füred

2011.02.26. 23:59 - viktornaplo

Fél10től fél3ig a WC tartályt szereltem. Reménytelen. Minden húzásnál ömlik ki belőle a víz, és az egész helység úszik. Vagyis úszott, most már kicsit jobb. Mondjuk inkább a tartályból folyjon a tisztavíz, mint a WC csészéből a hugyos..

Délután készülődtem, meg gép előtt poshadtam, aztán fél7re mentem a búzára, a templomhoz. Taliztam Zolival, Denyóval meg Fruzsival, aztán mentünk Spárba. Denyóval vettünk felesbe egy furulyást.. hát önmagában kevés lett volna. Fizettünk, aztán kimentünk aranyosra Danikáért, és Ágiékért. Ágiéknál még megvártuk Tomit, aztán indultunk füredre. Miután megérkeztünk, kezdtük az alapozást, szakadtunk végig, nagyon nagy hangulat volt. "Milyen kutyája van? - Hát ilyen.. kék." Az időérzékem teljesen elvesztettem, az emlékeimről nem is beszélve. Annyit még tudok, hogy miután a furulyás elfogyott, ittunk Fruzsi mézes-málnájából, meg vodkáztunk is.. meg densz.. Dani berakta a High Rollerst.. mekkora parti volt rá, tejóég.. Kétszer is végig csapattuk. Voltak vesztbalkános partikurvák is. Olyan hajnal 4fele beültem DJnek.. egy Isten vagyok, az a lényeg. "ÁLJ MÁ FEL ONNAN HE!" - "Bazdmeg,te többet nem ülsz oda.." Pedig nagy zenéket verettem.. "Paff a kurva annyát, senkitől sem fél.." Végül valahogy 5fele mentünk fel aludni. Denyó meg Danika még nyomatták a hülyeséget, aztán elaludtunk. Fél9kor keltem, kicsit még fetrengtünk, meg röhögtünk Denyóval: "jó ez a jurta.." aztán kajcsi, és megint felmentünk. Denyó "porszívózott", aztán megint szakadás.. "UV szűrős szita". Az mondjuk elég kemény, hogy Tomi nyitott szemmel alszik..

Fél12körül indultunk haza, durván egy óra alatt visszaértünk Miskolcra. A plázánál kitett Denyó, mentem a búzára Timi elé. 1után jött be a busza, utána még elmentünk koliba, lecuccolt, és úgy jöttünk fel hozzánk. Megnéztünk valami Velencés filmet, mondjuk félig bealudtam rajta, úgyhogy nem sok minden maradt meg. Este kimentünk Tapolcára, sétáltunk, sütiztünk, hintáztunk, ökörködtünk.. olyan jól éreztük egymást.. Mire hazaértünk, már teljesen hulla voltam. Még kb éjfélig voltunk fenn, aztán alvás.

Napszáma: Ogli G - High Rollers

115 Ft

2011.02.26. 17:34 - viktornaplo

Ennyiből volt meg a tegnapeste, ugyan is sikerült otthon hagynom a pénzem. Szép.

Suli után feljött Timi, ment a szokásos elvagyunk mint a befőtt téma.. Aztán a 17:40essel ment haza. Búzáról haza, kajcsi, készülés, aztán fél8kor tali Tédével a villamosnál. A Thökölyn csatlakozott Bia is, aztán együtt be a városba. Centrumnál összefutottunk Flórával meg Dórival.. hát őket is tegnap láttam utoljára.. bár ez se volt több 4 percnél. Kicsivel később megjött Vica, meg 2 srác....de már a nevükre nem emlékszem. Kis helykeresés után a Retronba kötöttünk ki. Amúgy nagyon gizda hely, 2hete is ott voltunk, mikor 200ból basztam be. Úgy látszik az ilyen csóró estéken mindig oda keveredek..

Na lényeg a lényeg, Vica, Bia, meg a két csávesz kb 1 óra után leléptek, mi meg Tédével még maradtunk egy kicsit beszélgetni. Bár hamar hazaértem, és olyan eget rengetően nagy esemény sem történt, mégis nagyon jól éreztem magam.

Luque

2011.02.21. 23:34 - viktornaplo

Mától hivatalosan is Diósgyőri. Nagyon-nagyon örülök ennek a hírnek. Csak érezze meg, mennyire sokat jelent nekünk, és váltsa be a hozzá fűzött reményeket.. aztán zsebünkben a győzelem!

kocsnyafeszt 2011

2011.02.21. 22:13 - viktornaplo

Péntek:
Hazajöttem suliból, bepakoltam amit vinni akartam magammal a hétvégére, elkészültem, aztán mentem a megállóba. Jött Timi, bementünk Zsuskához elkérni a kulcsot, utána Timi ment tesójához, én még postára, meg ajándékot intézni, aztán fel Zsuskáékhoz. Mivel se a net nem működött, se a TVt nem tudtam bekapcsolni a 4 távirányító közül egyikkel sem, aludtam egy kicsit. Fél5kor még visszamentem a városba, Zsuska névnapi ajándékjáért, utána vissza hozzájuk. Megvártam míg hazaér melóból, aztán mentem városba. 7fele találkoztam Timivel, mentünk Maszkura és a Tücsökraj koncertre.. eszméletlenül jó volt. Nagyon tetszett, végig mulattuk az egészet. A végén vettünk CDt, dedikáltattuk is. A koncert után még összefutottunk a Villanyrendőrnél Tédével meg Dévtesóval is, hát volt ott hangulat.. Mivel ők mentek is tovább, mi meg már teljesen átfagytunk, felmentünk Zsuskáékhoz. Csapattunk még egy kör Szkrebült, bár már agyilag mindenki zokni volt. Timit még elkísértem az uccsó 2eshez, aztán vissza Zsuskáékhoz, és alvás.
Napszáma: Maszkura és a Tücsökraj - Tulipán

Szombat:
Délelőtt Monopoliztuk egyet Jocóval meg Zsuskával.. eszembe juttatta a régi nagy játékokat még Gabenékkel. (Mikor 2004/2005ben átmonopoliztuk magunkat az újévbe..) Na a lényeg, hogy 11től 2ig játszottunk, és Jocó nyert. Mily meglepő.. Miután elkészültünk, elmentünk még Timiért, aztán fel hozzánk. Mármint hozzánk hozzánk. Felköszöntöttük Anyukát, meg Zsuskát is. Kajáltunk, kicsit beszélgettünk Anyuka barátnőivel, aztán ők elmentek a városba, mi négyen meg leültünk idegecskézni. Hát hogy az mekkora gyökér játék.. Soha nem szórakoztam még ilyen jól 4 színes koronggal, egy dobókockával, meg egy pohárral. 6fele visszamentünk Zsuskáékhoz, Timivel megcsináltuk a forraltbort, aztán mentünk Centrumhoz.
Tédé, Zsuzsi, Vica, Nona, Matyi+Bia. Elsétáltunk a Paprikába, de mivel fent nem volt hely, így lent, a sörpadoknál ültünk le. Tédével átadtuk az ajándékot Zsuzsinak.. BoldognévnapoRt Anyuceee. Tökjól elvoltunk egyébként, aztán Zsuzsi, Vica és Matyi mentek Kowalskyra, mi meg a többiekkel be a Szinvába, aztán végül kis helykeresés után először a Korzóba, majd a Galériába kötöttünk ki. Kavarás a WC kulccsal.. hülye vénasszony. 10fele Timivel elköszöntünk, és mentünk a Villanyrendőrhöz. Eszter meg a barátja már vártak ránk, beszélgettünk velük kicsit, kínáltak minket pezsgővel, mi meg őket forralt borral.. aztán mivel már elkezdődött a Belga, otthagytuk őket. Úgy volt, hogy jönnek ők is, csak hát mint utólag kiderült, Uncsitesi nagyon kiütötte magát.
A koncert eszméletlenül jó volt. Timivel előreverekedtük magunkat a második sorba, és végig tomboltuk az egészet. Játszották a számunkat is. Egyébként volt néhány érdekes pillanat, pl amikor aszittem összeesek, meg magával ránt a tömeg.. meg amikor valaki percekig a seggem fogdosta.. Mindezt leszámítva hihetetlenül jó volt. Miután vége lett, összefutottunk még Norcsival, aztán Regiékkel is pár percre. Mivel már elég hullák voltunk mind a ketten, mentünk Zsuskáékhoz.
Napszáma: Belga - Gyaloglás vége

Vasárnap:
Mire reggel felkeltünk, Zsuska csinált nekünk bundáskenyeret.. Nagyon kedves volt tőlle. Délben Timi visszament nővéréékhez, egy órára rá aztán mentem utána én is. Együtt feljöttünk hozzánk, végre haza cuccolhattam.. 3ra mentünk Szabó Balázs Band koncertre a villanyrendőrhöz.. Fhúú nagyon nagy volt. Durva, hogy mennyivel jobb élőben. Miután vége lett, hazajöttünk, aztán úgy elütöttük az időt, hogy hirtelen hajnal2 lett. A nap felére nem is emlékszek..
Napszáma: Szabó Balázs Band - Utazásaim

süti beállítások módosítása