk.

Utána gyerünk Denyó nagyijához. Tédé zuhant egy hatalmasat a lépcsőház előtt.. azon röhögtünk, hogy.. olyan volt, mint aki egy tízezres után vetődik.. hehehe
Aztán még Denyó csengetett a full üres lakásba, miközben nála volt a bejáratikulcs.. hehehe adom azt a gyereket.. hehehe
Mivel nem fértünk be a liftbe mindannyian, Danikával lent maradtunk, amíg a többiek felmentek.
D: "- Te amugy tudod hanyadikra kell menni?
V:   - Nemnagyon.. hehehehe"
Felmentünk a tizedikre, és követtük az üvöltéseket. Végül is a hetediken kötöttünk ki.. :DD
 

Beültünk a szobába, és kezdődött az alkoholizálás. Közben Csillagszületiket néztünk. Van az a kappanhangú csávó, André.. hát azon mennyit röhögtünk.. hehehe

"Ezentúl nem azt mondjuk, hogy buzi, hanem hogy: André!" /Tédé, Sinkó

Folyamat szakadtunk, megállás nélkül. Eszméletlen volt. Nem is tudom mikor nevettem utoljára ennyit. Kibaszott durva volt. Percenként röhögtünk valamin. Alig kaptam levegőt.. hehehe Vagy egymást oltottuk, vagy a TVn röhögtünk.. ÁÁáááá.. Hatalmas volt.. Ja és van egy vágás a tenyeremen.. de hogy mitől.. :S:DDD

 

Sikerült pár hülyeséget felirnom:

" - Itt az üres, ami üres!" /Én

" - Tédé énektanárhoz jár - és mit énekelnek.. kiskarácsonyt?" /Denyó, Danika

" - Annak meg véresre szopták a faszát!" /Danika

" - Ticka netről tanult meg táncolni. - De jól ment neki amugy..PFF" /Én, Danika

" - Má bekaptam kettőt is!" /Denyó

" - Tuti kiesik André - Má tovább jutott.." /Denyó, Én.

" - Házibulifülekiattilával.hu" /Tédé

" - Öt, hat, hét, nyolc.... HETEN VAGYUNK!" /Danika

" - NIGGGAAAA!..NIGGGA!..NIGA!" /Tédé, Én

A másik fele Tédének van felírva, szóval az ott olvasható.. :D

 

Hazafelé elhozott Sinkó. Útközben folyamat ordítoztunk ki a kocsiból, hogy: "PHINAA!" hehehehe MEKKORA VOLT!

 

HATALMAS ESTE VOLT!
Ha most ilyen volt.. szilveszerkor mi lesz majd gec?! :DDD

 

A képek..
 

vanéletünk! [péntek]

2009.12.12. 09:16 - viktornaplo

Ezt így kell.
Csodálatos. Leírhatatlan. FELFOGHATALAN!

Szkúlba 5ből 4órán gém. Uccsón szakadás.

- Micsinál az oroszlán a hegyről?
- Lion   [lajön]

Hát ezen kb 10percig szakadtam. Nem hallottam még soha. Hatalmas. Lájön.. hehehe

Itthon Anyussal főztünk. Húsleves és Rántotthús. VÉGRE! Hetek óta csorgatom rá a nyálam.. Fantasztikus lett!

17:00 után mentem Zsuskához. Üvegfestékkel akartunk szórakozni, de a kontúr szar volt, és igy az egész nem ért semmit. Feleslegesen szenvedtünk. Ezt leszámítva amugy jól elvoltunk. Az az új hangcucc.. hát majdnem magam alá vizeltem. Ülsz az ágyon, és filmnézés közben megcsap a hangfalból kiömlő levegő. Hatalmas..

19:20 után kicsivel taliztam Lillával.  Lelkemre kötötte, hogy ne késsek. Ennek ellenére Ő már ott volt mire odaértem.. :D
Viking, SzivánálKorzó, Sörkert: TELE! Keveset mászkáltunk olyan helyért ahol végre le tudunk ülni.. Bulldogzba mentünk be végül is. Lilla szerint amugy az Pitbull.. :DD
Sör, tekila.. adogatta.. Beszélgettünk meg nevettünk sokat. Főleg mikor a 22:00-s buszhoz kísértem el. Hát az hatalmas volt.. Csuklott végig, és igy nevetés vagy beszédközbe egy-egy csuklás nagyon viccesen jött ki. Szakadtam.. :D(L)

Időközben már hívott Tédé is, hogy mikor érek oda, mert már várnak rám. Kb. 22:15re már ott voltam. Ahogy beléptem, egyből ordítás és tapsolás fogadott. Jó érzés volt. Norcsi, Betti, Nóri, Tédé, Botond, Dévtes. Ott is tekilával és sörrel kezdtem. Elvoltunk rendesen.
Aztán valaki kitalálta hogy menjünk át a Grizzlibe. Odafelé még bemásztunk Tédével a VH-n az adventi virágóra közepére. Azért az sem volt gyenge. Eltoltunk egy Dopemant is. FÚÚúúú!
Amugy a Grizzlibe szörnyű zene volt, de azért táncoltunk rá. Tédé szerint majdnem olyan volt mint a CarryOut.. hát.. :DDD

Nem tudom mikor jöttünk ki. A VHtól a Centrumig Tédével folyamat üvöltöztünk egymásnak kb20méterről: .. "TÉDÉ! - MIVAN? - FASZ! - PINA!" .. Útközben, a centrumnál beraktam Bettit egy bevásárlókocsiba, és a parkolóban tologattam. Állítása szerint élete egyik álma teljesült.. :DD Vicces volt, az biztos.

Norcsi ment az uccsó 3massal, mi meg hazakísértük Bettit. Odafele angolul beszéltünk végig. Akkora volt..

0:10es villamospótlóval jöttünk haza. Útközben még elénekeltük az Anyone but him-et is. Hazafelé még egy nagyot lőtt Dévtes: .. "- Te hol laksz? - Haza" .. hehehe

 

Annyira jó este volt. Annyira jól éreztem magam. Annyira imádlak titeket. Annyira örülök hogy van életem.. és ráadásul milyen!
(L)(L)(L)

 

 A nap száma:

orangejuice

2009.12.10. 19:23 - viktornaplo

ez a szám..

2009.12.06. 19:06 - viktornaplo

..nagyon kiakasztott.

minden sora, minden szava.. mint ha én írtam volna.
de tényleg, szóról szóra az egészet.

 

na nem pofázok. hallgasd, olvasd, értelmezd, fogd fel.

stukkerpisztoly [szombat]

2009.12.06. 10:15 - viktornaplo

Egész nap pusztulat volt.. fel-le mászkáltam kínomban. Néha Anyukámnak segítettem, legalább akkor hasznosat csinálhattam.

Aztán Mikulás.
Ma csak Anyussal ajándékoztunk egymásnak. Odaadtam neki a csokimikut, első kérdése: de ugye nem tavalyi?
Egy percig csak álltam előtte, és nem tudtam mire vélni az egészet. Aztán megölelt, és elkezdtünk nevetni mindketten. Aranyos jelenet volt.. :) Persze én is visszakérdeztem.. Az én ajándékom sem tavalyi! :D

8ra mentem Bettihez. Odaadtam neki a mikulásajcsit. Beszélgettünk kb félórát, de már mennem is kellett sajna. Pedig még simán maradtam volna tovább is.. (:

Fél9kor volt tali a villanynál a többiekkel. Pontosabban: Tédé, Denyó, Sinkó+Dóri.

Viking..tele. Bulldogz..tele. GPont..VANHELY! Beültünk, találkoztunk Bíróval is. Közbe még kiszaladtunk Tédével, mert csatlakozott egy kicsit Zsuzsi is. Elvoltunk végig. Lájtos volt, de jó. Röhögtünk sokat. .. "Magába tolat" :DD .. Aztán elrohantunk Zsuzsival, hogy nézzünk neki buszt Tapolcára. Aztán.. Ő ment Vicáékkal tovább, én meg mentem vissza a többiekhez. Még egy darabig röhögcséltünk, aztán mivel Sinkóék már mentek, mentünk mi is. Még pláza, .. "STUKKER VAN NÁLAM! STUKKERPISZTOLY!" :DD .. aztán sétáltunk pár megállót a buszhoz, és jöttünk haza.

büdöspékfasz [péntek]

2009.12.05. 11:37 - viktornaplo

Fél10kor keltem. Szünetig ez volt az uccsó nap, amit itthon tölthettem suliidőben..

11re jött tédé.

Egy évvel ezelőtt 2008.dec.4-én ugyan igy nálam voltunk, és ugyan igy hülyültünk. Az a nap annyira jól sikerült.. Gépeztünk egy csomót, ordítoztunk, szakadtunk, őrület volt végig.. Sok emlékezetes hülyeség maradt meg akkorról, ami a mai napig megy még..

Szóval dupláztunk. Jelentem, fantasztikusan sikerült. Nagyon jól éreztem magam végig. Egész héten itthon voltam, és nem tudtam kivel hülyülni, szóval.. kevés őrület tört ki belőllem egész nap.

Aztán 2kor elment Tédé. Délután csináltam egy apróbb képet, ettem, készülődtem. Semmi különös nemvolt.

Fél8kor taliztunk megint, mentünk a városba. Találkoztunk "HöHö"-vel is. Megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon értelmes ember, csak hát alkoholista.. :D Beültünk Plázába kicsit, aztán..

..fél9re mentünk Centrumhoz, jött Zsuzsi. Norci sajna még mindíg beteg ): így csak hárman voltunk. Spár előtt leültünk kicsit. .. "Ott jön egy ember, akinek van mellénye" .. :DD Hoztam 5kisüveg csöveskörtét, ami amugy szerintem egész jó volt.. :DD Zsuzsit teljesen kiborítottuk a hülyeségünkkel. Azért az nem volt semmi. "Hmm pékfaaasz! - Na jó végleg elvettétek az étvágyam" :DD

Aztán mentünk Kolombuszba. Füstöt leszámítva ez most kurva jó volt. Röhögtünk csomót végig. Tédével legalább 10percig beszéltünk angolul megállás nélkül. Hát az adta.. :DD Iszogattunk, én kevésbé, többiek helyettem is. .. Megszólalt egy GanxtaZoli szám: "ZSUZSI APÁD REPPEL!" Tédé szétszakadt, Zsuzsinak nemjöttbe. :DD .. Énekeltünk csomót. Zsuzsi+Tédé 10/7. Viktor 10/2.

Zsuzsit hazakísértük még, .. Zsuzsi: "Hova megyünk most?" Tédé: "Téged haza."  hehehe .. közbe ide-oda dőlöngéltek, hát akkora volt.. :DD Egyedül én tudtam volna megállni, de húztak engem is, szóval adta nagyon.. :D

 

A nap képe:

 

 

 

és a nap száma:

 

rekord

2009.12.01. 23:59 - viktornaplo

A mai napon, 2009.12.01-én, ÖTVENKÉT nappal a blog indulása után, büszkén jelenthetem, hogy már több mint EZER látogatást könyvelhetek el az oldalamon. Ezúton szeretnék köszönetet mondani minden kedves látogatómnak, aki időt szakít az oldalam olvasására! Ezek szerint nem volt hülyeség elindítani.. (:

Amikor elkezdtem ezt az egészet, nem egészen 2 hónapja, nem gondoltam volna, hogy idáig eljutok. Hogy lesz egyáltalán értelme csinálni ezt az egészet. Alapból úgy terveztem, hogy csak pár bejegyzés lesz publikálva.. Ehelyett már majdnem ÖTVEN bejegyzést készítettem, és kishíjján egy tucat van már vázlatban..

Persze, ahogy várható volt, negatív és pozitív kritikát is kaptam bőven, értékelhetőt és értékelhetetlen egyaránt. Dehát ez ezzel jár. Vagy elfogadom, és próbálok eleget tenni, vagy csak simán nem foglalkozok vele.. Ennyi.

 

 

Zárásul finomkismóka:

Ha Google-ba beírsz valamit a kereső sávba, és ezután az én oldalamon kötsz ki, nekem mutatja az oldal, mit írtál be a kersőbe.
Pl: ha beírod hogy 'viktornaplo' és utána ide navigálsz, akkor nekem azt jeleníti meg. Ha beírod hogy 'merőkanál', és szintén itt kötsz ki, akkor azt. Teccikérteni?

Íme a legviccesebb keresőkifejezések:
- "herezacskó+szakadás" - hogy erről hogy talált rám.. :|
- "leszopattam+a+vonaton" - ilyet én soha nem írtam basszus.. :DD
- "borsodmegyei+vámpír" -  ilyet meg főleg nem.. :D
- "buzikutyák.hu" - mi ezt poénnak szántuk, más meg komolyan rákeresett.. hehehe
- "otthonkocsma" - talán igaza volt PÉnek és tényleg kocsmát kéne nyitnunk.. :D
- "CBA+lufi" - ez meglepett.. :DD
- "puncimre" - nincshozzáfűznivalóm..hehehe

 

Mégegyszer köszönöm a figyelmed, és a látogatást! Pacseeee.....

H13B57

2009.11.29. 18:14 - viktornaplo

Magyarul: macskainfluenza.

A H1N1 mutálódott változata, ami kizárólag azok között az emberek között terjed, akik nem tartanak otthon macskákat, vagy egyáltalán nem is állnak kapcsolatban macskákkal.

Az új influenza kizárólagos terjesztője ÉN vagyok. Kizárólag tőllem kaphatod el. De mondom, csak akkor, ha semmi féle kapcsolatod nincs macskákkal.

Már elkezdtem a fertőzést a barátaim között. SENKI SINCS BIZTONSÁGBAN! A kezdeti tünetek lehetnek a köhögés, láz, esetleg fejfájás, vagy torokfájás.

Ha ezek a tünetek jelentkeztek már nálad, nincs sok időd. Átfogsz változni egy puha kismacskává.

A vírus a kezdeti tünetek elmúlása után szép lassan emészti fel az egész tested. Először feltűnően sok tejet akarsz majd inni. Később puha szőrzet is megfog jelenni a tested egész területén, és kihegyesedik a füled.

Mindezek után pedig alvás közben nem horkolni, hanem DOROMBOLNI fogsz. Ez az utolsó lépcsőfok. Innen már nincs visszaút. Cica leszel..

 

 

Remélem leesett már, hogy csak a szokásos hülyeségem nyomatom. Csak simán beteg vagyok. Egész nap az ágyat nyomom, és Tom Hanks-es filmeket nézek. Persze a Forrest Gumpot nem hagyhattam ki.. Legkedvencebb kedvencfilm!

Tegnap [szombaton] egész nap nyűglődtem. Rosszul éreztem magam nagyon, bár ennek ellenére bementem este Tédével a városba sétálni. Annyira nyár érzésem volt, mert.. akkor csináltuk ezt.. Kötetlenül sétálgatni, beszélgetni, röhögni, kiabálni.

Odajött pár srác hozzánk a VHnál:
?: Szeretitek a paradicsomkonzervet?
V: Igen.. és te a babgulyást?
?: Ahaa! Kedvencem! .. és a tőtöttkápottát?
V: Jaja.. legjobb..

Jól elvoltunk amugy végig. "HÖHÖ"-t azért hiányoltam az estéből.. Jórég nem láttam már.. :DD

Aki tudja melyik számnak hangzik úgy a refrénje, mint ha azt mondanák hogy: "szopdlenagymarit" írjon legyen szíves.. :DDD

jump.jump.jump! [péntek]

2009.11.28. 10:17 - viktornaplo

Szóval.. Hazajöttem suliból, már 11re itthon voltam. Ünnepség volt a suliba, azért értem ilyen hamar haza. Borzasztóan rosszul éreztem magam, köhögtem és szerintem lázam is volt.. Lefeküdtem picit pihenni, fél3kor keltem fel. Bettivel megbeszéltünk egy villámtalit, és már indultam is itthonról. Még ősziszünetben kölcsön adtam neki a filmjeimet, azokat kértem vissza. Találkoztunk, utána még egy darabon elkísértem, mert ment hegedűre, én meg utána mentem be Zsuskához.

Valahogy fél4fele értem oda a munkahelyére, és.. mivel már csak egy óra volt a zárásig, megvártam inkább, hogy együtt menjünk majd hozzájuk. Segítettem neki szobaárakat keresgélni, meg kiírogatni. Már fél5volt, záróra, épp indulni készültünk. Hát persze hogy akkor telt meg az iroda.. Mondjuk ez a munka ezzel jár.. nem küldheti ki az utast, ha már bement.

Na végülis 5kor elindultunk, mentünk fel hozzájuk. Ideadta a cuccaim amik nála voltak, még pakolásztak, és jöttünk is. Engem hazahoztak, aztán ők meg Jocóval mentek is tovább egyből.

Már 6után itthon voltam, de gy perc nyugtom sem volt. Egyből rohantam fürdeni. Elkészültem, vacsoráztam, vasaltam, és mire mindennel végeztem, már pont indulnom is kellett.

Háromnegyed 8kor taliztam Tédével a villamosmegállóban, mentünk Szinvaparkba. 8ra volt tali megbeszélve Sinkóval. Késett vagy negyedórát, közbe egy kisebb osztálytalálkozó kerekedett. Megjelent Danika, Bíró, Szandi, Vino, és még Füleki is pár percre. Végre Sinkó is megérkezett, mentünk is be a Spárba. Pálinka, meg borocska. Megdumáltuk hogy este mikor tali az egyetemnél, aztán indultunk, mindenki a dolgára. Én addig mentem fel Tédéhez.

9re náluk voltunk, még elszórakozgattunk, aztán mivel már nem bírtunk várni, lementünk a ház elé. Na 10óra utnán végre megérkeztek Pé-ék, aztán indulás. Még útközben felszedtük Dakót a Kolombusznál, aztán gyerünk ki az egyetemre.

Fél11re volt megbeszélve a tali mindenkivel. Összejött a csapat: Éva, Szandi, Tédé, Denyó,  Pé, Sinkó+Dóri, Danika+Ági, Dakó, Vino, Bíró, Ármin. Iszogattunk még a roki előtt, utána mentünk is be. Arra mondjuk nem emlékszem hogy jutottam be.. :DD

Bent rengeteg ismerőssel találkoztam. Annyira jó volt. Megyek a többiekkel, ennyit hallok: JÁJ ITT VAN MADARÁSZ! - JAJ HE NÉZMÁ! VIKTOOOR! Hatalmas volt. Jöttek kezelni sokan, olyanok is, akiket 4-5 éve nem láttam.

Hogy mit csináltunk bent? höhö.. :DD
Akkorákat denszeltünk, hogy ez eszméletlen.. Ugráltunk, üvöltöztünk, énekeltünk végig. Hát fantasztikus volt komolyan mondom.. Hatalmas tagok voltunk végig. Annyira jól éreztem magam.. Densz közben kevés csaj ütögette a seggem amugy.. hehehe

Elég sok "khemény" fijú volt bent. Tudod ez a tipikus.. gyúrok egy hónapja, szétkokszoltam magam, és olyan vagyok már mint egy lufi, de a faszom nem áll fel rendesen.. A másik véglet az volt, aki nem vette le a puffadt kabátot, hogy keményebbnek tűnjön. Valójában meg egy ropi. Biztos nem izzadt bele amúgy mint egy rühes kutya.. Pacsizom az összeset..

A Jump-ra meg a Carry out-ra akkora őrület volt, hogy az hihetetlen. Volt Kid Cudi is, de azt csak ketten ismertük Tédével.. :DD A kékbe nem tudom mikre tomboltunk, mert már elfelejtettem, de az is őrületes volt.. Ha józanul nem is, de.. részegen tuti, hogy mindeki ismeri ezeket a számokat.. :DD Denyó meg Danika hatalmas emberek.. :DD Akkora érzés mikor ennyi ember egyszerre ugrál, és üvölti a dal szövegét.. Fantasztikus.

Hajnalban fél3kor indultunk haza, Pé, Tédé, Denyó, Dakó meg én. Itthon, mikor kiszálltam (bár inkább kizuhanásnak nevezném.. :DD) a kocsiból, majd nem beleestem egy sáros pocsolyába. Szépen néztem volna ki.. :DD

Az utolsó emlékképem, hogy 3:00-t mutat az órám, és az ágyamban fekszek. Hajnalíz..

Eddig még nem buliztam ekkorát a rokiba. Ez egyszerűen fantasztikus volt. Vetekszik a régi Clubbos bulikkal.. :DD

 

Az éjszaka száma:

2009. ősz..

2009.11.26. 20:00 - viktornaplo

..legnagyobb zenéi!

 

Esmée Denters, a szerelmem.. :DD
Csodaszép.. a szemei.. az arca.. a hangja.. Tetszik benne hogy nem egy műnő. Meg nem sablon. Elbűvölő. (L) 

Kanye West, a példaképem..
Nemtudom mióta hallgatom, de.. annyira jó. Az előadási stílusa.. a szövegei.. Egyszerűen nem tudok betelni vele. Megunhatatlan. Talán az egyik legnagyobb kedvencem.

Kid Cudi, az egyik új kedvenc..
Erről a számról az a szeptemberi szombat délelőtt jut eszembe, mikor az egész világot a hátam közepére kívántam, annyira szarul voltam. Mondjuk rum után mit csodálkozok.. :DD 

Mr Hudson, a hipnotizőr..
Azt a pár rosszkedvű, esős, unalmas napot juttatja eszembe, amikor egyedül voltam itthon, és semmi értelmeset nem tudtam csinálni. Ez is hozzá tartozott az őszömhöz.

Novel, aki ellazít..
Erről a számról az jut eszembe mikor október-novemberben hetekig zuhogott az eső, én meg hazafelé buszocskáztam, és ezt a számot hallgattam, közben pedig azt figyeltem, ahogy a busz ablakán kis erekbe gyűlve fut le az esővíz. 

Essemm, aki felpörget..
Amikor meghallom, hihetetleül feltudom szívni magam, és úgy érzem nincs előttem lehetetlen. Tédé, Pé, Denyó, kocsi, házibuli, pálinka. Csak pár szó ami eszembe jut erről a számról.

Fluor Filigran, a legkedvencebb magyar..
Legfőképpen KisCsaládos emlékek fűznek a számaihoz. Azok a hétvégék.. nem akarom hogy vége legyen! ZsuzsiNorcsiTédéViktor(Y)(L)

Bónusz:
Csak mert annyiszor énekeltük a Kolombuszba.. Nem volt szerintem olyan este hogy ezt ne ment volna. ZSNDV(L)

süti beállítások módosítása