nó cím

2011.03.13. 11:41 - viktornaplo

Reggel ismét csak a madafakaződnyílra keltem. Fasznak kell szombaton már hajnalba elkezdeni.. Jól van, csinálják, legyen meg minél hamarabb, de legalább ne 7kor kezdjék már el szombatonként..

11re jöttek Zsuskáék, mentünk ki Vámosra. Végre találkozhattam Gabival. Kicsit másnak képzeltem, mivel eddig csak facebookon beszélgettünk. De egy abszolút pozitív, nagyon közvetlen, és aranyos lány. Rengeteget beszélgettünk. Kicsit kint volt Andika is Jázminnal.. tündéri kislány, Papót meg is bolondította teljesen. Valahogy 5után indultunk haza.

Itthon épp hogy összekaptam magam, aztán mentem Tédéhez. Diósgyőrben taliztam Biával, vártunk kicsit Tédére meg Brízire, aztán irány fel Tédéékhez. Pezsgőztünk, boroztunk, nagy volt. Biával beszélgettünk csomót így a régi dolgokról.. fura hogy az életbe nem találkoztunk még, azt egy megállóval lakik feljebb. Meg hogy kb ugyan azokra a helyekre járkáltunk, ugyan azokat az embereket ismerjük, és mégis.. Fél10körül jöttünk el, Tédé meg Brízi mentek Fluorra, énmeg Biával haza. Nagy este volt.. kár hogy csóróskodni kell. Nademajd Dopeon..

Napszáma: Hey Sexy Lady - i SQUARE (Skrillex remix)

poszter miki

2011.03.12. 10:02 - viktornaplo

Délután feljött Timi, főztünk együtt, aztán kicsit lementünk sétálni. Mutattam neki pár kultikus helyet.. uniós, rákó, a kút, ifi.. pöcsös korom meghatározó helyszínei. Miután hazajöttünk, bekajáltunk rendesen, aztán kis zsuga. Kb mozdulni alig bírtunk. Közben még egyeztetem az estét Danikáékkal, aztán lepihi kicsit.

6kor Timit elkísértem a buszhoz. Miután elment, még ácsorogtam vagy háromnegyed órát a búzán.. Összefutottunk Tédével is pár szóra, aztán mentem a Szinva elé. Megjött mindenki, be a spárba, aztán fel Denyó nagyijához. Danika+Ági, Denyó+Fruzsi, Tomi, Ádi, Zoli, meg én. Többiek vodkapezsgőztek.. az már az ital. Egyébként megszokott jó hangulat végig. Beszéltünk balcsiról is.. van két jó ház, olcsó is, meg a lakók sincsenek ott.. jó lenne. Az este kb felét a fürdőszobába töltöttük, hol a kádba, hol a földön fetrengtek. Felvettük Denyó nagyijának az otthonkáit, abba csináltunk pár képet.. szépek lettek. Egyébként nagyon tipikus volt ez az este. Volt buziskodás, Denyó megőrült, Ágit megint basztatták, és a csapat fele megint az egyetemen kötött ki. Összességében nagyon nagy este volt, jól éreztem magam.

süti beállítások módosítása