ballagás, vác

2011.04.30. 22:00 - viktornaplo

Reggel keltem, összeszedtem magam, aztán irány tökölire. Taliztam Tédével, és mentünk a Centrumhoz. Amíg vártuk Bubszira, vettünk egy vizet, majd együtt felmentünk a Jezsuhoz. Bementünk, kerestünk egy jó helyet, végül valami tujáknál álltunk meg. Végre elkezdődött az ünnepség, kivonultak az osztályok.. Zsuzsi fülig érő mosolya, mikor megpillantott minket.. szívembe véstem. A műsor maga tetszett, Nona gitározott is, ügyes volt nagyon. Az utána lévő mise meg.. "Könyörülj, kegyelmez, bocsáss meg, esedezek, szégyellem, én bűnöm.." OK. Végre vége lett, utána Bubszival meg Zsuzsi Anyukájával eltévedtünk.. FAIL. Közben összefutottam Uncsitesivel is.. Jájj olyan jó volt látni. Na végül is nagy nehezen megtaláltuk Zsuzsiék termét. Tabló, tömeg.. vááh. Végre kijöttünk, csináltunk képeket is, aztán haza. Éhenpusztultam.

Fél3kor taliztunk Danival, indultunk Vácra. Teljesen spontán volt az egész, de megérte. Még ha az anatómia vizsgára kellett volna tanulnom, akkor is. Az elején kicsit paráztunk, hogy nem érünk oda, de 1óra 20perc alatt megtettük az amúgy 2órás utat. A meccsből sokat nem láttam, mert végig az ultrákkal szurkoltunk. Az eső is csak pár percig esett, és a hangulat is hatalmas volt. Aranyosi Péter előttem félméterre szurkolta velünk végig az egész meccset.. Nagy volt. A gólokról nem is beszélve. Vác 0-2 DVTK. Ja és.. több diósgyőri szurkoló, mint váci.. ez azért sok mindent elárul. Utána haza, aztán.. ugy volt hogy megyek ki Tapira Tédéékhez, de mivel egy órát kellett volna várnom a buszra, így jöttem haza. Hulla fáradt voltam amúgy is. Kurva jó nap volt.

give me some néger tarhonya

2011.04.29. 23:59 - viktornaplo

Délután voltunk teleknézőbe. Megint az Őzugrónál, csak egy másik házat. Abszolút bizakodó vagyok. Szépen rendben van tartva, normális helyen van, a szomszéd is jó fej, és.. látok benne fantáziát is. Már el is képzeltem, hogy túrom a földet, és hogy formáljuk saját képünkre a házat is. Tele vagyok ötletekkel, és tenni akarással.

Teleknézés után jöttünk haza, én meg rohantam be a városba. A szinvaparknál taliztam Tédével, meg Pikuékkal. Ledzsaltunk a szpotra, közben Tédével meg Sziszivel hülyültünk. Megérkeztük, megittuk a 250es corás bort.. egynek jó volt. Jöttek közben emberek, köztük egy atom részeg pali.. keveset szakadtunk rajta. Fhúú milyen dumákat lőtt.. 10óra körül elment mellettünk egy öltönyös pali, először szó nélkül, utána visszajött, és elkezdett videózni a telójával. Mi le se szartuk tulajdon képpen, ugyan úgy elvoltunk. Vett vagy 2percet, aztán elindult ki a kapualjból. Valaki lekurvaanyázta, erre megint visszajött, és elkezdett ott durrogni, meg "fenyegetőzni", hogy maradjunk csendben. Jó. Elment, utána Gerával megnéztük, hogy mennyi látszódhatott a videóján.. hát kb semmi. Full sötétet mutatott a kamera. Komoly ember.. Az este vége elég uncsi lett. Még átugrottunk G-Pontba, aztán végül haza. Zsír volt egyébként.

tavaszi - hétfő [04.25]

2011.04.25. 23:59 - viktornaplo

Reggel elég korán fent voltam már. Nem tudtam aludni. Mivel Timit sem akartam (még) felkölteni, kimentem a konyhába, Anyuka meg Zoli már felébredtek addigra. 9óra fele betámadtam Timit egy jó nagy adag vízzel, hát mondanom sem kell, mennyire díjazta. Bár utána ugyan úgy aludt tovább, csurom vizesen. Meglocsoltam szépen sorban mindenkit, aztán nagy nehezen Zsuskáék is beérkeztek. Zsuskát is jól megöntöztem, hát az a sikítozás amit levágott.. Vicces volt minden esetre.

Elég ramaty volt az idő, de azért elindultunk Bánkútra. Anyuka, Zsuska, Jocó, Erzsi, Zoli, Betti, Anna, Timi meg én. Mire felértünk, elkezdett szemerkélni az eső, ennek ellenére felkolbászoltunk a hegy tetejére, szétnéztünk, majd visszajöttünk. Beültünk a kocsiba, hogy ne ázzunk el, mert addigra már szépen rákezdett esni. Mikor kicsit csillapodott, kiültünk egy asztalhoz enni, dehát.. az sem volt így az igazi, szóval inkább hazajöttünk. Komoly program volt. Utána csoportos fetrengés a nagyszobába, aztán este Zoliék meg Zsuskáék is hazamentek.

Mi is jöttünk be a városba Timivel, először Tédével aztán Dávidékkal taliztunk. Felmentünk az "irodához" inni, utánalépés hárlihoz. Közbe jöttek emberek még, meg iszogattunk.. meg falhoz basztam a bort.. meg átmentünk a vikingbe.. meg ugye azok a korsók.. szóval szép volt. Teljesen spontán kitaláltuk hogy menjünk fel Tédéhez. Kicsit már gyér az emlékezetem, de talán tévéztünk, meg south parkot néztünk.. de csak azt tudom biztosan, hogy már majd' elaludtam a vége felé. De azért: "nagyüveg szevenápp"

süti beállítások módosítása