téli - kedd [12.21.]

2010.12.21. 22:32 - viktornaplo

Reggel 8kor keltem, elkészültem, aztán indulás Megyaszóra Timikéhez. Útközben majdnem a buszba ütközött egy szuzkás köcsög, a sofőr az utolsó pillanatban kapta el a kormányt. Viszont emiatt egy másik autós beborult az út mellé, úgyhogy páran a buszról leszálltunk, és kirántottuk az árokból. Gizda volt..

11re érkeztem meg, már Timi a megállóban várt. Elsétálltunk hozzájuk, a szülei még nem voltak otthon. Megetettük a kutyokat.. van egy pár hónapos kis fekete kölyökkutya.. hát hogy az milyen cukorfalat. Ott böfögött, meg csuklott, miután jóllakott.. aszittem belehány a cipőmbe, hogy egyem a húsát. De azért tényleg cuki volt.

Bemelegítettünk az Üvegtigris 3ra. (is..) Csináltunk almás-fahéjas popcornt.. kár hogy odaégett, mert amugy finom volt. Egyébként megint úgy elrohant az egész nap, mint ha 7óra helyett 7percet lettünk volna együtt. Egyszerűen nem bírom felfogni. Néztünk meccset is.. fura volt hogy együtt szurkoltuk végig. Már tényleg csak a sör hiányzott. Fél5fele végül hazaértek a szülei is.. úgy érzem, sikerült hamar bevágódnom. "Deszép derék gyerek vagy te.." Anyujával hamar megvolt a közös téma, bár izgultam azért az elején.

Mindent összegezve nagyon jól sikerült az egész nap. Ez volt eddig a 2. legjobb amit együtt töltöttünk. Az egyetlen negatívum az volt, hogy már a 6os busszal jönnöm kellett.. Na majd 27-28!

Napszáma: Smiley - Love is for free

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása