téli - csütörtök [12.30.]

2010.12.31. 11:16 - viktornaplo

Punnyadás.. nembírom nélküled.

Este mentünk városba Tédével, Dáviddal, meg Viktorral. Amugy az a vicces, hogy a Viktor napot is ugyan így ünnepeltük, meg most a Dávid napot is. Szóval beültünk Vikingbe, meglepő hogy volt helyünk. Zsuzsi meg Vica is csatlakozott kicsit később, aztán mikor 10kor bezárt a Viking (??) átcsusszantunk még kicsit a Gpontba is. Valahogy fél12 fele értem haza. Lájtos volt.

téli - hétfő, kedd, szerda [12.27.-29.]

2010.12.30. 13:18 - viktornaplo

Hétfő:
11re jött Timi. Feljöttünk hozzánk, megajándékoztuk egymást utólag.. Egy kis füzetbe megkaptam az összes eddigi versét amiket nekem írt, cuki rajzocskákkal. Nameg az a borító..  Délután elmentünk nővéréhez, Dórihoz. Ahogy megérkeztünk, Ottó már egyből házival kínált, szóval belopta magát a szívembe. Nagyon jól éreztem magam, Dórival is tök jól elbeszélgettünk. A két fiú, Ottóka meg Erik nagyon magamra emlékeztetnek, ugyan olyan rosszcsont mind a kettő mint énvoltam 10-12 évesen. Sosem éreztem még magam ilyen jól "idegen" családdal. Mint ha a saját rokonaimmal lettem volna. Olyan 5fele jöttünk el, mentünk a plázába. Zsuskával meg Jocóval akartunk megnézni az Üvegtigris 3at, de hiába volt foglalásunk, eladták a jegyeinket, így végső elkeseredettségünkben felmentünk Zsuskáékhoz filmezni. 9fele lett vége, utána jöttünk hozzánk. Megvacsoráztunk együtt, utána elkezdtünk Scrabble-özni. Érdekes játék, de amúgy tetszett. Kicsit olyan mint egy keresztrejtvény. Másodikak lettünk Timivel, első nekifutásra nem is rossz. Valahogy éjfél felé fejeztük be,  aztán Zsuskáék hazamentek, mi meg lefeküdtünk. Elaludnunk olyan fél5fele sikerült.

Kedd:
Reggel Timi csókkal ébresztett, aztán még vagy délig fetrengtünk. Ez egy álom.. Reggeli után kimentünk az Auchanba, végig néztük a könyveket, aztán megvettük amiért mentünk, majd irány haza. Borzasztóan hideg volt, rommá fagytunk mind a ketten mire végre hazaértünk. Itthon még gyorsan kaja, aztán mentünk is tovább. A szinvapark előtt találkoztunk Zsuskáékkal, aztán mentünk Vámosra. Odafele hóvihar volt, meg azút is csúszott.. sőt a sávokat se nagyon lehetett látni. Végül is nagy nehezen megérkeztünk, bemutattam Timit, hát Mamáék eléggé meglepettek voltak. Gondolom Zsuska nem szólt hogy négyen megyünk. Mindegy végül is, jól elbeszélgettünk, egy szavam sem lehet. Hazafelé is úgy jöttünk mint a csiga, el is késtünk az esti taliról. Még gyorsan összeszedtük magunkat, aztán mentünk a városba. Odafelé nagyon izgatott voltam, hogy milyen lesz az este. Zsuzsi meg Tédé már a Skyba vártak minket, nemsokkal később betoppant Dani meg Dorrri is tök véletlenül, nagyon örültem nekik. Csatlakoztak hozzánk, beszélgettünk, elvoltunk, jól sikerült este volt. Valahogy 10fele jöttünk el. Itthon még kicsit ücsörögtünk a gép előtt, beszéltünk Robival is.. na az volt még egy jó beszélgetés. Végül 1fele aludtunk el, én kb úgy zuhantam álomba, mint akit fejbevágtak.

Szerda:
Reggel kiderült, hogy nem vagyunk niggerek. Egy percre sem bántam meg. Megnéztük életünk filmjét is.. Túl jó nő a csajom. Majdnem az egészet végig röhögtük, nagyon nagy volt. Egyébként fetrengős napot tartottunk, ki se másztunk ágyamból. Hihetetlenül elrohant az idő, egyszer csak este lett. A 19:45össel kellett Timinek hazamennie. Elkísértem a buszhoz, elbúcsúztunk, aztán 8kor taliztam Denyóval+Fruzsival, Zolival, Tomival meg Tédével. Vagy egy órát bolyongtunk a városba, hogy találjunk szabad helyet valami kocsmában, de mindenhol teltház volt. Végül is bevásároltunk a Spárba, aztán Denyó nagyijánál kötöttünk ki. Egyébként annak a lakásnak tuti valami mágikus ereje van. Eddig ahányszor voltunk fent, mindíg baszott jó hangulat volt, és ez most sem volt másképpen. Leírhatatlan mennyit szakadtunk megint. Tomi elmondta, hogy kell pulykáztatni.. hát vagy 20percig ezen röhögtem.. "megpulykáztatlak!" TVztünk, meg közben iszogattunk is. Közben elkezdtük nézni a kék lagúnát.. hát hihetetlen mennyit röhögtünk rajta. Elhangzott egy komoly kritika is: "Ebben a filmben csak basznak, meg úszak." - és tényleg. Kiderült, hogy a nő "tejhedzik" és hogy "két csepp mindíg a gatyában végzi". Megérkezett közben Ádi meg Dani is, aztán jött az est fénypontja: éjfél környékén rátaláltunk az EzoTVre. Na hát innentől kb elszabadult az őrület. Kár hogy az estének pont ez a része homályos.. "Leveszem halkabbra, mert nem látjuk" Tédé felhívta a telefonos jósdát, de az istennek se kapcsolták nekünk Zeuszt. Végül is Zoltánnal beszélgettünk.. vagyis Tédé beszélt, Tomi a háttérbe játszott valami kockás gémmel jó hangosan, mi meg pusztultunk a röhögéstől.

"Jónapot istván itt vagy egy barátom aki Tomi és 1986ba született, jövő és szerelem"

"-és még azt szeretném kérdezni mennyi lesz a telefonszámla?
-telefonszámla... hát az nagy szerintem
-oké és ki nyeri a valóvilágot?
-hát én azt nem tudom...
-nem? mindíííg minden körülmények között? na jóvan lerakom..."

Kiiiiiibaszott nagy volt. Hát rég röhögtem már ennyit az biztos. Az este vége már kiesett, meg mint ha a hazaút is rövidebb lett volna mint általában, de egyben hazaértem szerencsére. 10/10, és a hangulat is. Hihetetlenül jó volt.

Diósgyőr

2010.12.26. 00:19 - viktornaplo

Belülről feszíti a mellkasom valami.. egy érzés, egy gondolat.. úgy, mint amikor gombóc van a torkomban az izgalomtól.. csak most épp a szívem felett van ez a gombóc. Jó nagy gombóc. Nehéz kifejezni mit is érzek pontosan. Fájdalom, büszkeség, bánat, remény, szerelem és hit fura keveréke ez. Ha egy szóval kéne mindezt kifejeznem, csak annyit mondanék: diósgyőri.

Szeretnék kiírni magamból mindent ami bennem kavarog a csapattal kapcsolatban, de ez egy eszméletlenül nagy feladat lenne. Nem is nagyon tudom hogy kezdjek neki. A DVTK 100év c. film vége felé hangzik el egy mondat, ami nagyon szíven talált. Talán ez fejezni ki legjobban, amit érzek: "Esküszöm a fél életem odaadnám, csak egyszer nyerjünk bajnokságot." Ebben benne van minden.. jelenleg semmi nem tenne boldogabbá.. csak egyetlen egyszer éljem át, ahogyan felemelik a játékosok a kupát.. komolyan mondom.. én már akkor boldogan halnék meg. Csak egyszer.. egyetlen egyszer.

A centenáriumi könyv bevetezőjében nagyon jól írja Keresztury Tibor:
"A Diósgyőr egy életérzés, nem pusztán egy csapat. Magnetikus vonzás, ami nem ereszt. Örök szerelem. Gyerekkorban létrejövő, tartós állapot. Egy különleges feeling, amit ha egyszer megérzel, örökre rabul ejt."

És valóban.. örökre rabul ejt. El lehet hanyagolni, meg el lehet nyomni, de elfelejteni vagy megszabadulni tőlle soha. Olyan nincs, hogy valaki szívvel-lélekkel Diósgyőr drukker, aztán egyszer csak hipp-hopp eltűnik ez az érzés, és többé nem érdekli a csapat. Nekem is volt egy páréves kihagyás, mikor egyáltalán nem is foglalkoztam a csapattal, de aztán amikor augusztusban Danival kimentünk a Békéscsaba meccsre, minden megváltozott. Viszatért belém az élet. Az igazi, fanatikus Diósgyőr szurkoló vére. Minden, amit 2évig elnyomtam, mint egy gejzír a felszínre tört. Hiába nb2, hiába vesztettünk és hiába volt botrányosan rossz mérkőzés, de.. megint azt éreztem, amit az első komoly meccsemen, amikor még a régi lelátón a tömeg közepén 14évesen egy Honvéd meccsen Zsoltival végig tomboltuk az egész mérkőzést. 1-0ra nyertük a meccset, és onnantól beigazolódott, amit már akkor is ezer helyen hallottam.. ha egyszer kimész egy meccsre, utána függővé válsz. Ezt követte még egy 3-0 a ZTE ellen, és egy 0-0 az MTK-val. Innentől kezdődik az én DVTK-s időszámításom. 2005-2006os bajnokság, őszi szezon vége.

Most pedig.. 5év elteltével a "szégyen évében" döbbenek rá, hogy nekem mennyire sokat jelent ez a csapat. Pontosabban maga a klub. Az, hogy én is drukker vagyok, és igenis ez az életem része. Méghozzá egy elég fontos része. Büszke vagyok rá. Mint ahogyan arra is, hogy nem tartozok azok közé a divat-drukkerek közé, akik most, hogy a csapat lecsúszott, már le is tagadják hogy ők valaha meccsre jártak. Aki diósgyőri, az a szarban is drukker, meg a tabella csúcsán is. Aki meg csak azért járt ki, mert akkor éppen menő dolog volt, az nem igazi szurkoló.. csak egy szánalmas majom.Persze én nem vagyok ultra, vagy egy megszállott, de a magam módján imádom a csapatomat. Sőt, legszívesebben világgá kürtölném, hogy én Diósgyőrös vagyok, és mindenki más bekaphatja! Számomra ez az egy csapat létezik, én a külföldieket is leszarom. Jójó, persze van kedvencem, de én soha nem fogok tudni úgy szeretni egy másik klubcsapatot, mint a Diósgyőrt. Mert engem nem érdekel más.. CSAK A DIÓSGYŐR!

téli - szombat [12.25.]

2010.12.25. 21:22 - viktornaplo

Valahogy 10-11fele keltünk fel. Fetrengett mindenki jobbra-balra, nem nagyon találtam a helyem én sem. 1óra körül megebédeltünk, mégösszepakoltunk, aztán jöttünk haza. Elég illúzió romboló volt, hogy végig szakadt az eső, bár a tegnapi ködös-szmogos szarságnál ezerszer jobb volt.

Valahogy 3fele értünk haza, még összekaptam magam, aztán a fél5ös busszal mentem fel Eszterhez. Reni is átjött, jó volt már végre találkozni velük. Egyrészt mert már rég láttam őket, másrészt meg.. nagyon jól elvoltunk. Pezsgő, meg citrancsos raddler.. meg hókifli.. meg toy story.. Röhögtünk meg beszélgettünk végig, nagyon jóléreztem magam.

Hazafelé a buszon elaludtam.. arra keltem, hogy dőlök ki a székből, mert kanyarodunk be az Újgyőrire. Ez volt életem legrövidebb útja Bükkszentlászlóról. Fél9re értem haza végül.

téli - péntek [12.24.]

2010.12.24. 23:59 - viktornaplo

Fél9kor keltem, összeszedtem magam, megreggeliztünk Anyukával, aztán én indultam is Búzára. Fél10re ért be Timi, beültünk a plázába.. de megint úgy repült az idő. Fel sem bírom fogni. Hirtelen a Centrumnál voltunk, és már búcsúzkodtunk is.. 27-28!

Délre értem haza, még itthon egy kis kapkodás, készülődés, aztán 3ra jött értünk Jocó. Felmentünk hozzájuk, Zsuska meg Erzsi már tűkön ülve vártak ránk. Ajándékoztunk.. Anyukától megkaptam a DVTK 100év filmet, és a Centenáriumi könyvet is.. Leírhatatlan érzés. Jocótól és Zsuskától egy nagyon komoly kézisúlyzó készletet kaptam.. már fejben meg is van az "edzésterv". Erzsi egy komplett illatszer csomagot adott.. sosem volt még arcszeszem. Kíváncsi leszek rá.

Ajándékozás után indultunk Mádra, és mivel alig ettünk egész nap, már rettentően ki voltunk éhezve. 5re érkeztünk meg, Zoli, Betti, Anna, Katika, NagyTibi, KisTibi és Ági már ott voltak. Megtartottuk az ajándékozást velük is.. masszázskrém JEEE! Végre el lehet felejteni a testápolót.

Ezután végre következett az evés.. hát  igazi mesebeli terülj-terülj asztalkám volt. Betti nagyon kitett magáért. Ízorgazmus. Miután mindenki jól belakott, már nem tudtunk hova lenni, úgy elpilledt mindenki. A csapat fele le is lépett, szóval maradtunk 8an: Zoli, Betti, Anna, Zsuska, Jocó, Erzsi, Anyuka meg én. Elkezdtünk Activityzni is: Betti Zsuskával, Zoli Anyukával, Erzsi Annával, Jocó meg velem volt. Nagyonjól éreztük magunkat, végig röhögtük az egészet.. Zoli nagyon alkotott néha, meg Zsuskáékkal a folyamatos rivalizálás.. Végül is mi nyertünk Jocóval. Hát igen, aki tud.....

Fél12kor elindultunk éjféli misére.. Csodálkoztunk is odafelé menet, hogy minek állnak a zsaruk a plébánia előtt. Azt hittük, hogy a papot rendőrök hozzák fel, ne történjen semmi baja. Ehelyett kiderült, hogy valaki szentestén rámolta ki az egészet. Felháborító.. nem is tudok mit mondani erre. Elég zaklatott volt a pap a misén, nem is volt prédikációt, csak a szokásos ceremóniát tartotta meg, aztán  félóra után vége is lett az egésznek.

Már majdnem a ház előtt jártunk, amikor Zoliék utcájába egy fehér platós terepjáró kanyarodott be, bár elég érdekes ívben. Kacsázott még ott az út közepén, aztán vagy 60al belezúgott az árokba. Úgy hányta a szikrát az alja, ahogy végig szántotta az árok beton peremét, csoda hogy nem gyulladt ki. Végül is egy híd fogta meg a kocsit, úgy 10méterre előttünk. Kishíjja volt. Mentem oda egyből, de nem volt semmi para velük szerencsére. A zsaruk 3 másodperc múlva már ott is voltak, még felfogni sem volt időm. Mivel senki nem hívta őket, és már a szondával a kézben szálltak ki a kocsiból, valószínű hogy nem véletlenül teremtek ott ilyen hamar. Mi végül is bementünk a házba, még beszélgettünk kicsit lefekvés előtt. Közben kint folyamat próbálták kihúzni a kocsit az árokból.. egy szuzkával. Kevés égett gumi szag volt egyébként. Reggel még ott volt a kocsi, nemtudom mi lett velük végül. Érdekes volt minden esetre.

Összegezve az egész napot, csodálatos volt. Mindenkivel találkoztam akit szeretek, és közel áll hozzám a családból. Igazi szeretet ünnepe volt.

téli - csütörtök [12.23.]

2010.12.23. 23:54 - viktornaplo

Délután megvettük Anyukával a karácsonyfát, szerintem sikerült egy elég szép példányt találnunk.
Este mentünk Tédéhez előkarácsonyozni Zsuzsival+Dévtesóval. Elején volt kis kavarodás, mert a filmeket otthon hagytam, de végül olyan fél8fele már mind együtt voltunk. Ajándékoztunk.. Tédétől kaptam egy emlék-"füzetet". 2006tól egybe van véve az összes fontosabb esemény, amit együtt éltünk át. Fényképek, egy bizonyos vonatjegy.. idézetek, hatalmas dumák, Dope szövegek.. nagyonnagy. Zsuzsitól és Dávidtól tangát kaptam. Nocomment.

Néztünk reszkessetek betörőket.. sokkal jobban tetszett így, mint kiskoromban. Teljesen máshogy jöttek le a poénok is. Az biztos, hogy ez az egyik legjobb karácsonyi film, amit valaha láttam. Közben boroztunk, meg néztünk lezbipornót.. kis illúzió rombolás igy előkarácsonyra, de amugy vicces volt.. sőt az egész este jó volt. Jól éreztem magam.

Nap/karácsony száma: Duck Sauce - Merry Christmas   /Köszönet érte Tédének!/

téli - szerda [12.22.]

2010.12.22. 23:02 - viktornaplo

Délelőtt takarítottam, aztán 1re beugrottam városba. Zsuskának hoztam el egy laposüveget a grívírostól, meg Zsófi visszaadta a fényképezőm.. hát lettek érdekes képek szombatról, az biztos. (44/43..)

Utána haza, felturtam a fenti lomost.. végül is csak 1óra volt amíg kiszabadítottam 2 asztal lábat.. meg még egy, amig visszapakoltam mindent. A régi dohányzóasztalt kicsit megrövidítettem, aztán beillesztettem a nagyszobába. Ezen lesz majd a fa. Este6ra végeztem is vele. Miután Anyuka hazaért vacsiztunk, aztán dőltem az ágyba.

Fura amugy eddig ez a szünet, mert annak ellenére hogy csak  5nap telt el, sokkal hosszabbnak tűnik. Mint ha már elmúlt volna legalább 2hét. Tuti hogy a várakozás miatt.. 27-28!

Napszáma, és egyben a hónap videója: Mónika Show - Öreg fasz kell (dnb edition)

téli - kedd [12.21.]

2010.12.21. 22:32 - viktornaplo

Reggel 8kor keltem, elkészültem, aztán indulás Megyaszóra Timikéhez. Útközben majdnem a buszba ütközött egy szuzkás köcsög, a sofőr az utolsó pillanatban kapta el a kormányt. Viszont emiatt egy másik autós beborult az út mellé, úgyhogy páran a buszról leszálltunk, és kirántottuk az árokból. Gizda volt..

11re érkeztem meg, már Timi a megállóban várt. Elsétálltunk hozzájuk, a szülei még nem voltak otthon. Megetettük a kutyokat.. van egy pár hónapos kis fekete kölyökkutya.. hát hogy az milyen cukorfalat. Ott böfögött, meg csuklott, miután jóllakott.. aszittem belehány a cipőmbe, hogy egyem a húsát. De azért tényleg cuki volt.

Bemelegítettünk az Üvegtigris 3ra. (is..) Csináltunk almás-fahéjas popcornt.. kár hogy odaégett, mert amugy finom volt. Egyébként megint úgy elrohant az egész nap, mint ha 7óra helyett 7percet lettünk volna együtt. Egyszerűen nem bírom felfogni. Néztünk meccset is.. fura volt hogy együtt szurkoltuk végig. Már tényleg csak a sör hiányzott. Fél5fele végül hazaértek a szülei is.. úgy érzem, sikerült hamar bevágódnom. "Deszép derék gyerek vagy te.." Anyujával hamar megvolt a közös téma, bár izgultam azért az elején.

Mindent összegezve nagyon jól sikerült az egész nap. Ez volt eddig a 2. legjobb amit együtt töltöttünk. Az egyetlen negatívum az volt, hogy már a 6os busszal jönnöm kellett.. Na majd 27-28!

Napszáma: Smiley - Love is for free

 

téli - hétfő [12.20.]

2010.12.20. 23:34 - viktornaplo

Szarul voltam egész nap. Fájt a fejem, hányingerem volt.. már a mozgás is rosszul esett. Egész nap heverésztem, futballhuligánokat meg döglött aktákat néztem. Nagy sorozat mind a kettő.

Este taliztam Tédével meg Zsuzsival, beültünk Skyba, beszélgettünk, söröztünk.. szokásos zsír este. Pletyizés is ment végre, már ki voltam éhezve. Megint mentünk pár kört a lifttel, hogy csapathassunk képeket.. Az egyik elég jól sikerült. Miután hazaértem még belekezdtem a Red-be.. hát hogy az mekkora film..

téli - vasárnap [12.19.]

2010.12.19. 21:46 - viktornaplo

Reggel 10kor ébresztő, kicsit zokon esett felkelni 6óra alvás, meg egy átbulizott éjszaka után. Első 10percben nyöszörgés, szemdörzsölés, kovájgás.. szenvedtem, ahogy illik. Aztán hirtelen eltűnt a fáradtságom, és nagyon felpörögtem. Reggeliztem, elkészültem, aztán 11:10re mentem le a templomba. Négyen voltunk: Kornél, Gaben, Tibi, meg én. Délre mentünk a főkapitányságra, eligazítást tartottak (volna, ha nem lett volna akkora fejetlenség.)

Már alapból az kiverte a biztosítékot, hogy mi 4en mentünk, meg még ott volt 2 másik polgárőr csávó a jókai lakótelepről. Aztán még megjelent 3 közteres is, szóval a váltásparancsnoknak feladtuk a leckét. Kotort valami papírt, amin az állt, hogy 4 polgárör, 2 közteres, és járőrszolgálat a belvárosban, de a vicc az, hogy nekünk teljesen mást mondtak. Félóra tétovázás után végül is behívott 4 zsarut, hogy azokkal kolbászoljunk végig a városon, nézzünk el a Búzatérre, aztán csókolom. Egyébként csoda hogy az a pali egyáltalán a cipőfűzőjét megtudja kötni. Annyira alapvető dolgokkal nincs tisztába, mint hogy pl. meddig van piac, meg mikor van régiségvásár..

Na lényeg a lényeg, a két másik polgárőrt elküldték a zsarnaira, mi meg mentünk a 3 közteressel, meg 4 zsarulval a főutcára. Árusoktól lesétálltunk a búzáig.. hát alig bámult mindenki. Nem sűrűn láttak még ilyet. Semmi különös nem volt egyébént, bár egy szipus palit kétszer is elkaptunk félórán belül.. még szerencséje sem volt. Mivel nem tudtak már mit kitalálni nekünk, egész hamar hazaértem. Igazából lószar értelme volt az egésznek. Max annyi, hogy aki még hisz a rendőrségben, annak jó volt látni hogy 11 egyenruhás "vigyáz a rendre".

téli - szombat [12.18.]

2010.12.18. 23:59 - viktornaplo

2kor volt egy eligazítás a templomban, megbeszéltük a következő napi közösjárőrt a zsarukkal. Utána még elmentem Zsuzsihoz, visszakérni a pendrájvom, majd jöttem haza.

Este fél9re mentem a centrumhoz, tali Zsófival, spár, almalé, furulyás, 32es. Felmentünk Robihoz, elkezdtünk borozgatni, közben piaruletteztünk.. aztán az activity is előkerült.. hát te jóIsten az mekkora volt. Kibaszott jól éreztem magam. Reggel találtam feljegyzéseket a telómban.. 21:37 - fingszagú bor. | 22:09 - ha még egyet iszok, végem van. | 22:54 - faszfülke. Taxival mentünk a rokihoz, Zsófi, Robi, Sanyi meg én. Valahogy fél1re értünk le, még a ruhatárnál szerencsétlenekdtünk percekig, aztán piros. Eszméletlenül jó buli volt, hihetetlenül jól éreztem magam végig. Robi behívott egy sörre meg egy vodkára is, rendes volt tőlle. Bent volt Tédé, Ági, Danika, meg Tomi is, jó volt látni őket. Nagyon eresztettük.

Első busszal jöttünk haza, hogy kicsit aludhassak is. Annyira emlékszem, hogy az avason járunk a busszal, következő: állunk a Tiszain, sofőr beszól a hangosba: "Végállomás, köszönöm hogy velem utaztak!" Szarul aludtunk be mindketten Tédével.. Végül 4re értem haza. Az év egyik legjobb bulija volt.

Napszáma: Duck Sauce - Barbara Streisand

téli - péntek [12.17.]

2010.12.17. 23:58 - viktornaplo

Suliba karácsonyi ünnepség volt, utána Timivel meg Regivel fel koliba. Megvártam míg elkészültek, aztán Timivel jöttünk hozzánk. Ebédeltünk, fetrengtünk kicsit, aztán mentünk városba ajándékokat venni. Csonttá fagytunk, pedig olyan sokat nem is voltunk bent. Sikerült mindent beszereznem szerencsére, így jöttünk is haza. A búzára már rohanni kellett, hogy még elérjük a buszt, de épp meglett. Búcsú, ölelés, csókváltás.. Keddet!

Utána haza, kicsit később megjöttek Zoliék is. Én olyan 8fele léptem itthonról, mentem Robihoz az albiba. Vettünk fejenként 3 sört, meccseztünk, hülyültünk, nagyon jól elvoltunk. Hazafelé faszán lekéstem a 31est, szóval 15perc fagyoskodás az Avason, aztán még a Selyemréten is vacogtam vagy 10percet a változatosság kedvéért, amíg a pótlóra vártam. Holnap roki, szóval.. ha most nem fogok megfázni, akkor soha.

romantikus szalonnázás

2010.12.15. 22:21 - viktornaplo

Itthon maradtam inkább tanulni, de valahogy nem úgy sikerült, ahogy elterveztem.. Mindent csináltam, csak azt nem. Déltájba taliztam Timivel. Épp hozzám tartottunk, amikor egyvén fószer odajött hozzánk és elkezdte osztani nekem, hogy tudom-e mi a nő, mert hogy az egy fekvő tőke, és hogy meg kell tömni, vagy hogy mondta, de.. egyszerűen nem lehetett lerázni sehogy. Már a végére nagyon felhúzott.
Feljöttünk, és már megint úgy elrohant az egész délután, hogy felfogni is alig bírom. Romantikus szalonnázás, "implampápum", filmezés, elsőközöskép, elsőszeretlek.. Talán kicsit gyors, és ezért ijesztő nekem, de.. szeretlek.

Szeretlek!

Photobucket

down for the night

2010.12.12. 23:59 - viktornaplo

Már elég korán felkeltem. Reggeli után még befejeztem a festést, takarítottunk Anyukával, feldíszítettük a lakást a szokásos karácsonyi cuccokkal, aztán nagybevásárlás. Utána még felugrottam Tédéhez is, bár csak egy órácskát voltunk együtt. Fél6körül értem haza, készülés, aztán jött Timi. Csináltunk forraltbort, épp mire elkészült, megjöttek Zsuskáék is. Kicsit aggódtam, hogy fog sikerülni az este ezen része, de felesleges volt. Jó volt igy első alkalomra, nem volt fagyott a légkör.

8körül Zsuskák leléptek, aztán mi Timivel elvonultunk. Mozgalmas este volt, kb hajnal 2ig fennvoltunk. Romantikázósdi, karmolászósdi, beszélgetősdi, rosszalkodósdi.. Hihetetlen, mennyire elrohant az éjszaka. Kár, hogy már reggel 7kor kelni kellett..
 

Napszáma: Kanye West - Lost In The World

 

all of the lights

2010.12.11. 23:59 - viktornaplo

Dupla anatómián végig szakadás volt. "Valaki elégítse már ki Regit egy tollal!" Suli után, déltéjban mentem be Zsuskához. Örült nagyon, épp nem volt utasa sem. Csináltunk teát is, hogy majd megbeszélgetünk mindent.....erre pont akkor jött be egy pali. 1,5órát vártam mire végeztek, de már jönnöm is kellett..

Utána mentem Timike elé kolihoz, Ő már ott várt. Beültünk Cortezbe, előállt a 102 kérdéses listájával.. Végig sem értünk rajta, pedig órákig ott voltunk. Volt mit megbeszélni, az biztos. Még elkísértem a búzára, megvártam amíg elmegy a busszal, aztán jötem haza én is. Vasárnapoooot!!

Hazaértem, ettem, összekaptam magam, aztán tali Tédével a buszon, majd 7fele Ágival a búzán. Beültünk Plázába amíg a többiekre vártunk, közbe én elmentem még a Grizzlybe is Norcsihoz. Nem maradtam sokáig, de megérte elmenni. Rég nem láttam már azt a pocokfejét. Onnan vissza Plázába, útközben találkoztam Porko-Marcival.. Már vagy 6éve nem láttam. Semmit nem változott. Kár hogy ő is sietett, meg énis. Kicsit eszembe jutattak a régi idők.... Szép volt.

Mire beértem a Plázába, már Tomi, Denyó, Zoli meg Ádi is megérkeztek. Elindultunk a Vikingbe, mivel bebaszós estét akartak tartani a srácok, de ott meg teltház volt. Kis tétovázás után végül a teszkóekszpresszbe vásároltunk be. Megálltunk előtte egy padnál, hogy megbeszéljük hová menjünk.... hát egy órát tuti ott ácsorogtunk. Közbe végig röhögtünk valami hülyeségen, meg Tomi mozgásán, mikor a bacardit itta.. nagyonnagy volt. Végül úgy ahogy voltunk, piástól, mindenestül levonultunk a Bulldogzba. Hát csöveslife förevör. Kikértünk 5 sört, meg 4 felest, aztán valahogy kifogyhatatlan lett az összes pohár. Sörösüvegből bort inni.. az se semmi azért. Ki akartam menni WCre, de valahogy egy szertárba keveredtem, ahol csak egy felmosó vödör volt. Végül is feltaláltam magam, de azóta se tudom hogy melyik a rendes WC. Fogalmam sincs mikor jöttünk el Tédével, de azt még vágom, hogy többiek mentek bulizni valahova. A villamosról direkt egyel hamarabb szálltam, hogy kicsit kitisztuljak, de nem nagyon sikerült. Még Timikével is beszéltem, de hogy mit... ÉS MEDDIG??

Óriási nap volt. Nagyon-nagyon jól éreztem magam, és jóvolt már igy együtt inni Denyóékkal is. 10/9

Napszáma: Kanye West - All of the lights (feat. Rihanna)

2006/2007

2010.12.07. 13:48 - viktornaplo

Bob Marley - Fussin' & Fighting

 

 

Bob Marley - Soul Rebel

 

Bécs

2010.12.04. 23:59 - viktornaplo

Szombaton hazaértem hajnal 3kor, bepakoltunk Anyukával, aztán 3:45kor jött értünk a taxi. Mire megérkezünk a kavicsoshoz a Centrum mögé, már ott voltak páran, akik szintén velünk utaztak. Hamarosan a busz is megérkezett, aztán elkeztük a beszállást.

Zsuska is megjött végre, Erzsivel, és Borival. Az emeleten volt a helyünk, ami nekem elég szűkös volt, de.. végülis nagy nehezen azért elfértem. 4:15kor indultunk Miskolcról, útközben tartottunk két pihenőt, aztán 11fele értünk Schönbrunnba. Volt 1,5 óránk szétnézni a vásárban, hát.. olcsóság volt. Azért a puncs meg a sültgesztenye nem volt rossz. Valamikor 1órakkor mentünk be  a kastélyba, a távlatvezetésre. Audio guide a fülemre tapasztva, és mint a birkák előre. Gyönyörű szép volt. Aztán ahogy igy belegondoltam, hogy 100évvel ezelőtt Ferenc József lépkedett ugyan ott, ahol én.. elképesztő. Miután a kastélyt végig jártuk, visszaszálltunk a buszra, majd irány a belváros. Durván 5-6 órát töltöttünk ott, de semmire nem volt elég. Elsétáltunk a Hofsburg kastély előtt, jön velem szembe egy csávó, vigyorog: hajra dzsiosdzsör! Köpni, nyelni nem tudtam. Lesokkolt. Lugecknél beültünk egy hangulatos cukrászdába, és a jött kihagyhatatlan sacher torta.. aztán még egy jó kávé, és indulás tovább. Vissza a Stephansdomhoz, majd az Operaházhoz. Onnan elsétálltunk a Maria-Theresien Platzra, ott is szétnéztünk a vásárban. Mire észbekaptunk fél8 lett, és indulni kellett haza. Szinte alig láttunk valamit.

Lenyűgöző az a város. A hangulat, a kis utcák, a fényfűzérek, a villamosok.. Ráadásul hatalmas hó volt mindenütt, ami mégszebbé tette az egészet. Nagyon otthon éreztem magam, mint ha csak itt, Miskolcon sétálgatnék.. Nem volt az a nagy káosz érzésem, mint pl Pesten, hogy lövésem sincs mi merre hány méter. Itt térkép nélkül is végig tudtam, hogy hol vagyok, merre kell menni, és nem éreztem úgy hogy eltévedhetek. Fantasztikus volt. Legszívesebben haza se jöttem volna.

RAJONgólya

2010.12.03. 23:59 - viktornaplo

Demjén.

Reggel fél7re hazaértem melóból, összeszedtem magam valamennyire, aztán mentem suliba. Szerencsére a második anatómián filmeztünk, igy kicsit tudtam pihenni.
Hazajöttem délkörül, aztán egyből el is aludtam, semmi erőm nem volt már. Este fél6kor hívott aztán Denyó, hogy 8-9 között jönnek értem, és úgy indulunk majd Demjénbe. Denyó+Fruzsi, Tomi és Dóri már a kocsiban voltak, mire elém jöttek. Még elmentünk Danihoz, átültem hozzá (aahh aza pözsó..)aztán irány Demjén. Odafele út.. fhúú. Sebességmámor. Megérkeztünk, átöltöztünk, aztán be a "barlanghoz". Pezsgő durrant, iszogattunk, élvezkedtünk a melegvízben, isteni volt. Miután meguntuk, visszarohantunk a főépület előtti medencékhez, ott is ücsörögtünk eleget. Volt egy forró vizes medence amit mi is bepróbáltunk.. hát kb a lábamól leégett a szőr. Jól kinevettek minket akik láttak, de mi  se kíméltük, akik utánunk ugyan igy bepróbálták azt a medencét.. Dani behívott minket egy szanunára is, fantasztikus volt.. aztán a forró vizes medence.. akkor már kellemesebb volt a víz. 2kor jöttünk el, Dani hazahozott még.

Hatalmas nap volt, nagyon jól éreztem magam. Alig várom a következő alkalmat.

Napszáma: Rihanna - Only girl

 

hittem, bíztam, reméltem.

2010.11.28. 20:20 - viktornaplo

"Hittem, hogy minden óceán átúszható..
Már nem hiszek, csak messze repülni volna jó."

 

Hittem, bíztam, reméltem. Hittem, hogy van itt jövőm. Bíztam benne, hogy jobb lesz itt élni. Reméltem, hogy tudok változtatni a dolgokon. Most viszont már úgy vagyok, mint Jean Reno: Jöttem, láttam, visszamennék. - nade hová?

10 évvel ezelőtt még nemnagyon fordult volna meg a miskolciak fejében, hogy nappal a mellékutcákban, vagy éjszaka a belvárosban folyamatosan a hátuk mögé kelljen figyelni. Eltelt egy évtized, és alapjában változott meg minden. Az avason, a vörösmartyn, az újgyőrin, meg a vasgyárban már lassan nappal is veszélyes a gyalogos közlekedés, nem hogy éjszakánként. Fosunk átmenni  éjszaka az aluljárón a Búzán, meg az újgyőrin a buszra várni, nehogy valami para legyen. Lehet tagadni, meg nem foglalkozni vele, de ez így van. Fosnak a zsaruk is, meg az úgynevezett "rendvédelmi szervek" is. Vasgyári rendőrörsön a 3. próbálkozás után veszik csak fel a telefont (jobb esetben) ha hívod a 107-et. Ez mi?

Eltelik még 10-20 év, aztán ott tartunk majd, hogy nincs közbiztonság, nincs munkahely, nincs semmi, csak egy magyar Compton. Drogos köcsögök, stukkeres  trollok, meg halott öregek mindenhol. Én meg DVTK meccsre akartam vinni a gyerekem.. (már ha lesz egyáltalán)

Régen nem tetszett, hogy mindenki megy el innen külföldre, pestre, dunántúlra.. Miért ne teremthetnénk meg itt azt, ami máshol megvan? Aztán jött a felismerés: szarból, várat.. Egy lehetőség van, elhúzni innen amíg lehet. Akár mennyire is imádom a városom, akár mennyire is itt akartam leélni az életem, fel kell ébredni. Itt nem lehet hosszú távra tervezni.

simibuli

2010.11.27. 23:59 - viktornaplo

Reggelre leesett az első hó. Mivel napközben fagypont felett volt a hőmérséklet, igy elég hamar latyak lett belőlle, de azért igy is szép. Mért van olyan érzésem, hogy karácsonykor +10°C lesz?

Este tali Tédével meg Dáviddal, aztán spár. A busz 18:45kor indult Ongára, amíg vártunk rá sörözgettünk a megállóban. Kiértünk, Zsuzsi meg Bubszi csinált pizzát, azt be is támadtuk egyből. Lassan megérkezett mindenki, aztán olyan 20:20körül Simi is betoppant. Kicsit furán jött ki, de végül is maga a buli jól sikerült. Dávid meg Bubszi mesélt olyan történeteket.. hát tekeredtem a nevetéstől. "Fiam, ugye nem akarsz lehugyozni?" Iszogattunk, beszélgettünk, sütiztünk, egész jól éreztem magam. Végül éjfél fele jöttünk el, de az a hazaút.. "Ez egy nőlény sofőr?" Valahogy hajnal 1kor értem haza. Egyébként sikeresen elvágtam a tenyerem, és össze véreztem a felsőmet.. ZSÍR!

érték

2010.11.25. 18:56 - viktornaplo

Megtaláltam magam ezekben a régi zenékben. Eddig is szívesen hallgattam az efféle számokat, de most... Jobban megfog mint ezek a mostani felvágós, semmitmondó, nyávogós műmájer szarok. Persze tisztelet a kivételnek. Ezeknek a zenéknek igazi értéke és mondani valója van.
 

Piramis - Kóbor Angyal

 

Edda - Ünnep

2010.11.22. 18:58 - viktornaplo

Simon & Garfunkel - The Sound of Silence

füred

2010.11.20. 23:59 - viktornaplo

Címkék: buli tiszafüred meccs diósgyőr dvtk

1re mentünk Danival meccsre.. 5-0. Fura volt amúgy, mert hiába volt sok gól, de unalmas volt. Nem is értem amúgy hogy rúgtunk ötöt.

Meccs után haza, elkészültem, aztán 8óra körül jött értem Dani. Felvettük még Roxit és Bobit, majd felugorttunk még az Avasteszkóba. Bevásároltunk, aztán valahogy 9után indultunk Tiszafüredre. Mezőkövesd után olyan ködbe mentünk bele, hogy az valami eszméletlen. Végül is 10re értünk le a házhoz, Denyó+Fruzsi, Danika+Ági és Tomi már ott vártak ránk. Bementünk, lecuccoltunk, aztán elkezdtünk az ivást. Csináltunk képeket is, meg szakadtunk egy csomót, hihetetlenül jól éreztem magam. Azt még vágom, hogy félmesztelenül denszeltünk, aztán a következő kép, hogy borul rám a szekrény, Ági meg sikít mellettem. Emlékszek még valami olyasmire is, hogy Tomi volt velem mikor szarul voltam, de hogy mikor volt ez, meg hol..

Reggel ébredés után szakadtunk megint egy csomót, rendet raktunk, aztán féldélbe hazaindultunk. Ahogy hazaértem, fekdütem is le egyből, teljesen hulla voltam. A végére a hétvége tanulsága: Az elfogyó alkohol egyenesen arányos az elfogyó emlékekkel.

szép

2010.11.19. 21:53 - viktornaplo

Reggel bementem 8ra suliba, megirtam az anatómia ZHt, már 9re otthonvoltam.

10 után tali Eszterrel, beültünk Vikingbe, beszélgettünk, elvoltunk.. jól éreztem magam. Utána haza, film: Watchmen. Nagyonnagyvolt.

Este fél7kor tali Gabennel, meg a többiekkel. Szokásos kört megtettük, kicsit eláztam, kicsit beázott a cipőm, kicsit kitikkadtam.. De nagyon jó volt.

Holnap meccs, meg majd este Tiszafüred. Szép lesz..

2010.11.15. hétfő

2010.11.15. 11:37 - viktornaplo

Zöldül a fű a ház előtt. Beszarás. A következő az lesz, hogy télre növesztenek új leveleket a fák..
Az hogy majdnem 20°C van, és hétágra süt a nap, már nem is érdemes megemlíteni, mert nyár óta alig volt rosszidő. Ki érti ezt..

süti beállítások módosítása