karácsony

2011.12.27. 13:22 - viktornaplo

Szombat:
3ra mentünk Zsuskáékhoz. Rendesen fel voltunk pakolva ajándékokkal, a taxiból ki-be szállás is nehézkes volt. Felvánszorogtunk a harmadikra, már vártak minket. Erzsi késett egy kicsit, addig beszélgettünk, meg flesseltem a kandallót a TVn. Tök élethű volt. Megjött Erzsi, végre ajándékoztunk. Kaptam egy feliratozott mezt, Istenem, annyira szép. Egy felfújható fotelt a telekre, irattartót, az új DVTK filmet, meg egy jó nagy paplant. Legalább már rendesen el fogunk férni alatta Timivel. Ajándékozás után száguldás Szerencsre. Felvettük Timit az állomáson, majd indulás Mádra. Már Katikáék, és Tibiék is ott voltak. Betti szokás szerint nagyon kitett magáért, eszméletlen mennyi finomságot készített. Anyuka is hozzájárult az estéhez a szokásos borlevessel, hihetetlenül finom volt minden. Megint ajándékozás, Timitől kaptam egy piros alsógatyát, és a seggére hímezte hogy DVTK. Nagyonnagy. Kaptam még egy zsebnaptárat is.. ilyen aggyal szükségem is van rá. Ajándékozás után előkerült a Tabu.. Nagyon jól elszórakoztunk, röhögtünk egy csomót. Voltak olyan magyarázások.. Nagy játék. 10óra fele elindultunk az éjféli misére, jót tett a kis séta. Jocóval hógolyóztunk útközben, kicsit ki is melegedtem. A mise jó uncsi volt, már vártam a végét nagyon. Hazajöttünk, még egy kis evés, aztán lefeküdtünk aludni.

Vasárnap:
Délelőtt kelés, reggeli, megint egy kis Tabu, aztán 4fele indultunk volna haza.. ám Erzsi kocsija lerohadt. Hoztak bikakábelt, hívtak szerelőt, próbálták behúzni, de semmi. Végül is 8ig elszenvedtek vele, aztán feladták. Jocó meg Zsuska elvitt minket Megyaszóra, aztán visszamentek Anyukáékért, és ők pedig mentek tovább Miskolcra. Azért volt ez így gáz, mert hivatalosak voltunk Dóriékhoz, és így nem tudtunk lemenni, sem az ajándékokat odaadni személyesen. Timiéknél megvacsoráztunk, ajándékoztunk, aztán szundi.

Hétfő:
Egész nap lustálkodás. JÓfürdőszoba.

Kedd:
Reggel kelés, készülés, aztán a délivel irány haza. Azazhogy először Dóriékhoz. Itatott végig, nem is számoltam hány felest ittunk meg. Ebédre kis húsleves.. hát nem marta szét a pofán Ottó erőspaprikája az a lényeg. Amugy olyan jó volt, tök jól elbeszélgettünk, nagyon jól érzem magam. Már az első találkozás után is úgy éreztem, mint ha ezeréve ismerném őket, és ez csöppet sem változott azóta. Este jöttünk el, fel hozzánk, kis net, aztán szundi.

Jó hosszú karácsony volt, és a kis vitákat meg a lerobbant kocsit leszámítva nagyon jól éreztem magam végig. A vizsgák is megvannak, már csak a szociológia hiányzik. Jólenne ha az nem kettes lenne, mint az eddigiek..

10éve

2011.12.09. 10:10 - viktornaplo

Hevesi Tamás - Ezt egy életen át kell játszani

 Hiányzol.

1év

2011.12.08. 21:21 - viktornaplo

Nehéz feldolgozni, fura belegondolni, de tény. Már egy éve szeretlek!

kutyahibrid vacsorája

2011.12.03. 17:58 - viktornaplo

emlékek

2011.12.02. 23:59 - viktornaplo

Szívesen visszaolvasnám az első 2 blogom régi bejegyzéseit. Tuti kiröhögném magam, amennyi (mai szemmel nézve) hülyeségeket összehordtam.. Mennyi hülye picsa akadt az utamba.. hogy meg voltam halva mindegyikért, de egy garast sem ért egyik se. Nem is számolom már mennyi volt.. Jó hogy így alakult minden. Mindig ilyenkor jövök rá hogy a múlt az úgy jó, ahogy van. Már egy kis változtatás is teljesen más jövőt eredményezett volna. Persze így utólag van akivel nem lettem volna ekkora surmó, meg olyan is akit legszívesebben szétvertem volna egy vascsővel, de mindennek így kellett alakulnia. Megnyugodtam 20éves koromra. Nem parázok feleslegesen, nem idegeskedek olyanon, amin nem lehet változtatni, és legfőképpen leszarom a senkiházikat.

Majdnem minden nap eszembe jut valami régi emlék. Mint egy nosztalgiázó vénember. A sok baromkodás suliba.. Mikor még labdát hordtam magammal minden nap, hogy szünetekben tudjuk tolni.. meg még össze is dobtunk páran egy bőrre, amit szétrúgtunk 2 hét alatt. Mikor Dani hasra esett egy bedobás után pálya szélén, a csúszós füvön. Azt a mozdulatsort sose felejtem el... Tédé deszkáscipős kirúgásai, meg Kecske buzulása folyamat.. TRIÁL, meg a többi csicska, akikkel játszottunk.. Meg azok a programozás órák.. mikor meghalt a lan akkora seregeket mozgattunk, meg külön mapokat szerkesztettem itthon a játékhoz.. OMG mekkora kockák voltunk.. Hiányzik kicsit az egész légkör. Akár mennyire is utáltuk, de azért a maga módján jó volt. Pontosabban csak a társaság miatt. Utánozhatatlan.

 

Damian Marley - Road to Zion

kórház

2011.12.02. 11:00 - viktornaplo

Tegnap Anyukának be kellett feküdnie a Semmelweisbe, a tüdőosztályra. Nagyon komoly tüdőgyulladása van. Féltem. Legjobb esetben csak egy hétig kell bent feküdnie. Ráadásul azok a állapotok, amik ott uralkodnak.. Fel kéne robbantani az egész épületet. Eszméletlen az elmaradottság.. az aszepszisnek még csak halván emléke sincs sehol. Remélem gyógyultan jön ki, nem betegebben mint ahogy bement.. Tele van az egész TBC-sekkel, meg cigányokkal, akik ráadásul gondolkozás nélkül lopnak el mindent. Úgy kell aludni, hogy szorongatod a cuccaid magad mellett. Borzalom.

lebőgés

2011.11.28. 16:29 - viktornaplo

Diósgyőr - Fagyi 2:3

Ezt még mindig nem bírom feldolgozni.. Szomorú tény, hogy a rögzített helyzeteken meg Luque próbálkozásain kívül szinte semmit nem tud a csapat felmutatni már hetek óta. Ebből kiindulva 9-5. helyre várom a csapatot a tavasz végére. Ez volt a téli szünet előtti utolsó meccs. Eddig tartott a csoda.

Ébredés. Igazolvány. Dani: Szinvapark. Siesta. 10/4. Meki. Timi: Órás. 10/5. Meccs. Fanni: Órás. 10/0. Haza.

buziegerszeg

2011.11.19. 23:59 - viktornaplo

Elvileg 10kor indultunk volna.. de késett mindenki. Centrumparkolóba volt tali, Dani egy7fős kisbusszal jött. Czimborák kifeszítve hátul, nagyon komoly volt. Megérkezett végre Milán meg Hoki, aztán Piku is. Lementünk a Sisestába Kopaszért, még egy kör útravaló, aztán indulás. Kopasz utazik: rekesz sör, fél liter vodka, mekis kupon. Én meg szerénykedtem ott a magam 3 kis sörével, meg a táska kajámmal.. Végül is 11kor tudtunk elindulni.

Még ki sem értünk jóformán a megyéből, de már dőltünk a röhögéstől. "Ez kinek a bora? - Hát Czimbora!" .. "Bemegyek veszek szendvicset. - Ne vegyél szendvicset, itt a szendvics!"(Kopasz a vodkával) Pesten végighajtottunk, aztán tovább az M7esen. Valahol Fehérvár fele megint megálltunk.. olyan mocsok meg szemét volt mindenhol, mint ha valahol az ukrán határon lennénk.. Ennyit a felsőbbrendű dunántúliakról. Balatonlellénél felvettük Robit, meg találtunk egy sálat, lehugyoztuk a fagyisták firkáit, aztán indulás tovább. Út közben megelőzött minket pár Diósgyőri autós, keves üvöltözés meg integetés ment egymásnak. Ekkorra egyébként már megint késésben voltunk, csakúgy mint amikor Fehérvárra mentünk.. Dani mindent megtett hogy behozzuk a lemaradást, pedig még 10km-re egerszegtől muszáj volt egy kis megállót tartani, mert nem bírtam már tovább. Beértünk a városba, egyből bevágott elénk egy sün, hogy kövessük. Egy autós felvezetés. Az a nem semmi. Megálltunk a parkolóba, összeszedtük magunkat, aztán rohanás be. A 2. percre érkeztünk meg, úgyhogy megint nagyon kicentiztük. A meccs egyébként nem volt olyan jó. Bár épp ezt beszéltük út közben, hogy valami hasonló lesz.. Az a kis buzi fotós meg.. Nevetséges volt egyébként az egész jelenet. A biztonságiak is szerencsétlenek voltak, a rendőrök azt se tudták hol vannak hirtelen, valamelyik akkor vette fel a sisakját amikor már vége volt az egésznek. Egyet sem tudtak közülünk elkapni, csak egy pulcsival lettek gazdagabbak szerencsétlenek. De ha mindez nem lenne elég, beálltak a pályára, és percekig bambult mindendegyik, meg néztek hogy most wtf. Barmok.

Hazafele úton betámadtunk egy benzinkutat.. na az szép volt. Álmennyezet szétverés székkel, pezsgőlocsolás, ordítozás.. hát nem lettem volna a benzinkutas csaj helyében.. Nem akadt ki a végére, az a lényeg. Pestig hol aludtuk, hol fent voltunk. Bementünk egy burgekingbe.. hát kb megjöttek a borsodi cigányok. "Na takarodj a gecibe.." .. "Nézd már a palit, olyan mint Zidán. NA MIVAN ZIDÁN?" .. "Büdös van mi? Akkor ezt szagoljátok.." Az meg hogy Milán KESZTYŰBE ette a sültkrumplit.. szóval bemutatkoztunk. Hazaúton megint alvás. Dani mindenkit házig vitt, és igazából hihetetlen hogy az egész utat hót betegen vezette végig. Mondta is hogy több túrát most egy darabig nem vállalna be.. Hát el is hiszem. Végül éjfél fele értem haza. Összegezve.. maga az oda és visszaút sokszorosan felülmúlta a meccset. Mondhatnám utólag, hogy ennyit nem adtam volna ki egy szar meccsért, de igazából megérte. Mindig megéri.

gólyabál

2011.11.11. 23:59 - viktornaplo

Szar volt. Leszámítva a stand up-ot, az egész egy kalap szart sem ért. Hogy lehet ilyen fellépőket hívni egyáltalán? Nevetséges. Inkább maradtunk volna Dóriéknál...

Timi meglepiszülinap

2011.11.05. 23:59 - viktornaplo

Egy hónappal előtte kezdtem el szervezni, ennek ellenére 8an voltunk. Szégyen. Nem nekem, azoknak akik nem jöttek el. Nagyon felbosszantott az egész ügy, bár nem az én hibám, hogy csak ennyien voltunk ott Timi állítólagos "barátai" közül...

Délelőtt találkoztam Zsuskával, bevásároltunk mindent a sütéshez, aztán mentünk fel hozzájuk. Elkezdtük csinálni a tortát.. hát persze, hogy semmi nem úgy jött össze, ahogy kellett volna. Szó szerint, ahogy írom: SEMMI. A torta lap is szar lett, a krém is, a sajtospogifalatot is elbasztuk. Aztán több órányi szenvedés után ráéreztünk mindenre, és  végre belejöttünk. Megmentettünk mindent, de a végét sajnos nem tudtam megvárni, jönnöm kellett haza készülődni.

Hazaértem, közben Timi telefonált, hogy mégsem busszal jön, hanem 6ra behozza Dóri. Remek, gondoltam magamban, hogy kötöm le addig itthon, hogy ne fogjon gyanút? Ekkor már úgy voltam vele, hogy leszarom, nem érdekel, a büdös életbe nem szervezek többé meglepetés bulit senkinek. Biztosra vettem, hogy tudja hogy mit tervezek neki, és teljesen elment a kedvem az egésztől. Na mindegy, szóval elkészültem, addigra már Anyuka legyártotta a szendvicseket.. horribilis mennyiséget. 6előtt kicsivel jött fel Vica, segített elvinni mindent Safiékhoz. Mikor megérkeztünk, kipakoltam mindent, elkezdtünk lufikat fújni, meg feldíszíteni mindent. Vica keveset szenvedett a lufikkal.. Közben megjött Tédé, Zsuska elhozta a tortát, ami egyszerűen lenyűgöző lett. Le a kalappal. Szóval telt az idő, de még Timi mindig nem hívott. Már épp kezdtem parázni, de mondom felhívom már mivan.. hát kiderült hogy még mindig otthon van. Nem tudja mikor indulnak, Dóritól függ. Na mondom az zsír. Épp 7 óra volt már, gondoltam megvárom akkor a barátnőit, akik fél óra múlva érkeznek meg, aztán majd ráérek még hazamenni. Tédé meg Vica elrohantak a laptopért, én meg Safival toltam egy kör biliárdot. Fél8ra kimentünk a megállóba, már Szandi ott volt. Vártunk még egy kicsit, de közben már el kellett indulnom hazafelé. Alig hogy itthon beléptem az ajtón, már csörgetett is Timi, hogy a centrumnál van, jön le hozzám. Pókerarc fel, kamuduma beélesítve, és vártam Timit. Megjött, lepakolt, és mivel már így is egy órás késésben voltunk az eredeti tervhez képest, szolidan, de mondtam hogy siessünk, mert már "Tédéék a városban várnak ránk, csak még előte ugorjunk be Safihoz a pulcsimért, és fűzzük be őt is hogy jöjjön velünk." HÁ'!

Végre leértünk, Safi előadott minden fotóval kapcsolatos szakkifejezést, hogy letudjuk Timit gyanútlanul csalogatni a pincébe, mert hogy ott van a "fénykép előhívó szoba" és hogy mutatni akar Safi képeket. Addigra már a többiek kiegészültek Petrával és Edittel is. Amikor beléptünk, és a villany felkapcsolódott, olyan jó érzés töltött el. Minden tökéletesen rendben volt, és a lényeg, Timi sem sejtett semmit, és nagyon örült. Saját bevallása szerint meg is ijedt, mikor rákiabáltunk, hogy BOLDOG SZÜLINAPOOOT! :D Volt pohárköszöntő, ajándékozás, meg minden, tök jól sikerült az este. Biliárdoztunk röhögtünk, Tédé a.k.a. Andro pakolta a zenéket, Safi lőtt egy csomó képet, jól éreztük magunkat. Nagyjából fél2ig bírtuk, aztán taxival az Újgyőriig, onnan pedig gyalog jöttünk haza. Nagy este volt, és minden jól sikerült, annak ellenére, hogy az elején mennyire paráztam.

Levél

2011.10.30. 09:43 - viktornaplo

Kedves Szerelmem!

Nagyon hiányzol. :( Bele se merek gondolni, hogy még csak 2 nap telt el.. és hogy még mennyi van hátra.. :S
Egyébként miújság? Írj le mindent ami tegnap meg ma történt veled. Én is leírok most neked mindent, kimerítő részletességgel! :DD

Tegnap kitakarítottam a szobámat. Kibaszott nagy mocsok volt. Csak a szőnyeg kiporszívózása 1,5 óra volt :DD Letöröltem a port minden honnan, rendet raktam, felragasztgattam a tükörmozaik lepergett darabjait, a poszterem is megcsináltam hogy ne essen le mindig, ma megrajzolom a címert is, szóval mindent amit rég halogatok, most befejezek végre.:)
Egész nap elbíbelődtem ezekkel, közben Anyukával beszélgettünk csomót, tök jó volt. Ma a konyha van soron, azzal vagyunk elfoglalva, előtte az ablakom pucoltam meg, most majd a retkes cipőmet veszem kezelésbe.. :D
Tegnap este 7kor taliztam Tédével meg Safival, mentünk a Centrumhoz. Jött Safinak 3 spanja, Dominika, meg Bea. Mentünk spárba, csak sört csapattam, mer egyrészt még akkor is másnapos volt a gyomrom, meg ugye ma kelni kellett időben.. szóval vigyáztam magamra nagyon. Nem is lett semmi bajom, és emlékszek is mindenre! Ja és egy patakba sem zuhantam bele.. :DD Remélem büszke vagy rám!! :DD Szóval Tapolca.. még először beugrottunk az eastside-kisboltba, aztán Homokit befűztük hogy vigyen fel minket a bulihoz. Hozzáteszem, 9en voltunk. Egyterűvel volt, úgyhogy 6an voltunk hátul, 3man elől. Kurva nagy volt.. :DD Az a buzi elvitt minket először Dávidék házához, aztán szóltunk neki hogy amúgy az Aradira kéne menni, mer amúgy ott van a buli.. fasza volt, így körbekocsikázni TPCn.. :D Minden útrepedést meg kátyút megéreztünk, de amugy buli volt, ittunk meg ordítoztunk végig.. :DD
Na kiszálltunk végre, be a házba, a többiek ittak, én csak sör, aztán kínálgattak házival meg minden félével, de tartottam magam a sörhöz. Szarul akart itatni mindenki.. bezzeg amikor nálam is van szesz, olyankor nem jön senki percenként, hogy: IGYÁL MÁ! :DD Na mindegy. :DDD 10-körül jöttünk el, aztán még az East Side előtt találkoztam végre Eszterrel. Valahogy másabbnak gondoltam.. :D Kicsit fura volt. Na aztán ők mentek be bulizni, én meg jöttem haza. Éjfélre hazaértem, aludtam is egyből. Laza este volt, de nem volt rossz.

Nagyon szeretlek Cicó! Vigyázz magadra, és igyál sokat! :DD Millió pusziii, szeretlek! ♥♥♥

haladás

2011.10.28. 23:59 - viktornaplo

Kémia ZH.. Szerintem meglesz a 70%. Nagyon paráztam előtte, és szerencse hogy Kati melléültem, merta puskázás nem nagyon sikerült..

Utána jöttem haza, töltöttem Hey Arnoldot, fetrengtem, egészen 3ig. Taliztam Robival az Újgyőrin, beültünk az órásba. Ittunk, beszélgettünk, közben megjött Dani is. Mikor elindultunk 10/1, 20 perccel később 10/6. A meccsről nem sokra emlékszek már, a gól mondjuk az kurva nagy bomba volt. Andris meg Máté is eljöttek, velük jöttem el a stadionból. Mentünk egyetemre, én Tédéékhez, ők koliba. A strekken akartunk bemenni a vasgyárba, én meg gondoltam a stadion mögött átvágunk a pusztán.. csak nem vettem figyelembe hogy valami patak folyik ott, én meg faszán beleestem.. úgy húzott ki Andris. Fasza volt.. :DD
Az egyetemnél csatlakoztam Tédéékhez. Innentől elég ritkás az emlékezetem, mert ekkorra már elfogyasztottam a laposüvegemből a pálinkát is. Ittunk még ott is, meg kiabáltunk csomót, vagy egy videó is.. hát szépek voltunk. Mivel kurvára fázott a lábam a hidegvizes cipőben, meg el is zavartak minket, és a többiek indultak kettesbe, hazajöttem. Arra emlékszek még hogy szaladok a buszhoz, meg hogy felkelek valahol féluton, meghogy sétállok a tiszain. Aztán felkeltem reggel. A nyomokból ítélve nem nagyon foglalkoztam a ruhák szárítgatásával... levolt hajigálva minden szana-szét.
Kurva nagy este volt, muszáj volt kiadni a gőzt ami szeptember óra felgyülemlett. Fasza kis szünetnyitó volt.. :D

debreceni túra

2011.10.02. 19:30 - viktornaplo

A múltheti [09.25] Győr meccs után elhittem, hogy van keresnivalónk a DVSC ellen. Hát elég hamar felébredtem. Hiába a több mint ezer vendégszurkoló, hiába a személyi jósnőm megérzése, 5-0ra kikaptunk. Tény hogy nem tették magukat oda a játékosok, (velünk ellentétben) de azért ez az öt gól ez sok. Ennyivel nem volt jobb a Debrecen.

egyiptom

2011.09.13. 17:46 - viktornaplo

Indulás: 2011.09.13. [kedd] 23:35

Viktórió berakva, Diósgyőrsál berakva, szóval a lényeg nálam van. Egy hét múlva tali.

9 hónap

2011.09.08. 22:14 - viktornaplo

Szeretlek. Akkor is ha fáradtak vagyunk, és nehezen értjük meg egymást, akkor is ha túlpörögsz, és egyszerűen nem lehet lelőni, akkor is amikor elpityeredsz, de már félperc múlva megint együtt nevetünk. Szeretlek Cicó. Kívül belül, elől hátul, oda-vissza, mindenhogy. Szeretlek. Boldog 9hónapot nekünk.

névnap

2011.09.05. 21:39 - viktornaplo

Kurvára lefárasztott az első nap. Főleg az utolsó előadás. Úgy jöttem haza,hogy sajog a fejem, a szemem vérben, és kurvára álmos vagyok. Kis szenvedés után Timivel beindultunk a városba. Safi már várt a Centrumnál, megjött Tédé is, aztán spár, sör. Onnan hárli.. kis nosztalgia est. Fhúú milyen rég számokat találtam Tédé telóján.. Amugy annyira álmosak és fáradtak voltunk mind a négyen, hogy 9kor már jöttünk is haza. Gyakran fordul elő ilyen....

nyárzáró

2011.08.30. 23:59 - viktornaplo

Sokra emlékszek..
Hiába indultunk el Timivel időben, mégis sikerült elkésnünk. Az új cipőm feltörte a sarkam, úgyhogy remek volt így besétálni a városba. Berohantuk a spárba, borbár, sör, aztán futás a ketteshez. Útközben még felszállt Petra, aztán szenvedés a buszon tapolcáig, aztán végre nyílt a zsör. Csatlakozott még Safi, aztán mentünk fel Vicához a házba. Na innentől egyrészt azért nem emlékszek szinte semmire, mert satu voltam, másrészt meg 4 nap telt el azóta, és elfelejtettem. Egy biztos: kibaszott nagy volt, kurvajól éreztem magam. Ott volt az egész bulivankrú. 2után értünk haza Timivel, ettem, aztán egyből alvás. 10/10, és a buli is.

Másrészről viszont nem volt így jó, hogy nem vezettem a naplót rendesen minden nap. Jövő nyáron nem leszek már ilyen lusta. Alig-alig emlékszek így eseményekre. Egy biztos, a nyár legnagyobb eseménye Skrillex volt. Felejthetetlen. A második a 2hét "próbaházasság" a harmadik pedig.. nem tudnám megmondani. Kurvasok jó buli volt a nyáron, amik ha egyből nem is ugranak be, de azt nyugodt szívvel állíthatom, hogy ez egy kibaszott jó nyáriszünet volt.

bulivankrú

2011.08.19. 23:59 - viktornaplo

http://triple.blog.hu/2011/08/20/bulivan_crew_beeebi

még annyit tennék hozzá, hogy.. KIBASZOTTULKURVAJÓVOLT.

összegzés

2011.08.09. 17:33 - viktornaplo

08.04. [csütörtök]
Zsuzsiszülinap No.19! Dinnyeszív, koktélparti, KO. Újraéledés, hatalmas parti, satufotó.

08.06. [szombat]
Vidimeccs. Kurva nagy hangulat az odaúton, pálinka hűtése a klímán, autópályán eltévedés -> száguldás -> 1 perccel kezdés előtt megérkezés. Kurva jó hangulat, 2-0ás vereség.

 

08.08. [hétfő]
Zsófibuli. Robival tali, Zsófival tali, irány zsolca. Kutya összeugrált, söröm kiöntötte, elzártuk. Robifélebor: 10/8. Kurvanagy este.

fuckcops.

2011.08.01. 02:31 - viktornaplo

Úristen, az a nap..

Az egész a meccsel kezdődött. Botrányos volt amit ez a bíró művelt, egyszerűen nem találok rá szavakat. Egyszerűen nemtudom kifejezni most azt a gyűlöletet, megvetést, és csalódottságot, ami bennem kavarog. Emellé még párosult a balhé az ultraszektorban is..
Budovinszki gólja után egy srác a keménymagból meggyújtott egy görögtüzet. A rendezők egyből körbevették, kitépték a fáklyát a kezéből, és kirángatták a stadionból. Az ultrák persze egyből ugrottak, meg akarták védeni a srácot. Miután ez lecsengett, leszedték a kerítésekről az összes drapit, és elhallgattak. Eddig ezzel semmi baj nincsen, mindenkinek szíve joga mikor szurkol. Sajnos ezt pár tahó paraszt a napos oldalon képtelen megérteni, és elkezdett kiabálni felénk, hogy "Ti hívjátok magatokat ultrának? BUZIK!" Több se kellett pár ultrának, egyből a mi szektorunkon keresztül rohantak a kerítéshez őrjöngeni, hogy: "Na gyereide, most pofázzál!" Persze eztán elkussolt napos oldalról az a 3-4 kutya, de az ultráktól páran átmásztak a kerítésen, és be akartak menni a napos oldalra. Közben megjelent vagy 10 szekus, és elkezdték ráncigálni az ultrák közül, akik kiabáltak, aztán ütni, rúgni, ahol érték őket. A Hulk Hogan hasonmás rendező is megjelent, és egyből előkapta a gázsprayt, és lefújt mindenkit akit ért. Mivel az egész bunyó alattam 4 méterrel történt, a könnygázból szép adagot kaptunk mi is. A szektorban nem egy kisgyerek volt aki szintúgy beszívta, az egyik a fülem hallatára kérdezte meg az apjától a verekedés láttán, hogy: "Apa, ugye, megvédsz majd?" Szerintem ehhez nem kell hozzáfűznöm semmi mást. Mivel az eseményekkel voltam elfoglalva, a meccset nem tudtam rendesen követni, de azt biztosan tudom, hogy emiatt a balhé miatt, meg a félidős emberhátrány miatt nem tudtak úgy koncentrálni a fiúk a pályán, hogy megtarthassuk azt az egy pontot ami még maradt. Végül is 2-1 lett a vége a Kecskemétnek.

Meccs után Pikuval bementünk városba, leültünk a Hárlinál inni. Teljesen ki voltam ábrándulva mindenből. Később megjött Dávid is, aztán Tas, Adrián, meg Boti. Piku addig-addig nyaggatott minket, hogy menjünk át a haverjaihoz a Berze kertbe, hogy végül átmentünk. Leültünk egy padra, elvoltunk, aztán egyszer csak egy rendőrségi kisbusz elzúg mögöttünk. Na mondom fasza, itt büntetnek meg 30ezerre. Felálltam, közben elindult Dávid is, meg Piku is, aztán mivel egyre közelebb és gyorsabban jöttek a rendőrök felénk, elkezdtünk rohanni a színház irányába. A többiek ottmaradtak, a rendőr meg egyből utánunk eredt. Még hallottam, ahogy ordít a rádióba, hogy: "A színház felé rohannak!" Kiszaladtunk a főutcára, aztán el balra a Dériné felé. Hallottam ahogy a kisbusz mögöttünk jön, közben nézek előre, piku elhagyta a sálát. "Piku bazdmeg a sálad! - Szard már le, jönnek a zsaruk!" Azért felvettem, és úgy rohantam utánuk. Bekanyarodtunk a Dérinére, nézek oldalra, mondom elbújok egy összezárt napernyő mögé. Dávidék is le akartak húzódni egy virágláda mögé, de addigra már beért minket a kocsi. Én megálltam mögöttük 4-5 méterre az összecsukott napernyő mögött, és ahogy haladt mellettem el a kisbusz, úgy bújtam meg énis az oszlop mögött. Elmentek mellettem, aztán mint aki nem is ott volt, elindultam ez ellenkező irányba. Megjelent velem szemben még egy rendőr autó, a szívem megállt. Na mondom fasza, ennek itt vége. Épp fel akartam adni, de az is elment mellettem.  Úgy izgultam, remegett a lábam. Alig bírtam kisétálni a sarokra. Visszanézek, annyit látok, Piku áll széttett kezekkel, Dávid térdel a földön keze a tarkóján, a zsaruk meg ordítva, kutyával  rontanak rájuk.
A sarkon belefutottam a DVTK technikai igazgatójába, és gyorsan beszédbe elegyedtem vele,  hátha úgy kevésbé vagyok feltűnő. Közben végig figyeltem mi történik Pikuékkal, nagyon aggódtam mi lesz majd velük, biztosra vettem hogy beviszik őket. Hosszú percek teltek el, álltam ott a sínek mellett, Piku sálját szorongattam a kezemben, és csak meredtem előre, hogy ugyan mi a faszt csinálhatnék most. Közben megjelent pár 15-16 éves srác, azok is kérdezték mivan, elmondtam nekik mi történt.  Közben a zsaruk meg felállították Dávidékat, és az egyik kocsi el is ment. Még ott pofáztak nekik valamit, aztán elengedték őket. Se bírság, se feljelentés, semmi. Vége lett.

Nem tudom, hogy mi a faszomért kezdtem el rohanni, amikor már nem volt nálam pia sem akkor.. Meg mekkora mák kellett ahhoz, hogy ne vegyenek észre.. A többiek azt mondták, hogy 4 balhézó piros felsőben lévőt kerestek. Még meg is kérdezték Dávidéktól, hogy azokkal vannak-e. Dávidon fehér, Pikun fekete póló. Kin volt egyedül piros? Rajtam.

Skrillex

2011.07.24. 23:59 - viktornaplo

Még mindig nem tudtam feldolgozni.

2kor indultam itthonról. Indulás előtt még felforgattuk a lakást az utazási kedvezményes papíromért.. nem lett meg. Bedobtam még egy kávét, hogy a tegnapi meló után ne legyek annyira hulla, aztán indultam a megállóba. Jött a busz, felszálltam, Tédé már ott volt. Lementünk a búzára, onnan 2essel ki tapira. Dávid, Anyukája, meg Joey apja már ott vártak minket. Beültünk hozzájuk, aztán indultunk Pestre. Dávid anyukája nem aggódott értünk, kicsit sem. Joey apja nagy tag, annyit röhögtünk.. "A gyerek beleesett a medencébe, mutatom az asszonynak.. - ..és miért nem te ugrottál utána? - Pia volt a kezembe.. meg cigi is!" Útközben megkajáltam, meg leküldtem egy szörnyet. 5fele értünk le Pestre, bementünk a Keletibe, megvettük a hazaútra a jegyeket, meg még 2 buszjegyet, aztán elugrottunk a spárba. Nem volt borbár.. :| Se flóelikszír. :( Még egy gyors KFC, aztán mentünk a Hungexpohoz. Dávid anyukája kitett minket előtte, aztán mentek is.

Kicsit szétnéztünk, aztán megtaláltuk a pesti spot-ot, az új lakásunkat. Közben elkezdett esni az eső, szerencsére a padok pont fa alatt voltak, bár a végén már így is esernyő alatt álltunk. Közben Piku folyamatosan értesített a meccs állásáról.. Kurvafradihogybeszopta. 8óra előtt kicsivel elindultunk a bejárathoz.. hát kis sor állt. Fél8 helyett fél9kor nyitották ki a kapukat, még szerencse hogy a sorban találkoztunk Nonával meg Zsuzsival, mert legalább félóra sorban állást megspóroltunk így. Bőrig áztunk mire beértünk, hiába álltunk ernyő alatt. Bementünk a csarnokba, leadtuk a vizes cuccainkat, megbeszéltünk hol talizzunk ha elkeveredünk, aztán Dáviddal meg Tédével előre mentünk. Az első DJ az vagy szét volt cuccozva, vagy nem magyar volt, mert hiába skandálta a fél hungexpo hogy HANGOT, nem történt semmi. Dávid közben folyamat elmászkált, egy idő után már nem is tudtuk hol van. Stupid Disco-n már nagyobb hangulat volt, kezdtem én is felpörögni. Jó zenéket tett. Közben összespanoltunk pár körülöttünk lévővel is, azok jó arcok voltak. Utána jött a Stereo Killaz, nagyon nagy bulit csináltak. A Nobody Moves-t már annyira nem tudtam élvezni, túl nagy volt a tömeg elől. Előlről a gyomorszájamba könyököltek bele folyton, hátulról a vesém ütötték le, kis 15éves picsák végig elém akartak furakodni, a hosszúhajú fejrázós buziról előttem meg már inkább nem is mondok semmit.. Szóltam a szekusoknak, átmásztam elől a kordonon, aztán szélen kimentem. Ennyit a második sorról. Egyébként nagyon korrektek voltak a rendezők, a szervezés 10 pontos volt. Hátramentem a csarnokban, összefutottam Zsuzsival meg Nonával, találtunk egy OLCSÓ napszemcsit, kicsit levegőztünk, aztán leültünk hátul a sörpadokhoz. Előkerült Tédé is, teljesen bezsongva. Szerencse hogy még éppen Borgore előtt ki tudtam mászni, nem, bírtam volna már ki ott. Amúgy se tetszett annyira a zenéje, annyi pont elég volt amennyit hátul hallottam. Skrillex előtt visszamentünk a 10. sor környékére Tédével meg Dáviddal, aki a változatosság kedvéért megint elkószált. Zsuzsiék nem akartak annyira előra jönni, nem is találkoztunk már velük utána.

Skrillex egy Isten. Kurva jó partit csinált. 1,5 órát végig tomboltam, kurva jól éreztem magam. El sem hiszem, hogy ott voltam. A végén a cinema meg.. "üljetek le.. várjátok emg a basszust! ... BVMMM. VHÁÁÁÁÁ BAZDMEEEG!" Kurva nagy volt. Egyzserre ugrot fel 10 000 ember, akkora tombolás volt, leírhatatlan. Alig várom már azt a videót amit a színpadról vettek. Hatalmas volt.

3ra vége lett, még leültünk kicsit, mellettünk 30centivel ott szívtak az uccát, meg adták körbe a spanglit.. sok drogos buzi.. a aztán 4fele beálltam Tédével a ruhatárba a sorba. Azt hittem, még 6kor is ott leszünk, ehelyett kb 20perc alatt kiáltlam a sort. Mivel még mindíg csurom vizes volt a pulcsink, Tédével a WCben a kézszárítóval szárítgattuk, több-kevesebb sikerrel. Kimentünk a buszhoz, vártunk egy kicsit, aztán felnyomtuk magunkat. Kisebb heringparti alakult ki. Lementünk az Örsvezér terére, majd onnan metróval a Keletibe. 5fele értünk le, elintéztük hogy egyel korábbi ICvel jöhessünk haza, még kóvájogtunk egy kicsit, nem találtunk semmi gyorséttermet nyitva, úgyhogy a keletin toltam be egy gyrost.. hát ilyen szart én még nem ettem. Csak a Sindibad. Felszálltunk a vonatra, szinte egyből be is aludtam. Mikor beértünk Miskolcra, alig bírtam felkelni. Tédé többször is szólongatott, mert visszaaludtam volna. Hazafelé az 1Ason is majdnem bealudtam. Itthon beléptem az ajtón, és azzal a mozdulattal zuhantam is az ágyamba.

Eddigi életem legjobb bulija volt. Köszönöm szépen.
Az este zenéje: Skrillex - Ruffneck.

ME-EK

2011.07.21. 23:59 - viktornaplo

Felvettek.

Bementünk városba Tédével. Centurmnál tali Zsuzsival, Vicával, Bubszival, meg Nonával. Tédé közben elment tapira, mi meg spár után a berze kertbe. Zsuzsi teljesen be volt pörögve, hogy jöjjön már az SMS.. én szartam az egészbe, úgy álltam hozzá hogy leszarom kajak, úgy se vesznek fel. Utolsó pillanatban jelentkeztem, utolsó pillanatban adtam le az érettségi papírjaim (amit mellesleg majdnem el is felejtettem leadni). Zsuzsiék megkapták az SMSt, felvették őket. Nézem a telóm, nekem semmi. Na mondom, lehet nem is álíltottam be hogy küldjék, vagy mi? Eltelt kb 15 perc, SMS-t kaptam. Szívem megállt. Olvasom, FELVETTEK.

Ácsi.. MIVAN?

Úristen.. nem hiszem el. Elolvastam mégegyszer, és tényleg. Zsuzsival egymás nyakába ugrottunk, ő sikított, én üvöltöttem. A mellettünk ülő társaság azt hitte, hogy meg kértem a kezét.. Azért ez az igazi boldogság.. amikor egyáltalán nem számítasz rá, és sikerül.. ez egy jel volt. El is rohantunk gyorsan a teszkóba, vettem még vodkát, bár nem adta be, de megadtam a módját az ünneplésnek. Kóla showers. Beszéltem Timivel, Uncsitesivel, Anyukával, Zsuskával.. kevés sikítozás. Később megjött Tédé is végre, aztán a zsaruk is..... Aztán még meki, Zsuzsi Nona eltűnt.. meg mi is léptünk haza. Nagy volt.. még most sem hiszem el hogy felvettek. Beszarás. Ja, és a napszáma: Soerii & Poolek - Pornó.


 

úrjatöltve

2011.07.04. 11:53 - viktornaplo

35 nap szünet után visszatértem. Mondogattam már egy ideje, hogy ideje lenne megint írogatni, de igazából csak az elmúlt 2-3 napban voltam úgy vele, hogy na most már ideje leírni, mik történtek.

Elsőként azzal kezdeném, hogy június 4-én egy kibaszott nagy ünneplés volt a stadionban, és utána a városban is. A meccsen legalább 8000en voltunk, mi az ultrák mellett álltunk, így az összes koreográfiában benne voltunk. Hatalmas élmény volt. A 7 szektoros drapitól a füstökön és a fényeken át, egészen a pályára rohanásig, és ott az ünneplés.. Timit a nyakamba kaptam, ugráltunk, énekeltünk, ordítoztunk, hatalmas volt. Időközben elhagytuk Danit, viszont miután az Újgyőriről bevittek minketa  VHra a különbuszokkal, találkoztunk Robiékkal. Ott is hihetetlen nagy ünneplés kezdődött. Először megjött a csapat egy nyitott tetejű buszon, felmentek a városházára, és onnan az erkélyről kiabáltak le nekünk, mi meg fel. Miután lejöttek, és a színpadon folytatódott az egész. A VHn is voltunk vagy 5000en, tőllünk visszhangzott az egész belváros. Örök emlék marad.

Június 11-én Dani szülinapja volt, Tiszafüreden. Csináltam neki egy drapit ajándékba, amit majd hordunk magunkkal minden meccsre. Odafele úton Tomival, Zolival, Szandikával meg Timivel csapattuk végig, úgyhogy a hangulat már ott megvolt. A buli nagyon nagy volt, volt meggysör is, meg még emellett töménytelen mennyiségű pia.. Szokásomhoz híven még reggel is söröztem, kevés ember akadt ki rajta.. szarnibele, én kurvajól éreztem magam.

Június 20-30ig volt gyaxim a megyeibe. Az első nap kicsit fura volt, úgy igazából nem is tudtunk mit csinálni, és a fekvőbetegosztályon tett első látogatás is megviselt egy kicsit.. de aztán végre kedden beindult a munka, és szereztünk is egy jó pontot Andinál azzal, hogy Zsófival mi kértünk először feladatot. Innentől kezdve úgy elröpült a 2 hét, hogy csak na. Most kifejezetten hiányzik, hogy nem kell menni. Nagyon jól éreztem magam végig, Jani, István meg Zoli is jófejek voltak velünk, befogadtak minket. Majdnem az egész gyakorlatot Regivel meg Zsófival ökörködtük végig, ha másért nem már ezért megérte felkelni minden nap 5:20kor. Na meg a 2500Ft ért is.. :DD
 

bajnok csapat

2011.05.29. 10:55 - viktornaplo

Lementem a szinvapark mellé a benzinkúthoz, jött Dani, elmentünk Pikuért, aztán a Sziesztába. Ittunk, beszélgettünk, mérlegeltünk, aztán Kopasszal kiegészülve elindultunk kövesdre. Jó messze álltunk meg a stadiontól, hogy elkerüljük majd a tömeget hazafele. Elsétáltunk a stadionig, közben útba ejtettünk egy kocsmát is. Kb félórával meccs előtt mentünk be, de azon a hulladék "lelátón" alig láttunk valamit a kispadok tetejétől.

Kikaptunk. Egy kamu tizenegyessel. Megszakadt a 14-es győzelmi szériánk is, egy fasszopó bíró meg egy szarházi politikus miatt. bár az sem igaz hogy hatszáz helyzetből egyet sem bírunk berúgni.. Erről többet nem is írok. Eddig se csíptem a matyókat, de ezzel az egésszel amit tegnap műveltek, nálam a tirpákok mellé kerültek. Mocsok banda. Tállai meg.. szarházi kutya. Remélem még izmosan kibasz vele az élet. Nagyon ideges voltam a hazaúton, legszívesebben törtem-zúztam volna. Úgy éreztem magam, mint a meccsen a pali, aki felmászott a kordon tetejére, és lábbal rugdosta a hazai kispad plexi tetejét, aztán még a rendezőnek is vert egyet, aki le akarta rángatni onnan.

Visszajöttünk Miskolcra, aztán Pikuval először újgyőri, aztán hozzánk, majd be a városba. Megtudtuk hogy a tirpákok is kikaptak, és így mi lettünk a bajnokok. A főutcán csatlakoztunk pár diósgyőrihez, ordítoztunk egy csomót, aztán mentünk a többiekhez a körhöz. Egyszer csak megjelent Arze meg George egy BMWbe, oda is rohantunk egyből, csináltam velük képeket is. Részegen jobban megy az angol.. Nagyon nagy volt. Reggel tudtam meg, hogy először kövesden, aztán pedig Miskolcon a stadionba volt egy nagy ünneplés. Kár hogy lemaradtam róla.. Nade sebaj, jövőhéten lesz a hivatalos bajnokavató, ott majd ráteszünk.

XX

2011.05.14. 23:59 - viktornaplo

20 éves lettem. Durva..

Reggel ébredés, kajcsi, aztán vásárlás estére. Nagyvodka, soksör, soksklittles. Hazajöttem, megkotyvasztottam az italt, aztán irány centrumhoz. Tali Pikuval meg Danival, aztán Siesta. Egysör, egyfeles, aztán Kopasszal kiegészülve mentünk Barcikára. Meccs előtt még bementünk a sörházba.. meggyessör

Ivás után bedzsaltunk a "stadionba", és megálltunk a elől gólvonalnál. Már az elején levágtuk hogy nem lesz gólzáporos meccs, plusz a szurkolás is elég gyenge volt. Hamarabb hallottam meg a visszhangot mint az ultrákat.. bezzeg Vácon.. Na lényeg a lényeg, volt egy bombagól, azt kezitcsókolom. Nyertünk ez a lényeg. 13/13. Feljutás a zsebben, és még egy 100éves rekord beállítása is a pakliban van.

Meccs után haza, aztán jött Timi, Tédé, meg Zsuzsi egy kicsit később. Ajándékozás.. hááát őőő OK. Kevés perverzkedés. Egyébként gizda lett a vodka, azt ittuk egész este. Nyomattunk kártyásivós játékot, Tédé 10/10, Védé 10/8. Zsuzsi lelépett éjfél előtt, nálam meg beállt az agyhalál. Arra emlékszek hogy Timi végig fényképezgetett, meg Tédé beköltözött a budiba, aztán meg hogy kísérjük le a megállóba. A közbe eső részeket Timi mesélte el másnap.. hát rátettünk így négyen is. Szeretet!

süti beállítások módosítása