ME-EK

2011.07.21. 23:59 - viktornaplo

Felvettek.

Bementünk városba Tédével. Centurmnál tali Zsuzsival, Vicával, Bubszival, meg Nonával. Tédé közben elment tapira, mi meg spár után a berze kertbe. Zsuzsi teljesen be volt pörögve, hogy jöjjön már az SMS.. én szartam az egészbe, úgy álltam hozzá hogy leszarom kajak, úgy se vesznek fel. Utolsó pillanatban jelentkeztem, utolsó pillanatban adtam le az érettségi papírjaim (amit mellesleg majdnem el is felejtettem leadni). Zsuzsiék megkapták az SMSt, felvették őket. Nézem a telóm, nekem semmi. Na mondom, lehet nem is álíltottam be hogy küldjék, vagy mi? Eltelt kb 15 perc, SMS-t kaptam. Szívem megállt. Olvasom, FELVETTEK.

Ácsi.. MIVAN?

Úristen.. nem hiszem el. Elolvastam mégegyszer, és tényleg. Zsuzsival egymás nyakába ugrottunk, ő sikított, én üvöltöttem. A mellettünk ülő társaság azt hitte, hogy meg kértem a kezét.. Azért ez az igazi boldogság.. amikor egyáltalán nem számítasz rá, és sikerül.. ez egy jel volt. El is rohantunk gyorsan a teszkóba, vettem még vodkát, bár nem adta be, de megadtam a módját az ünneplésnek. Kóla showers. Beszéltem Timivel, Uncsitesivel, Anyukával, Zsuskával.. kevés sikítozás. Később megjött Tédé is végre, aztán a zsaruk is..... Aztán még meki, Zsuzsi Nona eltűnt.. meg mi is léptünk haza. Nagy volt.. még most sem hiszem el hogy felvettek. Beszarás. Ja, és a napszáma: Soerii & Poolek - Pornó.


 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása