denyófruzsi szülinap

2011.04.02. 23:59 - viktornaplo

Délután kimentünk Danival a Bőcs ellen, idegenbe.. hát nem voltam elájulva a mutatott játéktól. 11esből volt az egyetlen gólunk, ráadásul úgy, hogy előtte már egyet kihagytunk.

Meccs után felvettük Ágit, Timit, még bementünk Spárba, és irány Bükkszentre. Már mindenki ott volt mire megérkeztünk. Odaadtuk az ajándékot is, aztán elkezdtünk inni Timivel, Tédével, meg Danival. Elég hűvös volt kint, bár ennek ellenére maradtunk a kocsi mellett. Egész jól elvoltunk, Tédé meg Timi végig oltotta egymást, én meg röhögtem. Valahogy éjfél fele bementünk az egyik házba, Timi lefeküdt, mi meg Tédével beszélgettünk még kicsit valami gádzsival, aztán 2fele bealudtam.

Másnap reggel összerámoltunk, elköszöntünk, aztán jöttünk haza. Timi egész nap szenvedett, kevés másnaposság..

diósgyőr hooligan

2011.04.02. 09:49 - viktornaplo

Úgy indultam el itthonról, hogy se della, se kedv menni bulizni, szóval csak iszogatás meg hülyülés Tédéékkel, aztán jövök is haza. Ahhoz képest..

Fél8kor volt tali a centrumnál. Mire leértem, már Tédé meg Dani lent voltak, Dávid meg Adrián is jött nemsokkal később. Bementünk Spárba borért, aztán irány a kapualjba. Iszogattunk, röhögtünk, ment zene is, kibaszott nagy hangulat lett. Jött 4 gádzsi, ittak velünk ők is, de abból 2 lelépett. Mondjuk az fura volt, hogy úgy jöttek oda, hogy: "Viktor van bontód?" Azt az életbe nem láttam még őket. Mindegy. Arra akik maradtak, felváltva nyomultak a srácok, na az nagy volt. Dáviddal még kiugrottunk 9fele egy új kör borért, aztán vissza. Kis emlékezet vesztés.. Következő kép, hogy a buszon üvöltözzük valami srácokkal az "aki diósgyőri"-t, a "minden tirpák"-ot, meg az "amíg élek én"-t.. meg hogy: "MINDEEEN-MINDEEEN-MINDEEEN BUSZSOFŐR FASSZOPÓÓÓ!" és közben ütöttük a buszt..
Miután leszálltunk, szétvertünk mindent amíg felértünk a buszmegállótól a MAD-ig. Az egyik telefonfülkéből (aminek az üvegét is betörtük valahogy) még a kagylót is kiszaggattuk.. Felrugdostuk a kukákat, talán egy mobil WC-t is felborítottunk ha jól emlékszem, meg ütöttünk-rúgtunk mindent ami elénk került, és közben üvöltöztük hogy: "DIÓSGYŐR HOOLIGAN!" Nem vagyunk normálisak komolyan mondom. A kezem teljesen szétvertem, még most is alig bírom hajlítani az ujjaim.
Miután felértünk a MADbe, elvesztettem az emlékezetem. Annyira emlékszek, hogy alig voltak, meg nagyon fos volt az egész. "Szar a buli.. se pia, se kurva." Tédével meg Danival az utolsó 2essel jöttünk haza, a Centrumtól meg legyalogoltunk hozzánk. Még feljöttek amíg nem jött az első pótló, ettünk, "háziszar" aztán vissza a Tökölire, majd én is meg ők is haza.

Nagyon nagy este volt, és nagyon nem bántam meg, hogy elmentem. Rendes volt Tédétől, hogy állta a belépőm felét, mert amúgy lemaradtam volna az egészről. Tiszta idióták vagyunk, komolyan mondom..

lustaság

2011.03.29. 19:55 - viktornaplo

ha fájna..

Csütörtökön voltunk az osztállyal Pesten. Először a hadtörténeti múzeumban voltunk, aztán meg ilyen anatómiai kiállításon.. na hát az kemény volt. A kiszárított fasztól, a torz embriókig minden volt.. kicsit horrorisztikus volt. Amugy gizda volt, kb 3× tévedtünk el mielőtt az anatómiai kiállítást megtaláltuk. Ja.. útközben: Zsófi: Láttad, 250 a tekila! Én: Jaja.. Zsófi: Gyerünk vissza! Jött Robi is, verettünk egy kört, aztán szerencsénkre a többiek nem távolodtak el annyira, így kis rohanás után utolértük őket.

Pénteken este taliztam Denyóval+Fruzsival, Zolival, Tomival, Danikával+Ágival. Sikertelen helykeresgélés után végül is Tominál kötöttünk ki, ott "néztük" meg a magyar-hollandot. Közben csatlakozott Timi is, előtte melóban volt. Elég hulla volt mindenki, de jó hangulat volt. Súlyverő. Jégcsap.

Szombaton Tédével, Nonával, Biával iszogattunk, először kapualjban, utána a Retronban. Egész este punnyadék voltam, mire hazaindultunk akkorra éledtem fel. Tiszta szégyen. Minden esetre tök jó volt, Tédé nagy volt megint.

süti beállítások módosítása