tavaszi - csütörtök [04.01]

2010.04.01. 22:23 - viktornaplo

Elmentem nyelvvizsgára. Szerintem meg lesz. Beszélni kellett a családi ünnepekről, Magyarországról, meg volt egy szituáció amikor a spanom ment állásinterjúra és neki kellett jótanácsokat adni. Az uccsó kicsit gyenge volt, de szerintem meg lesz.

Zsuska ma nálunk volt. Elvileg takarítottunk, gyakorlatilag folyamat valami hülyeségen röhögtünk, meg egymást hülyítettük. Volt egy macskája amit álmában megölt. Mert Ő egy farkasasszony.. :DD

Este Tédével voltunk városba kicsit. Kis nyár fless.. :DD Leültünk Szinvateraszon sörözni, volt ott pár kisfiú és kislány.. sajnáltam őket nagyon. Alig 16évesek, és annyira megjátszák magukat.. aztán meg mikor jött a két zsaruszerű alak, úgy kiürült a Szinvaterasz, hogy csak lestünk. Egyik pillanatról a másikra. Nem azzal van a bajom, hogy kissebbek és isznak, hanem azzal hogy ott játszák az agyukat, meg ilyen kemények meg olyan nagy arcok, azt mikor jön két járőr egyből elhúznak az annyukba. Szánalmas.

Ja am ma hallottam egy jó áprilisi tréfát. Folpakkot kifeszíteni a budira, az ülőke alá.. :DDD Jövőre megcsinálom.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dé06 · www.emlekekhelye.blog.hu 2010.04.02. 08:20:49

a khííí-s idézetet a végére írd már bele:D

viktornaplo 2010.04.03. 11:03:18

hogy volt? már nem emlékszek rá.. :S:DDD

dé06 · www.emlekekhelye.blog.hu 2010.04.03. 11:23:16

ott van az enyémben, másold ki
süti beállítások módosítása