tédé

2010.04.18. 19:34 - viktornaplo

üzenete:
  * halna éhen ez a NŐ
  * kevés embert utálok
  * de EZT
  * úgy
Viktoя™ üzenete:
  * hehehehehehehehe
üzenete:
  * világ nem baszott még iylet
üzenete:
 * simán leütném
 * de azt a barátnőjét akivel plázában találkoztunk még szeptemberben azt elkapnám
Viktoя™ üzenete:
 * hehehehehehe

50

2010.04.18. 18:29 - viktornaplo

Bár nem ma volt már Anyus szülinapja, ma ünnepeltük meg családosan. Itt voltak Zoliék, Jocó Anyukája, Jocó, Zsuska és ugye én.

10fele megjöttek Zoliék, egy órára rá Zsuskáék. Na az mondjuk nagy volt.. :DD Hívott Jocó, hogy menjek már le madzaggal a kocsihoz. Leértem, nézek be a kocsi ablakán, hátul ül Zsuska meg Jocó Anyukája, és az egész kocsi tele lufival. Nagyon nagy látvány volt.. :DD Körül-belül 50db-ot fújtak fel.  Egymáshoz kötöztük őket még lent a parkolóban, aztán irány fel. Volt még nálunk két csokor virág,  az egyikben 50szál rózsa, meg egy hiper-szuper matrac is.

Nagyon jó volt látni az örömöt Anyus arcán, mikor átadtuk az ajándékokat. Ez mindennel felért. Fényképezkedés, puszizás, aztán mentünk a Halásztanyába. Tavaly az én szülinapomon is ott voltunk, úgyhogy nem okozott meglepetést a hely. Jól érezte magát mindenki, végig ettünk mindent, aztán irány haza. Pontosabban még mi "titokban" elmentünk Zsuskáékhoz Anyus tortájáért, amíg Ő Zoliékkal hazament. Három emeletes szupertorta volt, hát megtette a hatását. Finom is volt, szép is, szóval abszolút lenyűgözött mindenkit.

Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok drága egyetlen Anyukám. 

"PHŐŐŐ" [szombat]

2010.04.18. 17:55 - viktornaplo

Egész nap fetrengtem, lustálkodtam, ásítgattam, szóval arany élet volt. Délután volt egy kis pakolászás meg készülődés, aztán város.

Taliztam 18:40kor Tédével, mentünk a Centrumhoz. Jött Flóra meg Vica is, és bár az eleje fura volt, hamar megjött a hangulat. Gondolom ez főleg a bőcsködőzésnek köszönhető, amit újabban már mindenkivel nyomunk.. :DD Bár keveset voltunk velük, és ezt nagyon furcsálltam, de jó volt végül is. Utána Tédével vettünk még egy sört meg csipszet a Spárba, aztán felmentünk a kilátóba. Durván jó volt. Nem is volt annyira hideg, és az emlékek is rendesen magukkal ragadtak. Nyáron mennyit jártam oda lányokkal..

Nemtudom mikor indulhattunk haza, de amíg a kilátótól leértünk a Plázáig, és még a buszon is végig szakadtunk. Rég röhögtünk már ennyit ketten.

paprika [péntek]

2010.04.17. 09:03 - viktornaplo

Suli aránylag türhető volt. Hazajöttem, takarítottam, fürödtem. Kora este Jocóval elmentünk együtt fodrászhoz, aztán fel hozzánk, mert Zsuska ma jött haza. Anyus csinált vacsit, beszélgettünk sokat, mesélt édekes dolgokat.. pl a sivatag kellős közepén egy: Vigyázz tevék! kressztábla.. :DD

Valahogy 22:00fele mentem be városba. Csatlakoztam Tédéhez, Norcsihoz, meg a barátnőihez, a G-Pontba voltak. A hangulat jó volt, meg voltak sokan, de valahogy mégsem éreztem magam elememben. Söröztünk, elvoltunk, aztán olyan 22:45fele leléptünk. Elkísértük még a lányokata Kolombuszig, aztán Tédével mentünk a Paprikába, mert ott voltak Denyóék. Én már fogtam a fejem, mikor mondta hogy oda megyünk, mert Zsuska mindíg azt mesélte, hogy a középiskolás ofője meg a matektanárja idejártak inni. Ebből kiindulva kibaszott csöves helynek képzeltem. Hát jónagyot tévedtem. Beléptünk, és leesett az állam. Nem túlzás, ha azt mondom hogy felülmúlja a Vikinget is. Jó.. a budi elég furán van megoldva, de van szappan, és kéztörlő (!!!!) is. Az meg, hogy az árak is jók, már tényleg csak hab a tortán. Leültünk az aszalukhoz, ott volt még  Denyón kívül Danika meg Bíró is. Előtte iszogattak már, szóval a hangulat jó volt.. :DD Röhögtünk egy csomót, meg a telkest tervezgettük.. nagyon jól éreztem magam. Uccsó busszal jöttünk haza, de még azon is nyomták a hülyeséget. Hatalmas volt.
"Ilyen jó nagy tál töltöttkáposzta.. - Elfogyott."

meló IV.-V.

2010.04.15. 12:59 - viktornaplo

Majdnem minden délután járunk Tédével kattingatni a Vasasba. Kosármeccset nézzük, és a játékosok talpához tesszük a pöttyöt. Nem bonyolult, de figyelni kell. Napi 5 órába elmegy.

Voltunk éjszaka teszkóba is most, leltár volt. Taliztunk Tédével, aztán 17:45re már ott is voltunk. 18:20fele kezdődött el a munka érdemi része.. mindent megszámoltunk a polcokon, aztán felírtuk a darabszámot a polc szélére. Hát a füzeteket külön élvezet volt, erről Tédé tudna mesélni.. :DD

Számoltam legókat is, az viszont nagyon jó volt. Lehet veszek majd magamnak. A Barbie babákat viszont már nem élveztem ennyire. A könyvek is felhúztak, ott hatalmas káosz volt.

Ez volt a számolás része, ezután jött egy Teszkós dolgozó, aki "kütyüzött" Odatartott a vonalkód elé egy ilyen kis leolvasót, beleírta hány darab van abból a termékből a polcon, azt cső. Miután végig ment az egész soron, ezt a listát kinyomtatták, én meg leellenőriztem. Magyarul megszámoltam mindent újból. Kb hajnali 3 órától már alig volt dolgunk. Tébláboltunk, röhögcséltünk, simán elvoltunk. "Költöző drót. - az kötöző bazdmeg.." Bőcsködőztünk, kipróbáltuk a hintaágyakat meg a székeket.. "Kertészet.. this is our place!" :DD Meló vége előtt 1órával elküldtek minket fészingelni, hogy ne üljünk már annyit. Nagy nehezen túléltük, aztán reggel 6 után kicsivel jüttünk haza.

24óra alvás nélkül, ebből 12óra meló. Na ezt nevezem.. Naívan, mikor hazaértem, azt hittem, majd tudok aludni. Há' biztos.. Déltől a telefon csak négyszer csörgött, és valamelyik szomszéd is elkezdett fúrni, szóval elég reménytelennek találtam hogy tovább aludjak. Délután pedig megint kattingatás..

süti beállítások módosítása