téli - vasárnap [12.27]

2009.12.27. 23:12 - viktornaplo

Háromnegyed11kor keltem.

Végre kezd télies idő lenni. Örülök neki nagyon. Délelőtt Anyussal pakolásztunk, aztán pihi volt végig.

Elmentem fürdeni. Égre-földre kerestem, hogy hova lett az itthoni ruhám. Megyek el a tükör előtt.. RAJTAM VOLT!

Mondok jobbat.. Multkor megfürödtem, leültem vacsizni, aztán elmentem fürdeni megint mert elfelejtettem hogy már fürödtem egyszer.

Szerinted normális vagyok ilyenkor? :D

Kora este mentem fel Tédéhez, hülyültünk sokat. Ültünk gép előtt egy kicsit, aztán mentünk a városba. Dorrri, Fruzsi, Denyó, a plázába taliztunk velük. Alig volt nyitva kocsma, így a Bulldogzba kötöttünk ki.

Jó hangulat volt végig, jól éreztem magam. Volt pár érdekes arc amúgy, időnként elég ijesztő viselkedéssel, de ezeket leszámítva zsír volt. Reppeltünk Dopemant is, Fruzsi aranyosan tolta.. :D

Jóeste volt, jól éreztem magam.

Pár idézet:

V: "Felcsípte a részeg nőt.."
TD: "Mi? felcsúszott neki a nő?"

V: "Rózsa vécé budijába"

F: "Mondj már valami jó filmet.."
V: "Csuklónyiszálók.."
TD: "Fruzsi értelmi szintjének megfelelőt.."
V: "Shrek."

TD: "Itt mindenki Jude?!"

téli - szombat [12.26]

2009.12.26. 23:55 - viktornaplo

Fél10kor keltem. Alig bírtam magamhoz térni. Olyan verőfényes napsütés volt egész nap, hogy az valami elképesztő. Tavasszal szokott ilyen lenni. Nagyon fura volt.

Reggeliztem, segítettem még Anyusnak egy kicsit, aztán megérkeztek Kereszt szüleimék. Kicsivel később Zsuskáék is, aztán neki ültünk az ebédnek. Nagyon finom volt minden, és a hangulat is jó volt. Utána beszélgettünk még, nevetgéltünk.

Nemtudom mikor mentek el a többiek, de még Zsuska és Jocó maradtak. Elkezdtünk Gazdálkodj Okosanozni, meg azt a karácsonyi zenét hallgattuk amit kiskorunkban. Annyira jól éreztem magam. Ez volt a legeslegjobb nap egész Karácsony alatt.

Annyit röhögtünk.. StólAndrás meg André volt végig a kifigurázás tárgya. Zsuskát egész nap azzal húztam hogy púpos.. :DDD Nagyon nagy volt..

Este fél11ig játszottunk. Ők hazamentek, mi meg Anyussal lepihentünk.

Keresztanyáméktól egyébként megkaptam a parfümöt amit kinéztem, és két nagyon jó könyvet. Művészképek vannak benne, amikből sikerült ihletet is merítenem.

Csudijól éreztem magam egész nap.

Napképe:

téli - péntek [12.25]

2009.12.25. 20:11 - viktornaplo

11kor keltem. Lassan szokásom lesz.. :DD

Nagyonfinom karácsonyi reggeli, aztán lazítás.

Utána segítettem Anyusnak is még, hogy hamarabb végezzünk, aztán pihi megint.

Amúgy csak háromszor volt áramszünet a nap folyamán..

Este Anyussal ajándékoztunk egymásnak. Kaptam egy webcamot, és egy nagyon zsír Tisza övtáskát.

Este még felhívott Zsuzsi. Beszélgetünk nagyba, egyszer csak gépi hang: "egyenlege 15mp múlvalejár."
Én: Ez neked szólt, vagy nekem?
Zsuzsi: Nemtudom de tegyük le..

NAGYvolt! :DDDDDDDD

Andival is beszélgettem még, éjszakába nyúlóan. Webcamoztunk is, meg röhögtünk sokat. Aranyos, és bolond. Hétfőn tali. Nagyon várom már.

Végre volt egy jó nap az idei karácsonyban.

Napképe:

téli - csütörtök [12.24]

2009.12.24. 23:49 - viktornaplo

11kor keltem.

Reggeli, aztán karácsonyfa díszítés. Mióta az eszemet tudom, mindíg Zsuskával csináltuk, és mivel már nem velünk lakik.. ma nekem kellett, egyedül.

Ezzel az a baj, hogy régen ahányszor próbálkoztam egyedül díszíteni, nekem nem sikerült jól egyszer sem. Mindíg csúnya lett. Ezért gyűlölöm a karácsonyfa díszítést.. ha valamit elbasztál egy csomószor, utána nincs kedved megint elkezdeni..

Teljesen lehangolt, hogy most is csúnya lett. Borzasztóan éreztem magam, mert nem szeretek kiadni a kezeim közül szar munkát. Ingerült is voltam, és csak egy kis szikra kelett hogy elboruljon az agyam. Úgy szégyellem magam így utólag.

Amugy az összes karácsonyi zenével tele van a hócipőm. Inkább Kid Cudi-t meg Esmée Denters-t halgattam egész nap.

Estére Zsuskáékhoz voltunk hivatalosak karácsonyi vacsira. Ott volt Anyus, Zsuska, JocóMama, Jocó, meg én. Ajándékoztunk is.

Zsuskától és Jocótól kaptam egy vizipipát. Eredeti tunéziai. Egy praktikus kis kofferben van. Nagyon jó. Jocó Anyukája pedig egy tök jó könyvet adott. El is kezdem olvasni hamarosan.

A vacsi fenomenális volt. Igazán büszke lehet magára Jocó, nagyon finomakat főzött. Ritkán szoktam ennyire dícsérni kaját, mert borzasztóan kritikus vagyok, de most meg voltam elégedve mindennel 110%-ig! Minden elismerésem az övé.

Éjfél előtt kicsivel értünk haza.

 

Jegyzet: Ma végre bebizonyosodott, hogy BüdösPista valóban meghalt. Eddig még csak pletykaként hallottam erről. Állítólag pár hete félholtan fetrengett a házelőtt, úgy kaparták össze a mentősök, és vitték be a kórházba. Mongyuk nem lettem volna annak a helyében aki megfürdette..
Azt még nem tudom hogy halt meg, de állítólag valami nagyon természetellenes pózban feküdt, ezért hívták ki a zsarukat is.
Palibácsi szerint olyan rohadt büdös volt miután elszállították a hulláját, hogy az összes ablakot kinyitotta az ötödiktől felfelé a lépcsőházban, mert nem lehetett megmaradni a bűztől, ami a lakásából terjengett.

Sajnálom azért az anyját és a lányát, de...... legalább nem lesz többet olyan büdös a liftben, hogy amikor belépek, a hányinger kerülget......

Rest In Peace Stinky Steve!

 

Napszáma:

 

kiskarácsony, nagybebasz II.rész

2009.12.23. 12:28 - viktornaplo

Egész délelőttös punnyadás, unalom.

Délután már Anyusnak segítettem, voltunk itt a környéken pár boltba, aztán feldíszítettük a lakást. Ezt igazából advent első vasárnapjára szoktuk, de nem volt hozzá hangulatunk. A lényeg hogy már megvan. :D

19:00ra mentünk a Centrumhoz Tédével. Jött Zsuzsi is, meg Norcsi is nemsokkal később. Bementünk spárba, bevásároltunk.

Miután megvolt minden, irány fel Tédéhez. Villamoson röhögcséltünk sokat..

Felmentünk, ajándékozás. Tédétől egy eredeti Dopeman CD-t kaptam. Hát el sem hiszem, komolyan.. A közös számunk is ezen az albumon van. Ja amugy csak 3× volt becsomagolva.. vicces volt miközben bontottam.. :DD
Zsuzsitól egy névre szóló felespoharat, amit még hazfele, a buszon felavattam, és egy naptárat kaptam, az eddigi közös fotóinkkal. Annyira jól néz ki, és annyira ötletes. Sütött csokismuffint is, nagyon finom volt.

Utána elkezdtük filmeket nézni. Otis - Pokoli Tévedés. Elég vegyes volt a fogadtatása, bár szerintem nagyonjó film. :D Sajna nem tudtuk végig nézni, mert a lányoknak már menniük kellett.

Lekísértük még őket a Búzára a buszhoz, aztán jöttünk haza mi is. Itthon még kitettem a naptárat a szobámba, aztán feküdtem is le.

Tetszik eddig ez a karácsonyosdi. Fantasztikus ajándékokat kaptam eddig.

Egyébként..
Ha nem vagyok ilyen mániákus rajzoló, a lépcsőházunk előtt haltam volna meg éjszaka. Mielőtt bejöttem a lenti ajtón, még firkáltam egy kocsira. Épp odaértem az autóhoz, amikor egy óriási puffanást hallottam. Megijedtem, de nem foglakoztam vele. Mikor végeztem, mentem a lépcsőház ajtó felé, hát egy óriási kupac jég ripityára törve pontosan a bejáratnál. Ha egyből oda megyek, nem pedig a kocsihoz, az egész a fejemre esik. Pont akkorra értem volna oda, amikor az lezuhant. Teljesen leblokkoltam. Álltam az ajtó előtt, és meredtem magam elé. Nagyon megrémültem. Azt hiszem ez egy jel volt, hogy.. hat hónap  nemtörődömség után már ideje hogy megváltozzon a hozzáállásom az életemhez.

kiskarácsony, nagybebasz I.rész

2009.12.22. 00:04 - viktornaplo

18:00kor taliztam Tédével Diósgyőrbe. Felmentünk hozzájuk, elvoltunk, aztán gyerünk PÉhez.

Ajándékozás: PÉtől egy Ágyas Törköly pálinka, Denyótól egy kurvafinom Barack pálinka. Ment is itthon a polcomra mind.

Egész éjszaka német repp ment, egy kis Kanye West-tel vegyítve. Közben pedig folyamat ivászat. Elképesztő hangulat volt. Csináltunk képeket is. A zsíroskenyér adta a végére!

Már éjfélkor itthon voltam. Még kis MSN Zsuzsival, aztán szundi egyből. Nagyon jó este volt. Miből maradtam én ki azzal, hogy nem veletek spanoltam évekig.......

melóó II.

2009.12.21. 17:02 - viktornaplo

Reggel negyed6ra a Teszkóba voltam. Egyik ismerősömmel dolgotzam végig. Igazából csak így lehet könnyedén átvészelni ezt az egészet, hogy közbe elbeszélgeted/elröhögöd az időt.

Beosztottak minket a "száraz élelmiszerekhez". Liszt, cukor, édesítő, fűszer, csoki, tea, kávé, szószok, olaj, méz, lekvár, ételízesítő, csipsz, popcorn, meg minden amit ebbe a kategóriába sorolnak.

Igazából egész délelőtt lószart nemcsináltunk. Fészingeltünk végig, meg ha fogyott valamiből feltűnően sok, pótoltuk. Szerintem többet igazítottuk útba a vásárólak mint pakoltunk. Nem is nagyon bántam..

Nyolc óra alatt sikerült nyolc fajta vásárlót megkülönböztetnem:

1. Fogyatékos: megkérdi, hogy hol a kávé, miközben 20centire van a szemétől.
2. Udvarias: elnézést kér mikor leszólít, kedves, ezerszer megköszön mindent.
3. Faszfej: lenéző, lekezelő, nagyképű, és ha nemtudsz segíteni, flegmázik.
4. Kétségbe esett: halálra van rémülve, ha nemtalál valamit a szokásos helyén.
5. Nagymama: 60felett, mosolgyós, jókedéjű, kedveskedő, sütéshez vásárol.
6. Köcsög vénasszony: 60felett, a nagymama szöges ellentéte.
7. Alkesz: piaszagú, rothadtfogú, lisztnél keres bort.
8. Tanyasi roma: bunkó, vadkan szagú, alpári, és tájszólással üvölt.

 

Hallottál már amúgy méz ízű szirupról? Ilyet lehet kapni, méz helyett.. Beszarás.. 

Kb 14:30fele értem haza. Feküdtem is le pihizni.

süti beállítások módosítása