115 Ft

2011.02.26. 17:34 - viktornaplo

Ennyiből volt meg a tegnapeste, ugyan is sikerült otthon hagynom a pénzem. Szép.

Suli után feljött Timi, ment a szokásos elvagyunk mint a befőtt téma.. Aztán a 17:40essel ment haza. Búzáról haza, kajcsi, készülés, aztán fél8kor tali Tédével a villamosnál. A Thökölyn csatlakozott Bia is, aztán együtt be a városba. Centrumnál összefutottunk Flórával meg Dórival.. hát őket is tegnap láttam utoljára.. bár ez se volt több 4 percnél. Kicsivel később megjött Vica, meg 2 srác....de már a nevükre nem emlékszem. Kis helykeresés után a Retronba kötöttünk ki. Amúgy nagyon gizda hely, 2hete is ott voltunk, mikor 200ból basztam be. Úgy látszik az ilyen csóró estéken mindig oda keveredek..

Na lényeg a lényeg, Vica, Bia, meg a két csávesz kb 1 óra után leléptek, mi meg Tédével még maradtunk egy kicsit beszélgetni. Bár hamar hazaértem, és olyan eget rengetően nagy esemény sem történt, mégis nagyon jól éreztem magam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása