hiányodnak

2015.02.23. 21:48 - viktornaplo

Valami hiba van az elméletben. Nem tudom, miért érzem ennyire a hiányod.. úgy tűnik bedurvult a  kísérlet.

A reggelek a legrosszabbak. Már az ébresztőhangot is lecseréltem, hátha könnyebb.. de nem. Félkómásan kibotorkálok a konyhába, az egyik kezemmel még a kezed fogom álmomban, a másikkal odateszek egy teát, és már fordulnék is vissza hozzád az ágyba. De nem vagy már ott. Elillant az álom, és már semmi nincs a kezemben.. és ekkor kegyetlenül gyomorszájon vág az érzés. Elmentél. Én meg nem találom a helyem az üres lakásban. Mindenhol ott vagy. A bögrében, a pirítós sütőben, a pulton, a celfánon, a fogkefében, a tükör előtt, a lépcsőházban, a járdán, a buszmegállóban.

El kellene engedjelek.. tudom.. nehéz.

Én

2015.02.16. 17:43 - viktornaplo

- Mit szeretsz magadban a legjobban?

- Hogy fel tudok állni a padlóról.

- ..és mit a legkevésbé?

- Hogy padlóra sem kerülnék, ha meg tudnám jegyezni a tanulságokat, amiket olyankor megértek.

gigolo bloodline

2015.02.08. 13:09 - viktornaplo

5fele jött Levi, meg kicsit később Bandi. Faltunk egy pizzát, aztán betermeltünk egy üveg ouzot. Közben Levi bedobta az este mottóját is: Gigolo bloodline. Mert mindig van hármunk között egy, aki éppen az aktuális csábító. Olyan még sosem volt hogy mindhármunknak egyszerre legyen nője. Na szóval evés-ivás, aztán elindultunk a vh-ra, Ganxtára. Út közben meghallottuk, ahogy egy csávó úgy veszi fel a halót, hogy: "Szevasz Gyémánt, na mi a fasz van?" Utána egész este ezen visítottunk. Megnéztük Zolit, nem volt rossz amúgy. Tiszteletre méltó, hogy teljesen meg tud újulni, és egyre jobb színvonalat hoz. Nem is akárhogy. Egyébként a koncert alatt egy ~3 éves kisgyereket néztünk, aki kb végig bulizta az egészet az apja ölébe. Bandi oda is akart menni csinálni egy képet vele. GDZ koncerten. Hogy ez mi?! ...

Közben Levi bekattant, és Biust kezdtük keresgélni. Aztán ahogy így egyik kocsmából a másikba járkáltunk, akkor szembesültünk vele, hogy mennyire rohan felettünk az idő. Mi már javában ismerkedtünk az ábécével mikor ezeket kitermelte az apjuk pöcse, és.. már tolják. Jó szarul is éreztük magunkat, úgyhogy visszajöttünk hozzánk. Közben azon nevettünk, hogy én vagyok Borsod, Levi Abaúj, Bandi meg Zemplén gigoloja, így az egész megyében képviseljük a gigolo bloodline-t. Na, itthon előkerült a besenyei kerítésszaggató alma.. hát itt elpattant valami. Lehajítottuk a felest, és mint ha átállítottak volna egy kapcsolót: nekimentem volna az egész világnak. De a két jófiú is. Ütemre fekvőztek. Megittunk még néhányat, és teljesen felszívtuk magunkat. Na innen egész este kitartott az 'ide nekem az oroszlánt is' mentalitás. Beugrottunk szivarkáért, aztán kicsit mászkáltunk a városban. Végül a Kossuth utca végében a sátor előtt megálltunk egy sörrel, és így méregettük az embereket. Szabolcsot, Szatmárt és Bereget keresetük, de senki. Leszámítva a fütyürészőket áruló fickót. Ezen is röhögtünk egyet. Na aztán átsétáltunk a szinva teraszhoz, Denizre. Hatalmas volt. Teljesen feltöltött. A végéről már eljöttünk, át a forintba. Ahogy jöttünk ki a wcből, volt egy kis komolytalan kakaskodás, de végül nem csattant pofon. Kicsit hiányérzetem van emiatt, de ezzel a skalppal tényleg nem lettem volna több. Utána Daniékkal kiegészülve be akartunk nézni a szomjasba, de fullon volt, úgyhogy gondoltunk egyet, és ismét hazajöttünk.

Levi meghajolt, mi meg viszkiztünk tovább. Aztán négyen belenéztünk egy blázba is, de az én állapotomhoz már nem sokat tett hozzá. Zenét verettünk, szakadtunk az animal thug life videókon, aztán valami filmet is elkezdtünk nézni, de itt már vannak homályos foltok. Végül fél4kor mentek el Daniék, ekkorra már Bandi is kidőlt. Megágyaztam neki meg Levinek, aztán én is lefeküdtem. Kurva nagy este volt.

Gigolo Bloodline.

10983274_1034444589904223_1002781301881638141_o.jpg

süti beállítások módosítása