4. évad nyitóbuli [telkes 05.01]

2010.05.02. 11:00 - viktornaplo

Hát mi volt itt te jóég..

Délután mentem Tédéhez, válogattunk zenéket, meg gémeltünk. 5óra fele vett fel minket Denyó, mentünk ki telekre. Pakolásztunk egy kicsit, felállítottuk a sátrakat is. "Na gyerünk Tédé told be.. de lassan!" :DDD

Megjöttek a többiek is: Danika, Bíró, Konen, Karcsi, Zoli, Fruzsi és Dorrri.  Karcsival előszedtük a ping-pong asztalt is, megint ment a tollas.. :DD Elkezdtünk iszogatni, közben folyamat mentek a képek, és a hangulat is meg volt már. Hihetetlenül küldtük. Kicsit később érkeztett meg Sinkó+Dóri meg Lónyai Orsival.

Gyújtottunk tüzet, sütöttünk virslit is, hangulatos volt. Éjfél fele Tédé zsírul kiütötte magát, rá vigyáztam egy darabig, aztán visszamentem a többiekhez a tűz mellé.

Nem tudom hogy indult, de Danikával, Denyóval, Konennel, Zolival meg Bíróval elkezdtük verekedni a fűbe. Hát az óriási volt. Danika meg Denyó úgy rámfeküdtek, hogy lehet eltört a csuklóm.. :D Mozgatni sem nagyon tudom.. :S De amugy nagy volt, röhögtünk végig.. :DD

Valahogy hajnal 2 és 3 között vonultunk el a sátrakba, de még közel sem ért véget az este. Először a sátrakat borogattuk egymásra, aztán meg Danikával telibeküldtük kecsappal Karcsi kocsiját. Hát az óriási volt.. "Rajzolj egy szmájlit a szélvédőre!" Telenyomtam az ajtót is, Karcsi meg belefetrengett.. Aztán ment még egy asztal is a kocsi tetejére, meg egy félkiló mustároskenyér a vonóhorogra. Fúú de szakadtunk.. A végén sörrel, kólával, meg ásványvízzel mostuk le az autót.. Hatalmas volt.. hehehehe

Csináltunk még egy szendvicset Tédének is.. hát azon is volt minden. Kecsap, majonéz, gulyáskrém, kávétejszín.. Mivel nem ette meg, rá is pisáltam, meg tettünk rá egy fenyőtobozt hogy nézzen már ki valahogy. Elkezdtünk még az éjszaka közepén a vaksötétben ping-pongozni is, hát az valami hihetetlenül vicces volt. Még üvöltöztünk egy kicsit, aztán olyan 4óra fele elaludtunk.

Mire reggel felkeltem Konen meg Karcsi már leléptek. Összecuccoltunk még, aztán Bíró hazahozott. Hatalmas kezdése volt ez az idei telkes-sorozatnak.. és még a nyár java hátra van..

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása