retard beatbox [péntek]

2010.04.30. 23:44 - viktornaplo

A reggelem elég jól indult.. Tipikusan az a szituáció, amikor minden másodperc számít, mer késésben vagy valahonnan.. Ajtó zár, lift megjön: nincs benne világítás.. ZSÍR! Gyaloggal le, sietés villamoshoz, újgyőrin tali Tédével, aztán meló. Megint eljöttük hamarabb.. :D

Itthon készülgettem, aztán megint tali Tédével, mentünk városba. Denyó felvett minket a Centrum mögött, aztán irány teszkó. Bevásároltunk telkesre, aztán kivittük a cuccokat. Kipakolás után kicsit még beszélgettünk, aztán jöttünk haza.

Itthon kis kaja, aztán megint tali Tédével, megint csak város. Úgy volt hogy majd talizunk Zsuzsival, de lemondta. Kurvajó..... Helyette jött Flóra. 15 percre.....

Tédével kószálgattunk a városba, aztán végül is csakmegjött a hangulatom, mert folyamat nyomtuk megint a hülyeséget. Sétálgattunk egy csomót, jól el is fáradtam.

Napszáma:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása