tavaszi - szombat [04.23]

2011.04.23. 21:59 - viktornaplo

Délelőtt Anyukának segítettem, aztán úgy volt hogy talizok már végre Uncsitesivel, de megérkeztek közben Zoliék meg Jocó, úgyhogy tali lefújva. Helyette megebédeltünk családilag meg beszélgettünk, aztán 6kor léptem meccsre. Dani felvett a Kiss Ernőn, irány a stadion. A meccs előtt még összefutottam Jessyvel meg Robival is, aztán végül Danival az ultrák mellett álltunk meg. Hát következő meccsen megyünk vissza a V betűbe. Sokkal többet látni onnan.
Egyébként jó hangulat volt végig, nyertünk is 5-0ra a Makó ellen, úgyhogy egy szavam sem lehetett. Arze is betalált végre, meg Tajtit is behozta Bencés. Meccs után ünneplés, aztán húzás haza. Majd' szétrobbant a fejem a sok üvöltés miatt. Zsír volt nagyon.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása