őszi - szombat (10.31)

2009.10.31. 22:45 - viktornaplo

fél11kor keltem arra, hogy csörgött a telefon. Anyus.. Felkeltettelek? - Aha.. de mindegy - Írtam egy kisebb listát, megcsinálod? - Persze.

Kisebb lista.. 2óra alat végeztem is mindennel. Közben haza jött Ő is, ettünk, beszélgettünk. Leültem gép elé, megírtama tegnapi naplót, megbeszéltük Tédével meg Bettivel az estét. Közben megjött Zsuska is. Beszélgettünk. Ő koszorút csinált, Anyus meg főzött. Elmentem utána fürdeni, aztán indultam Tédéhez. A buszon találkoztam Enikővel, akit még tavaly nyáron ismertem meg. Tanulságos beszélgetés volt. Ilyenek után kérdem azt magamtól hogy.. Úristen én mit keresek ebben a világban?

Nincs igény arra, hogy törődjenek egy nővel. Hogy mindent megadj neki. Ha kér valamit pattanj, feltétel nélkül tényleg bármit megtégy neki. Ha beteg, meglátogatod egy finom meleg húslevessel, és vigyázol rá, beszéglettek, néztek egy jó filmet, akármit. Ha vele vagy, érezteted hogy törődsz vele, hogy Ő a mindened. Megnevetteted, megöleled, megcsókolod, simogatod. Mert szereted.. De most? Az kell hogy szard le, alázd meg, legyél vele bunkó. Szard le a fordulókat, a közös programokat, ha nincs ott veled, kúrj félre, aztán hazudj a szemébe. Ha leszopatod, élvezz a szájába, aztán szard le. Az meg hagyja magát mert egy idióta picsa akinek bemagyarázták hogy ez a normális.. vagy csak pornón nőtt fel.. Nem a szeretkezés a normális. Nem a gyertyafény. Nem a rózsák. Nem a törődés. Nem az ölelés. Nem az érzelmek. Csak a testiség. Ez a kibaszott lényeg. Csepp a faszod? Kicsi a melled? Nagy a segged? Ebbe a szexorientált világban KIBASZOTTUL NEM ÉRSZ EL SEMMIT! Hallod én.. annyira szeretnék nézni. Nem látni. Csak nézni. Aztán csinálnám én is úgy mint eza sok senkiházi kheménygyerek.. mert nincs igény a romantikus tahóra..

Naszóval.. fél5, Tédéhez fel, Helóvíni tökfaragás. Tökjól sikerült. Igazán büszke voltam magamra. Hívott Betti, hogy holvagyunk, mennyünk akkor városba. Kiliánnál felszállt hozzánk a buszra, odaadtam neki a tököt, meg a "jeggyűrűt". Először hozzánk, felvettem egy pulcsit még, meg sálat, aztán Viking. Sör, tea, narancslé, csillagszületik. Gyerünk Plázába. Megint találkoztunk Fruzsival és  Dorrival+Denyóval. Elég sokat ültünk ott.  10kor hazakísértük még Bettit, aztán jöttünk mi is.

Itthon még kajáltam, most megírom ezt a kibaszott naplót, azt most már megyek aludni.

"Viktor hagyd már itt a töködet!" :D:D

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása