Dorrri az ünnepelt! [szombat]

2010.02.07. 01:00 - viktornaplo

Hosszú nap volt.. De kigiri-kibaszott jó!

Felkeltem 10kor, elkészültem, egy pici net, aztán rohanás angolra. Délre mentem volna, tizenöt percet késtem.. Egyébként annyira jó volt, hogy legszívesebben egész nap angolul beszéltem volna. Este Tédét fárasztottam is egy kicsit ezzel.. :D

Andival taliztam volna 14:00kor, hát persze hogy onnan is késtem.. Beültünk plázába, és megint csak végig beszélgettünk 2,5 órát. Annyi jó gondolata van.. Normális. Tudom hogy ez egy elcsépelt szó, de.. én jellemezni embereket, nagyon ritkán szoktam ezzel. Azt hiszem elegek lennének az ujjaim, ha meg kéne számolnom a normális ismerőseim..

Na lényeg hogy örülök hogy megint találkoztunk. Sajnos nagy hibám, hogy nem tudom kimutatni az érzéseim rendesen, szóval egy nagyon-nagy cuppanóst küldök neked.. (K)(:

Tali után haza, kaja, gém, net, aztán indulás tovább.

19:50 buszmeg, Tédé. Ahogy említettem, a buszon végig angolul dumáltam, Tédé meg már a falra mászott volna, ha lett volna fal. Plázánál taliztunk Dorrrival az ünnepelttel, és Fruzsival, mentünk Vikingbe.

Tizenkét főre volt asztalfoglalásunk, mire odaértünk volt 4 székünk. (Y) A szomszéd asztaltársaságot tapintatosan elküldtem az annyukba, szóval egyből lett elég székünk.. :D Dorrri, Fruzsi, Tédé, Sinkó, Denyó, Pé, meg én. Úgy volt hogy a többiek később jönnek, dehát..

Egyébként hatalmas hangulat volt végig. Nagyon-nagyon jól éreztem magam.. Sinkóval meg Fruzsival annyit röhögtünk egész este.. Volt ott egy ventillátor, feltekertem maxra, Fruzsi elé tartottam, azt modellfotózás. :DD Fényderült a titkomra is, miszerint Fruzsi szokott dugni engem, én meg Sinkót, és így vonatba toljuk egymást.. :D Ehhez csak egy dolgot fűznék hozzá.. "AZACSECS!" Csináltunk képeket meg videókat is.. Többek között arról is, ahogy hazfelé Tédével belevetődünk egy hatalmas kupac hóba.. :DD

Fruzsival vártunk még egy buszt. (Közbe azér a zsemlével focizó srácok elég viccesek voltak.. :DD ) Utána Sinkóval még beugrottam egy megaburgerért.. Hát az is.. Várunk a burgerre, beszélgetünk nagyba, öt másodperc csend: "Várjál, miről is beszétlünk az előbb? - Elfelejtettem.." Pénztárgép is pont előttünk baszódott el, majdnem le is késtük a pótlót.

Na azon is.. Ugye századik évfordulója van a DVTKnak, és volt pár drukker is a buszon. Hát keveset üvöltöztem velük, hogy: "AKIDIÓSGYŐRI.. DI-ÓS-GYŐR.." meg hogy "AKINEMUGRÁLFRADISTA, ÉÉJ OLÉÉÉ" Nagyon nagy volt.. :DD

Napképei:

 

Napszáma:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dé06 · www.emlekekhelye.blog.hu 2010.02.07. 09:36:10

"az leszbipornó volt te gyerek?" hehehe
süti beállítások módosítása