2010. április 11-én

2010.04.11. 10:20 - viktornaplo

Címkék: voks10

Sok helyen írták már, hogy ma történelmi pillanathoz érkeztünk. Eddig nem is nagyon fogtam fel miről is van szó, de az elmúlt pár napban egyre jobban tudatosult hogy.. MA tényleg tenni kell az országért, és közvetve magunkért is. Ezért ennyire fontos ez a nap.

Ma döntesz a szüleidről, hogy havi 40ezerből fogják eltartani magukat nyugdíjas korukba, VAGY tisztességes pénzt kapnak majd egy átdolgozott életért. Döntesz ma a saját sorsodról is, hogy kussban nézed, ahogy kilopnak alólunk mindent, Te meg már kínodba külföldön keresel munkát, VAGY itt maradsz és együtt teremtünk olyan körülményeket, hogy érdemes legyen ebben az országban élni és dolgozni. Döntesz a leendő gyermekeid sorsáról is, hogy egy bűnözzőkkel és naplopókkal teli környezetben nőjjön fel, VAGY becsületben, és tisztességben, törvénytisztelő dolgos ember legyen belőlle.

Egyetlen embertől vagyok hajlandó elfogadni, ha ma nem megy el szavazni. Tisztelem a döntését, bár nem értek vele egyet. A többi embernek aki ma inkább otthon ül, ahelyett hogy tenne a jövönkért, azt kívánom hogy a saját bőrén tapasztalja meg a döntése súlyát, és ezt érezze Ő is pár év múlva, amikor felfogja mi is történt Magyarországon 2010. április 11-én.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása