szimplán [szombat]

2010.03.06. 19:29 - viktornaplo

Délután angol, aztán jöttem haza. Épp hogy megérkeztem, már csengetett is a villanyszerelő. A konektorral volt valami a konyhába. Kicsivel később Évanéni is megérkezett. Megint.

Este 20:00ra mentem Centrumhoz. Odafelé a villamoson összefutottam Gabenékkel. Megálltam Centrum előtt, pár perc múlva jött is Tédé, aztán Zsuzsi egy kicsit elkésve. Beültünk Jazzbe, de félóra múlva szóltak hogy az asztal le volt foglalva, és megjöttek akik foglalták.. Még jó hogy ki se volt írva rá.. na mindegy.. Átmentünk Perlába, beszélgettünk nagyon sokat, aztán Zsuzsit hazakísértük.

 

Délután a Véres Gyémántot néztem, és bár már láttam, de másodjára is megrendítő volt. Nem igazán fenyeget engem az a "veszély" hogy valaha is pénzem legyen gyémántra, de azért ez a film a drágaköveket leszámítva az embertelenségről és az esztelen pusztításról is szól. Szóval abszolút ajánlom mindenki figyelmébe.

"Az emberek, csak emberek. A tetteik teszik őket jóvá, vagy rosszá."

minden [péntek]

2010.03.06. 00:31 - viktornaplo

De tényleg minden.

Suliból hazajöttem, 14:00kor taliztam Gabennal. Bementünk Pensumba, elhoztunk a szórlapokat, amit jövőhéten fogunk osztani. [apropó.. hétfőtől péntekig 14:30tól kb 20:30ig a Plázával szemben, a zebránál osztunk, ha van kedved eljöhetnél arra, hogy minnél kevesebb maradjon nálunk.. :DD köszi előre is!] Összesen 18 000 db van, szóval fejenként 9 000-et kell kiosztanunk 5 nap alatt..(Y)

Délután fürödtem, elkészültem, meg Anyussal beszélgettünk, aztán 18:40kor taliztam Tédével. Bementünk városba, vettünk bérletet, aztán tali: Zsuzsi+Dévtesó, Vica, Flóra. Úgy volt, hogy ők mennek Fáy bálra, és előte iszogatunk velük. Beültünk a RockCellarba, fütyülős mézesszamóca akció.. Igazából nagyon kiábrándító volt mert 6-ot lehúztam, és az egész csak felesleges pénzkidobás volt.. Ezt leszámítva zsír volt. Hangulat is nagyon jó volt végig. Bár a lányok siekresen bekérték az összes olyan számot, ami az ex-szerelmeimre emlékeztet, de sebaj.. Tédé amugy se hagyott bepunnyadni.. "SZAROSPICSÁBASZAROSFASZ!" :DDDDD Összefirkáltunk még valami nagy reklámpapírt is, Dévtesó el is tette emlékbe.

Elkísértük a lányokat a bálra, az IFIházba, aztán úgy volt, hogy Tédével visszamegyünk a városba még kicsit. Mivel nem sok kedvem volt már a hidegben sétálni, inkább hazafele indultunk el. Tédével még vártam egy buszt, meg akcióztunk is, aztán jöttem haza. Épp a gépet kapcsoltam be, hogy gyorsan megírom a blogot azt alszok, erre teló, Zsuzsi: "Nem jösz vissza? Nem kérnek senkitől belépőt.." Végül is.. Átöltöztem,  és mentem. Bent találkoztam Gabennal, [kidobó volt.. :DD] meg olyan acokkal akiket már nagyonrég nemláttam. Fura volt megint talizni velük. (:

Volt élőzene az egyik terembe, az elég zsír volt. Mármint a zene. Amugy kibaszott fülledt volt levegő, meg izzadtság szag volt odabent.. Végül is csak a fél Fáy denszelt ott.. Amugy ez leszámítva zsír volt. Táncoltam sokat a lányokkal.

Kimentünk a kicsit levegőzni, Flórához odamegy egy csávó: "Szia, tetszel a barátomnak.. hány éves vagy? - 17.. - Ő 22, és Szabolcsnak hívják. Viszkikólázunk, nem csatlakozol?" HÁT BAZDMEG ÉN UTOLJÁRA 13 ÉVESEN "CSAJOZTAM" ÍGY.. Alig volt szégyen.. Meg alig röhögtük ki a csávót utána.. "Flóra.. nem mész Szabolcshoz viszkikólázni? - A 22éves Szabolcshoz? - Igen.. - Dede, Zsuzsiék feljönnek hozzám, én meg majd elmegyek Szabolcshoz viszkikólázni!" :DDDDDDDDDD

Összegezve: jó, de vegyes este volt. Egyedül csak azt a pénzt sajnálom amit feleslegesen elköltöttem, meg hogy Tédé hazament, mire én visszamentem a bálba.
Az is fura, hogy szalagavató-bulin és iskolabálon is Fáyson voltam először, nem a sajátomon.. :DDD Saját szalagavató-bulimra el se mentem, sulis bálon meg még sose voltam.. :D

beton és erdő

2010.03.02. 14:53 - viktornaplo

Vakoskodva a félhomályban,
egyedül a kihűlt szobában
úgy csüngenek az emlékek,
mint a falamon a képek.

Holdvilág és csillagok,
megtörtek de itt vagyok.
Az égig érő házak között,
ahová testem költözött.

Éjszaka a lakótelep
rengeteg titkot rejteget.
Megtalálod mind a porba,
a kocsmában, meg a kisboltba.

Figyeld meg a fényeket.
Érted már a lényeget?
ahogy egyszerre ugrálnak,
Mint ha mindent tudnának.

Panelházból fák tövébe,
kurvától tündér ölébe.
Magányból romantikába,
szürke betonból zöld tájba.

Ott azon a titkos helyen,
a végtelen erdővel szemben,
fejem a plédre hajtva,
csak hunyorítok a napba.

Tudod milyen a réten
feküdni a napfényben?
Fehér felhő felettem úszik,
a boldogság szívembe kúszik.

Szívem, lelkem együtt szárnyal,
barátokkal, meg pár lányal.
Mosoly, jókedv, szeretet,
hunyd csak le a szemedet.

süti beállítások módosítása