dididádidéjjj

2010.01.19. 15:49 - viktornaplo

"Mindenki ki van mert itt van az egyetlen
  Aki mindent kimond egyenesen.
  Nincs középút, velem vagy ellenem,
  Ha velem vagy bent állsz a célkeresztben."

Igazából csak poénból hallgatunk Dopemant, mert nemigazán lehet ezt az embert komolyan venni, de azért ezaszáma abszolút favorit.. :DD

---------------------------------------------------------------------------------------

Köbö féltucat számot linkelnék  be legszívesebben, amik mostanság nagyon sokat pörögnek nálam.. nade majd tél végén.. :D

---------------------------------------------------------------------------------------

Najó.. nem bírom.. csak egyet.. a legjobbat.. idekattintva meghallgathatod. Lenyűgöző szám. Will.I.Am alapból favorit, Cheryl Cole pedig az új "szerelmem" lett ezzel..

Nekem ez a szám azt a hangulatot adja vissza, mikor már sötét van odakint. Kihaltak  az utcák, üresek a terek, sehol egy lélek, Te meg tök egyedül sétálsz végig a lámpák sárga fénye alatt.. Az a "majdkilyukadokvalahova" kószálás.. céltalanul, mint a gondolatok a fejedben. Mikor.. ide-oda cikáznak, és te csak hagyod.. hagy sodorjon magával..

---------------------------------------------------------------------------------------

Csak egyetérteni tudok ezzel a post-tal. Minden idézet nagyon el van találva, ideje volt, hogy valaki egy kötegbe gyűjtse ezeket. Remélem azért okos fejekre talál, és le tudjátok szűrni a lényeget belőllük. Szóról szóra az egész.. én sem írhattam volna jobbat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása