piros

2010.10.31. 09:11 - viktornaplo

Új kedvencem.

Negyed9kor tali Tédével tökölin, mentünk Szinvaparkhoz. Tomi szokásához híven megint késett, így addig mi bementünk a Spárba, és megvettük a cuccokat. Furulykás. Vissza kimentünk, mire jéggé fagytunk, épp oda ért Tomi is, aztán mentünk búzára. Felvettük Zolit az új "sapkájával" meg danikát, aztán mentünk az avasra Tomiék mellé egy játszóra. Hatalmas hangulat volt, röhögtünk, üvöltöztünk végig, ennek is köszönhető hogy elküldtek minket onnan, így a negyedik üveg furulyát már út közben ittuk meg. Egy csapáson jöttünk le az avasról, a vak sötétben. Út közben majdnem belezuhantam valami patakmederbe is. Részeg fekvőtámasz a sötétben..
Féléjfél körül értünk be a rokiba, a ruhatárnál találkoztam Norcsival is, aztán a Millerben Renivel, meg Eszterrel. Renivel nagyon küldtük, az kemény volt azért.. akkor indult be nekem a buli igazán, miután a pirosba átmentünk. Nagyon nagy zenéket csapatott a DJ. Bár a Miami2ibiza nem volt hogy bassza meg a kurva annyát, pedig direkt kértem is. Nagyon eresztettük, hihetetlenül jó buli volt. Norcsival dobáltuk a fakkokat egymásnak, kiváncsi lennék hány ember vette magára aki mellettünk állt. Nyári idő szerint fél4kor, jöttünk el Tédével. Keresgéltük a többieket, hogy elköszönjünk, de Norcsin kívül nem találtunk meg senkit, úgyhogy eljöttünk. Egyetemről fel gyalogoltunk az avasra, avasról le a népkerthez, onnan búzatér, meki, aztán mentünk a pótlóhoz. Nem kellett sokat várni szerencsére, és végül nyári idő szerint 5re, téli idő szerint 4re értem haza.
Hatalmas buli volt, nagyon-nagyon jól éreztem magam. Jó volt ez az óra visszahúzós dolog is, egy órával többet bulizhattunk. A piros meg..

A nap száma: (még ha nem is adták le..)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása