lustaság

2011.03.29. 19:55 - viktornaplo

ha fájna..

Csütörtökön voltunk az osztállyal Pesten. Először a hadtörténeti múzeumban voltunk, aztán meg ilyen anatómiai kiállításon.. na hát az kemény volt. A kiszárított fasztól, a torz embriókig minden volt.. kicsit horrorisztikus volt. Amugy gizda volt, kb 3× tévedtünk el mielőtt az anatómiai kiállítást megtaláltuk. Ja.. útközben: Zsófi: Láttad, 250 a tekila! Én: Jaja.. Zsófi: Gyerünk vissza! Jött Robi is, verettünk egy kört, aztán szerencsénkre a többiek nem távolodtak el annyira, így kis rohanás után utolértük őket.

Pénteken este taliztam Denyóval+Fruzsival, Zolival, Tomival, Danikával+Ágival. Sikertelen helykeresgélés után végül is Tominál kötöttünk ki, ott "néztük" meg a magyar-hollandot. Közben csatlakozott Timi is, előtte melóban volt. Elég hulla volt mindenki, de jó hangulat volt. Súlyverő. Jégcsap.

Szombaton Tédével, Nonával, Biával iszogattunk, először kapualjban, utána a Retronban. Egész este punnyadék voltam, mire hazaindultunk akkorra éledtem fel. Tiszta szégyen. Minden esetre tök jó volt, Tédé nagy volt megint.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása