téli - vasárnap [12.19.]

2010.12.19. 21:46 - viktornaplo

Reggel 10kor ébresztő, kicsit zokon esett felkelni 6óra alvás, meg egy átbulizott éjszaka után. Első 10percben nyöszörgés, szemdörzsölés, kovájgás.. szenvedtem, ahogy illik. Aztán hirtelen eltűnt a fáradtságom, és nagyon felpörögtem. Reggeliztem, elkészültem, aztán 11:10re mentem le a templomba. Négyen voltunk: Kornél, Gaben, Tibi, meg én. Délre mentünk a főkapitányságra, eligazítást tartottak (volna, ha nem lett volna akkora fejetlenség.)

Már alapból az kiverte a biztosítékot, hogy mi 4en mentünk, meg még ott volt 2 másik polgárőr csávó a jókai lakótelepről. Aztán még megjelent 3 közteres is, szóval a váltásparancsnoknak feladtuk a leckét. Kotort valami papírt, amin az állt, hogy 4 polgárör, 2 közteres, és járőrszolgálat a belvárosban, de a vicc az, hogy nekünk teljesen mást mondtak. Félóra tétovázás után végül is behívott 4 zsarut, hogy azokkal kolbászoljunk végig a városon, nézzünk el a Búzatérre, aztán csókolom. Egyébként csoda hogy az a pali egyáltalán a cipőfűzőjét megtudja kötni. Annyira alapvető dolgokkal nincs tisztába, mint hogy pl. meddig van piac, meg mikor van régiségvásár..

Na lényeg a lényeg, a két másik polgárőrt elküldték a zsarnaira, mi meg mentünk a 3 közteressel, meg 4 zsarulval a főutcára. Árusoktól lesétálltunk a búzáig.. hát alig bámult mindenki. Nem sűrűn láttak még ilyet. Semmi különös nem volt egyébént, bár egy szipus palit kétszer is elkaptunk félórán belül.. még szerencséje sem volt. Mivel nem tudtak már mit kitalálni nekünk, egész hamar hazaértem. Igazából lószar értelme volt az egésznek. Max annyi, hogy aki még hisz a rendőrségben, annak jó volt látni hogy 11 egyenruhás "vigyáz a rendre".

téli - szombat [12.18.]

2010.12.18. 23:59 - viktornaplo

2kor volt egy eligazítás a templomban, megbeszéltük a következő napi közösjárőrt a zsarukkal. Utána még elmentem Zsuzsihoz, visszakérni a pendrájvom, majd jöttem haza.

Este fél9re mentem a centrumhoz, tali Zsófival, spár, almalé, furulyás, 32es. Felmentünk Robihoz, elkezdtünk borozgatni, közben piaruletteztünk.. aztán az activity is előkerült.. hát te jóIsten az mekkora volt. Kibaszott jól éreztem magam. Reggel találtam feljegyzéseket a telómban.. 21:37 - fingszagú bor. | 22:09 - ha még egyet iszok, végem van. | 22:54 - faszfülke. Taxival mentünk a rokihoz, Zsófi, Robi, Sanyi meg én. Valahogy fél1re értünk le, még a ruhatárnál szerencsétlenekdtünk percekig, aztán piros. Eszméletlenül jó buli volt, hihetetlenül jól éreztem magam végig. Robi behívott egy sörre meg egy vodkára is, rendes volt tőlle. Bent volt Tédé, Ági, Danika, meg Tomi is, jó volt látni őket. Nagyon eresztettük.

Első busszal jöttünk haza, hogy kicsit aludhassak is. Annyira emlékszem, hogy az avason járunk a busszal, következő: állunk a Tiszain, sofőr beszól a hangosba: "Végállomás, köszönöm hogy velem utaztak!" Szarul aludtunk be mindketten Tédével.. Végül 4re értem haza. Az év egyik legjobb bulija volt.

Napszáma: Duck Sauce - Barbara Streisand

téli - péntek [12.17.]

2010.12.17. 23:58 - viktornaplo

Suliba karácsonyi ünnepség volt, utána Timivel meg Regivel fel koliba. Megvártam míg elkészültek, aztán Timivel jöttünk hozzánk. Ebédeltünk, fetrengtünk kicsit, aztán mentünk városba ajándékokat venni. Csonttá fagytunk, pedig olyan sokat nem is voltunk bent. Sikerült mindent beszereznem szerencsére, így jöttünk is haza. A búzára már rohanni kellett, hogy még elérjük a buszt, de épp meglett. Búcsú, ölelés, csókváltás.. Keddet!

Utána haza, kicsit később megjöttek Zoliék is. Én olyan 8fele léptem itthonról, mentem Robihoz az albiba. Vettünk fejenként 3 sört, meccseztünk, hülyültünk, nagyon jól elvoltunk. Hazafelé faszán lekéstem a 31est, szóval 15perc fagyoskodás az Avason, aztán még a Selyemréten is vacogtam vagy 10percet a változatosság kedvéért, amíg a pótlóra vártam. Holnap roki, szóval.. ha most nem fogok megfázni, akkor soha.

romantikus szalonnázás

2010.12.15. 22:21 - viktornaplo

Itthon maradtam inkább tanulni, de valahogy nem úgy sikerült, ahogy elterveztem.. Mindent csináltam, csak azt nem. Déltájba taliztam Timivel. Épp hozzám tartottunk, amikor egyvén fószer odajött hozzánk és elkezdte osztani nekem, hogy tudom-e mi a nő, mert hogy az egy fekvő tőke, és hogy meg kell tömni, vagy hogy mondta, de.. egyszerűen nem lehetett lerázni sehogy. Már a végére nagyon felhúzott.
Feljöttünk, és már megint úgy elrohant az egész délután, hogy felfogni is alig bírom. Romantikus szalonnázás, "implampápum", filmezés, elsőközöskép, elsőszeretlek.. Talán kicsit gyors, és ezért ijesztő nekem, de.. szeretlek.

Szeretlek!

Photobucket

süti beállítások módosítása