téli - csütörtök [12.23.]

2010.12.23. 23:54 - viktornaplo

Délután megvettük Anyukával a karácsonyfát, szerintem sikerült egy elég szép példányt találnunk.
Este mentünk Tédéhez előkarácsonyozni Zsuzsival+Dévtesóval. Elején volt kis kavarodás, mert a filmeket otthon hagytam, de végül olyan fél8fele már mind együtt voltunk. Ajándékoztunk.. Tédétől kaptam egy emlék-"füzetet". 2006tól egybe van véve az összes fontosabb esemény, amit együtt éltünk át. Fényképek, egy bizonyos vonatjegy.. idézetek, hatalmas dumák, Dope szövegek.. nagyonnagy. Zsuzsitól és Dávidtól tangát kaptam. Nocomment.

Néztünk reszkessetek betörőket.. sokkal jobban tetszett így, mint kiskoromban. Teljesen máshogy jöttek le a poénok is. Az biztos, hogy ez az egyik legjobb karácsonyi film, amit valaha láttam. Közben boroztunk, meg néztünk lezbipornót.. kis illúzió rombolás igy előkarácsonyra, de amugy vicces volt.. sőt az egész este jó volt. Jól éreztem magam.

Nap/karácsony száma: Duck Sauce - Merry Christmas   /Köszönet érte Tédének!/

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása