2010. április 11-én

2010.04.11. 10:20 - viktornaplo

Címkék: voks10

Sok helyen írták már, hogy ma történelmi pillanathoz érkeztünk. Eddig nem is nagyon fogtam fel miről is van szó, de az elmúlt pár napban egyre jobban tudatosult hogy.. MA tényleg tenni kell az országért, és közvetve magunkért is. Ezért ennyire fontos ez a nap.

Ma döntesz a szüleidről, hogy havi 40ezerből fogják eltartani magukat nyugdíjas korukba, VAGY tisztességes pénzt kapnak majd egy átdolgozott életért. Döntesz ma a saját sorsodról is, hogy kussban nézed, ahogy kilopnak alólunk mindent, Te meg már kínodba külföldön keresel munkát, VAGY itt maradsz és együtt teremtünk olyan körülményeket, hogy érdemes legyen ebben az országban élni és dolgozni. Döntesz a leendő gyermekeid sorsáról is, hogy egy bűnözzőkkel és naplopókkal teli környezetben nőjjön fel, VAGY becsületben, és tisztességben, törvénytisztelő dolgos ember legyen belőlle.

Egyetlen embertől vagyok hajlandó elfogadni, ha ma nem megy el szavazni. Tisztelem a döntését, bár nem értek vele egyet. A többi embernek aki ma inkább otthon ül, ahelyett hogy tenne a jövönkért, azt kívánom hogy a saját bőrén tapasztalja meg a döntése súlyát, és ezt érezze Ő is pár év múlva, amikor felfogja mi is történt Magyarországon 2010. április 11-én.

ez egy olyan kapcsolat.. [szombat]

2010.04.11. 10:04 - viktornaplo

..ami igen csak ritka. (L)

Elég rosszul éreztem magam egész nap. Éjszaka többször is felébredtem arra, hogy fáj a torkom. Délután tök váratlanul vendégek is betoppantak, hát nagyon örültünk neki.. Pihenést terveztünk mára, mert Anyus is betegeskedik kicsit.

Miután elmentek, elkezdtem készülődni, ettem, aztán taliztam Tédével. Valahogy 19:15fele taliztunk Zsuzsival, Dórival, meg Flórával, kis tanakodás után végül a Vikingbe kötöttünk ki. Megint csak a teraszon ültünk le, mert bent nem volt már hely. Abszolút jól elvoltunk, és KZSL is dobott a hangulaton azzal a földönkívüli hörgésével. Mivel a lányok már fáztak nagyon, átmentünk a Korzóba. Kértünk zenét is, bár nem sokat lehetett felhallani belőlle. A lányok, főleg Zsuzsi nagyon rámpirítottak, pár percig nem is tudtam hová legyek. Fura, hogy Dóri pont az őszinteségem emelte ki, ami igazából nemolyan rég lett erényem. Sőt néha inkább hátránynak érzem.. Egyébként összefutottam Vikivel is, bár most nem valami sokat beszéltünk. Valahogy 10fele jöttünk el, én még Zsuzsival elrohantam hozzájuk, aztán vissza Flóráék elé. Lányok fel Flórához, mi Tédével haza. Sajnáltam hogy csak eddig voltunk együtt, mert még szívesen maradtam volna velük, nagyon jól éreztem magam. Dóri is kezd beolvadni.

raindrops [péntek]

2010.04.10. 08:21 - viktornaplo

Reggel bevittem Anyushoz a tortát, mert ma ünnepelt a munkatársaival. Suli, utána haza, elkezdtem összerakni a szobabicajt. Már majdnem végeztem, amikor hívott Anyus hogy menjek már be elé mert annyi ajándékot meg virágot kapott hogy nem bírja hazahozni. :DD

Itthon még beállítottam a bicajt, ettünk, aztán 6kor taliztam Tédével. Besétálltunk a városba. Találkoztunk Dórával is tök véletlenül, aztán együtt spár, utána mentünk Flóra elé. Lekísértük a lányokat a Búzára, az mongyuk gizda volt.. :DD Felszálltak a buszra, mi meg el akartunk menni eurÉpatérre, de mivel elég durván esőre állt, a Plázatetőn kötöttünk ki. Sörözgettünk, beszélgettünk, közbe úgy elkezdett szakadni az eső, hogy öröm volt nézni. "It's rainin' tédé nagy a fasza halleluja é-é" Haza is jöttünk elég hamar, mert egyrészt már nagyon fáradt voltam, másrészt meg elázni se nagyon kellett volna.

Itthon még Anyussal beszélgettünk egy jót lefekvés előtt, az nagyon tetszett.


Napszáma: (egész este ezt dudorásztuk, és végül tényleg elkezdett esni.. :DD)

Aludni szeretnék!

2010.04.08. 23:23 - viktornaplo

"Ha megelőzött korod, ne várj dícséretet,
úgy fognak nézni, mint egy fura kísértetet.."

 

Nem igaz, hogy ennyi buta ember van ebben az országban. Nem igaz, hogy a normális értékrend lett mára a konzervatív. Nem igaz, hogy alig van olyan lány, aki nem csak egy tárgy. Nem igaz, hogy alig van olyan srác, akinek a becsülete fontosabb.

..és még most is azt remélem, hogy meg tudlak változtatni, hogy ne legyél ilyen buta húsköteg. Nem mondom, hogy leszarom, mert legbelül még most is foglalkoztat. Nem mondom, hogy hiszek a sorsban, mert nem a rosszak bűnhődnek.. Nem mondom, hogy tökéletes vagyok, mert én is hibáztam eleget.. egy előnyöm van csak: felelősségtudat.

 

Ennyi elég volt ébren.. ALUDNI SZERETNÉK!

tavaszi - kedd [04.06]

2010.04.06. 20:52 - viktornaplo

Jó volt ismét a saját ágyamban aludni. Egész délelőtt semmit nem csináltam. Elkényelmesedtem Zsuskáéknál.. :DD Megszerveztem a focit, ettem, mentünk le. Tédé, Denyó meg Zoli, Pé, Karcsi, Konen meg Zsolti, Dakó, Danika, Sinkó, meg én.

Volt a pályán pár pocsolya, mire lesepertem, teljesen kidöglöttem.. :DD Elkezdtük a meccset, Denyó 3 perc múlva már szünetet tartott volna, azt hiszem ez jellemzi legjobban az erőnlétünket.. :DD Két meccs volt, három órát fociztunk végig, a végére mindenki hulla lett. Karcsi "gálaműsora" még kellett azért.. :DD Kis beszólásokat hallhattunk.. :DD Igazából kaptam elég szégyen gólokat is, de kibaszott jó meccsek voltak. Abszolút megérte több hónapig várni erre a napra.

tavaszi - hétfő [04.05.]

2010.04.06. 20:36 - viktornaplo

Anyusnak ma volt a születésnapja. Olyan büszke vagyok rá. Legtisztességesebb, leginteligensebb ember akit ismerek. Nem csak felnevelt, példát mutatott. Nem csak szülő, anya. Nem csak eltart, szeret. Ez a különbség.

Reggel még Zsuskáéknál ébredtem. Meglocsoltam Zsuskát, elkészültünk, jöttünk haza. Itthon is meglocsolkodtam Anyust, és a barátnőit, átöltöztem, aztán visszamentünk Zsuskáékhoz. Elkezdtünk nézni egy filmet, aminek nem is baj hogy nem láttam a végét, aztán taliztam Tédével. Kettőre mentünk Zsuzsihoz. Kicsit izgultam, mert nem voltam még náluk, és Anyukájával is össz-vissz kétszer beszéltem, abból egyszer félrészegen.. :DD

Megérkeztünk, locsolkodtunk, leültünk, beszélgettünk, jó volt. Annyira közvetlen és aranyos Anyuja van. Az a tojásos téma is nagyon ízlett. Zsuzsival ökörködtünk kicsit a szobájába.. hát az fantasztikus volt.. :DD Indulás előtt vettem észre, hogy a csokitojás beleolvadt a zakóm zsebébe. Mire kettőt pislogtam, Zsuzsianyukája már a fürdőben dörzsölte ki belőlle.. :DD Szebb lett mint újkorában.

Hazajöttem, még itthon punnyadtam, aztán este taliztam Tédével. Bementünk városba, sétálgattunk egy kicsit, aztán jött az ötlet: filmezzünk. Fel hozzánk a filmekért, aztán gyerünk Tédéhez. Lepattintva. Most láttam harmadszorra, de még mindíg tetszik. Jó este volt amugy, jobb mint ha csak ténfergünk volna a városban.

 

tavaszi - vasárnap [04.04.]

2010.04.06. 20:09 - viktornaplo

Reggel felkeltem, reggeliztünk, aztán henyélés. Zsuskáék elmentek Jocó Anyukájához, én maradtam náluk. Tévéztem, gémeltem, fetrengtem, ettem, beszéltem Tédével, annyira jó volt.. :DD

Aztán Zsuska hívott, hogy megyünk Mamához, felvesznek a Repülőtéren. Kimentem, taliztunk, mentünk Vámosra. Meglocsoltam Mamát, beszélgettünk kicsit, aztán rohanás "haza". Felvettem még a pulcsimat, vettem egy bort, meg Zsuska is adott egy üveggel, aztán rohantam Centrumhoz.

Kb 20perc késéssel megérkeztem, már mindenki ott volt. Tédé, Denyó, Karcsi, Konen, Füleki. Elképzelhetetlen volt pl. egy évvel ezelőtt hogy ilyen felállásban valaha is lesz bármi, ennek ellenére ez hatalmas este volt. A legjobban akkor szakadtam, mikor Ati, Ofőt idézgette. Hát az halál volt. Igazából a tökéleteshez hasonlított az este szerintem. Bőven volt szakadás, meg hülyülés, és azért a komoly témák is szóba kerültek. Megint csak bebizonyosodott, hogy nem szabad szinte teljesen ismeretlenül ítélkezni. Ki nem néztem volna belőllük hogy ennyire vágják a dolgokat.

A bor elfogyott, hideg lett, mi meg hazaindultunk. Karcsival mentem egy darabon, azért az is tanulságos volt.

Valamit tenni kell ebben az országban, és a mi kezünkben az irányítás. Igazából amíg vannak olyan buta emberek, akik szerint a kommunizmus jó volt, nincs szebb jövő. Amig az emberek azt hiszik hogy aki nacionalista, vagy patrióta, egyenlő azzal hogy náci, addig nem lesz szebb jövő. Amig ciki, vagy gáz ha valaki hirdeti, hogy magyar, és kiáll az országa mellett, nem az amcsikat meg a nyugati országok kultúráját majmolja és a nyálát csorgatja, nincs szebb jövő. Amíg a társadalom egy része a megélhetését a faszával, nem a két keze munkájával teremti elő, nem lesz szebb jövő. Persze ahhoz hogy ezt felfogd, egy fokú intelligencia kell. Ahhoz hogy tégy is valamit ellene.. ahhoz csak egy iksz a jó helyre.

süti beállítások módosítása