tavaszi - vasárnap [04.24]

2011.04.24. 23:59 - viktornaplo

Délre mentünk (Anyuka, Zsuska, Jocó, Zoli, Betti, Anna) Eta nénihez, Sajószentpéterre. Papó temetése óta nem láttam, meg kb 10éve jártam náluk utoljára, úgyhogy kíváncsian vártam már a napot. Megérkeztünk, segítettünk megteríteni, ebédeltünk, beszélgettünk. Mesélt olyanokat, hát komolyan mondom, viccesebb és tanulságosabb volt mint bármelyik magyar népmese.

Fél4 fele indultunk el, mentünk Barcikára Erzsihez. Változatosság kedvéért ettünk egy kicsit ott is, aztán Zoliék elmentek babalátogatóba, mi addig kitaláltuk a nap hátralévő rokonlátogatós részét, aztán lepihentünk egy kicsit.

7óra előtt nemsokkal jöttek vissza Zoliék, aztán indultunk Vámosra Mamához. Feltűnés nélkül elmentünk a régi házunk előtt.. deszépisvoltakkor.. Na végül is megérkeztünk mamához, ettünk, beszélgettünk, és.. épp Icanéniről volt szó, hogy már milyen rég nem beszélt Mamával, erre megcsörrent a telefon, Ő volt az. 9en gondoltunk rá egyszerre, hát mi ez ha nem kontinenseken átívelő telepátia?

Fél9re értünk vissza a Búzára. Még volt félóránk amíg Timi busza beérkezett, addig Jocóval és Zsuskával olyan jól elfilozofáltunk a kocsiba, hogy az hihetetlen. Rajtuk kívül nem is tudok senkivel ilyen témákról beszélni. Közben megjött Timi is, aztán jöttünk haza. Itthon még kicsit beszélgettünk, de elég hamar kidőlt mindenki. Nem is csoda, mozgalmas napunk volt.

tavaszi - szombat [04.23]

2011.04.23. 21:59 - viktornaplo

Délelőtt Anyukának segítettem, aztán úgy volt hogy talizok már végre Uncsitesivel, de megérkeztek közben Zoliék meg Jocó, úgyhogy tali lefújva. Helyette megebédeltünk családilag meg beszélgettünk, aztán 6kor léptem meccsre. Dani felvett a Kiss Ernőn, irány a stadion. A meccs előtt még összefutottam Jessyvel meg Robival is, aztán végül Danival az ultrák mellett álltunk meg. Hát következő meccsen megyünk vissza a V betűbe. Sokkal többet látni onnan.
Egyébként jó hangulat volt végig, nyertünk is 5-0ra a Makó ellen, úgyhogy egy szavam sem lehetett. Arze is betalált végre, meg Tajtit is behozta Bencés. Meccs után ünneplés, aztán húzás haza. Majd' szétrobbant a fejem a sok üvöltés miatt. Zsír volt nagyon.

tavaszi - péntek [04.22]

2011.04.22. 23:59 - viktornaplo

Egész délelőtt takarítottam. Voltam a Lidibe is.. csak a táska volt 18kg. Plusz még a két szatyor a kezemben. Délután készülődtem, szépen lassan, aztán 19:15kor taliztam Tédével a tökölin.
Bementünk városba, Centrumnál taliztunk Dávidékkal, onnan spár, vodkapezsgő, aztán kapualj. Elkezdtük a termelést, közben jöttek emberek, én meg vesztettem el az emlékeim. Hugyozás közben rám szólt egy vénasszony az egyik gangról hogy: ez nem wc. Meg mászkáltunk még Tédével valahol, aztán hugyozok a házunk oldalába. Ennyi. Androra ki sem jutottam. Verjem bele.

tavaszi - csütörtök [04.21]

2011.04.21. 20:45 - viktornaplo

Szerda este kimentünk Timiékhez. A buszon bugiztunk egy nagyot.. nem néztek hülyének minket.

Reggel kis fetrengés, és kajcsi után kimentünk az udvarra tojást festeni. Timi egy csudiszép pirostojást adott. T+V<3 Majd ha meglocsoltam, hivatalosan is megkapom. Egyébként kis bénázás után én is egész jól belejöttem, még nekem is tetszett amit festettem. A tojások után egymást is kifestettük vízfestékkel.. hát gyönyörűek lettünk, mondhatom. Két idióta.. Tojás festés után "fociztunk", dehát abból is mi lett.. vízzel pocsoltuk egymást, aztán csurom vizesek lettünk, úgyhogy kiültünk a napra száradni. Le is égtünk. Timi a kamionsofőr: csak a bal karja lett vörös.

A 18:10essel jöttem haza. Legszívesebben ott maradtam volna még vagy 8hétre, olyan jól elvoltunk ez alatt a szűk egy nap alatt..

süti beállítások módosítása