50

2010.04.18. 18:29 - viktornaplo

Bár nem ma volt már Anyus szülinapja, ma ünnepeltük meg családosan. Itt voltak Zoliék, Jocó Anyukája, Jocó, Zsuska és ugye én.

10fele megjöttek Zoliék, egy órára rá Zsuskáék. Na az mondjuk nagy volt.. :DD Hívott Jocó, hogy menjek már le madzaggal a kocsihoz. Leértem, nézek be a kocsi ablakán, hátul ül Zsuska meg Jocó Anyukája, és az egész kocsi tele lufival. Nagyon nagy látvány volt.. :DD Körül-belül 50db-ot fújtak fel.  Egymáshoz kötöztük őket még lent a parkolóban, aztán irány fel. Volt még nálunk két csokor virág,  az egyikben 50szál rózsa, meg egy hiper-szuper matrac is.

Nagyon jó volt látni az örömöt Anyus arcán, mikor átadtuk az ajándékokat. Ez mindennel felért. Fényképezkedés, puszizás, aztán mentünk a Halásztanyába. Tavaly az én szülinapomon is ott voltunk, úgyhogy nem okozott meglepetést a hely. Jól érezte magát mindenki, végig ettünk mindent, aztán irány haza. Pontosabban még mi "titokban" elmentünk Zsuskáékhoz Anyus tortájáért, amíg Ő Zoliékkal hazament. Három emeletes szupertorta volt, hát megtette a hatását. Finom is volt, szép is, szóval abszolút lenyűgözött mindenkit.

Ezúton is nagyon boldog születésnapot kívánok drága egyetlen Anyukám. 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása