friss!

2010.02.21. 20:09 - viktornaplo

nagyításhoz: jobbklikk - kép megjelenítése

idézetek

2010.02.21. 14:10 - viktornaplo

Fankadeli:
"..ösztöneim bárkáján rabszolga volnék,
  azt hittem viktor okosabb, pedig csak pór nép.."

"..én is nyeltem, de azt mondtam holnaptól:
  új élet, új világ, újra boldogan
  és hogy ne várjak senkire okom van!"

"..szerinted nem fáj nézni amit csináltok,
  főleg így, hogy se fű se nem piálok.."

"Lányok a pornóba, fiúk fűvel,
  filmekkel oltanak már, nem a tűvel.."


Hogy bírtam eddig meglenni reppzene nélkül?!

-----------------------------------------------------------------------------------

"I submit to you that if a man has not discovered something that he will die for, he  isn't fit to live."   /Martin Luther King
["Állítom nektek, ha egy férfi semmit sem talál, amiért meg tudna halni, akkor élnie sem érdemes."] 

 

vörhenyesfasz [szombat+kocsonyafeszt]

2010.02.20. 23:18 - viktornaplo

Elég rosszul aludtam. Folyamat felkeltem, mert vagy melegem volt, vagy szomjas voltam, vagy mind a kettő egyszerre.. Végül is 9:10 fele másztam ki az ágyamból.

10:20ra mentem Évanéni elé. Elkísértem a kórházba, aztán jöttem haza. Angol is lett volna ma, de Szilvi beteg lett, szóval elmaradt. Helyette szavakat tanulgattam. Utána egy kis MSN, net, meg unaloműzés. Úgy volt, hogy majd délután családi kocsonya-korzózás, de bealudtam filmnézés közben, ők meg nem szóltak mikor elmentek. Felkeltem, sehol senki.. :| Hívtam Anyust vagy 5× de nem vette fel..

19:30kor Tédével tali buszmegbe, aztán város. Pontosabban Centrum ... lett volna 20:00kor, de Tomi+Dóri késett, nekünk meg volt egy üveg borunk, szóval Makropolisznál meg is ittuk. Utána még útbaejtettük a plázát.. Teljesen véletlenül összefutottam Andival. Pont jól jött ki, mert épp meg kellett menteni valami suttyótól. Hős voltam. Amugy jó volt, csapattunk Stricitáncot, meg nevettünk sokat.

Andi lépett, Tomiék megjöttek. Spár, bor, sör. Végigjártuk az egész fesztivált, kiabáltunk megint, meg nevetgéltünk. Kocsma-kör megint megvolt, de most eredménytelenül. Még a G-Pontba se volt hely.. :\
Sétáltunk, meg kicsit csöveltünk még a Metropolban a lépcsőn, aztán hazament mindenki. Elég hamar hazaértem.. Minden esetre Andi sokat dobott az estémen, és a kiabálások is jók voltak.

zsuzsinévnap, wazzaaap! [péntek+kocsonyafeszt]

2010.02.20. 12:04 - viktornaplo

Igazából már suliba is szakadás volt majdnem végig. Húszperces szünetben "behugyoztam" meg buziskodás és szakadás volt Kecskéékkel.. Hazajöttem, befejeztem Anyus névnapi ajándékját és oda is adtam neki, aztán tanulgattam, meg készültem.

18:30ra mentem fel Tédéhez. Én boroztam, Ő metaxázott. Néztünk pár kultusz videót youtube-on, meg röhögcséltünk, aztán jöttünk. Negyed órás késéssel megérkeztünk a Centrumhoz, a többiekhez.

Szóval.. 20:15 - Zsuzsi, Vica, Flóra, Dóra, meg Norcsi. Odaadtuk Zsuzsinak a névnapi ajándékát is. Igazából nem szokványos ajándékot adtam, de elnyerte a teszését.. :DD Elindultunk a töemgbe, útközben Tédével folyamat ordítoztunk hogy: WAZZAAAAAP!? Az vicces volt mognyuk, eleinte nem értette senki mit kiabálunk.. :DD Megálltunk a Villanyon, aztán kitaláltam hogy becsöveskedhetnénk egy kapualjba. Röhögtünk csomót, meg ittunk, aztán Galéria. Az életbe nem voltam még ott, igazából nem is nagyon vágyom vissza.. :DD Leültünk egy hosszú asztal mellé, aminek a másik végén négy 60feletti csávó ült.. "Na ez így jó arány.. 5 lány, 2 fiú!" Nagy tagok voltak.. :DD

Norcsi lelépett elég hamar.. hát igen, kibaszottul unalmasak vagyunk, ez az igazság....... Ennek ellenére mindenki fantasztikusan érezte magát, hatalmas hangulat volt. Mongyuk az a fél-lityó VBK 630ér nem volt semmi.. :S:D Koccintottunk Zsuzsira, ünnepeltünk, óriási volt. Nemtudom mikor mentünk át a Kolombuszba, de útközben is őrület volt végig. "Reppeltünk", ordítottunk, és annyira jó hogy partner volt mindenki. Dóra is.. Most találkoztunk vele először, de hihetetlenül közvetlen volt első perctől, benne volt mindenbe, hatalmas tag. Mesélt olyan történeteket amugy magáról.. :D Kolombusz elég mínusz volt amugy, szerencsére nem is maradtunk sokáig. Fogalmam sincs mikor, de Flóra és Dóra hazament, mi meg utána átmentünk  a Korzóba.. és itt kezdődött a para.

Valaki ellopta Zsuzsi táskáját, amig nem figyeltünk. Nagyon felbaszott.. "Jól" járt vele, főleg hogy semmi nem volt benne aminek egy füves köcsög hasznát veszi.. Túl jó lett volna az este enélkül. Pontosabban tökéletes. A jóhangulat elillant, így hazakísértük Zsuzsit. Útközben a sétállón a hátamra ugrott, úgy mászkáltunk, meg szaladgáltunk. Azért az elég nagy volt.. :DD Bele is tettem majdem egy kukába. :DD Mivel Zsuzsi ideges volt, és rongálni akart, a Szinvapark előtt felborítottam egy hirdetőtáblát. :DD Mielőtt Zsuzsi hazament, még fellépett.. smárolt önmagával. :DD Vica is ment, mi meg Tédével a Vízügytől lesétáltunk a Malomszögig.. :DD Vártunk egy pótlót - heringparty(L) - aztán jöttünk haza.

Az este alatt találkoztam Andival, teljesen bőrig volt ázva.. :DD Dorrrival, Marcival, akit nem láttam már évek óta. Pedig régen  annyit lógtunk a jáccótereken együt.. meg még Szabival is összefutottunk, a haverjaival ült a Korzóba.


Mr Dopeman, Kocsonyafesztivál verzió:

"Mr Védé, Mr Védé mit csinálsz, mit csinálsz?
Felhúzom az ernyőt, pam-pam-pam!" ÖÖÖ

"Mr Zsédé, Mr Zsédé mit csinálsz, mit csinálsz?
Lehúzom a vodkát pam-pam-pam!" ÖÖÖ

"Mr Tédé, Mr Tédé mit csinálsz, mit csinálsz?
Megbaszom a kurvát, pam-pam-pam!" ÖÖÖ

"Mr Vica, Mr Vica mit csinálsz, mit csinálsz?
Felhúzom a tangám, pam-pam-pam!" ÖÖÖ

"Mr Flóra, Mr Flóra mit csinálsz, mit csinálsz?
Feltúrok egy kukát, pam-pam-pam!" ÖÖÖ

"Mr Dóri, Mr Dóri mit csinálsz, mit csinálsz?
Levágom az ujjam, pam-pam-pam!" ÖÖÖ

Napképe:

 

sűrű [kedd]

2010.02.16. 21:44 - viktornaplo

Igazából nem terveztem, hogy egy teljes bejegyzést szentelek ennek a napnak, de túl sok minden történt ma, és túl sok gondolat kavarog most bennem, szóval nem tudom 3 sorba sűríteni ezt a napot.

Tehát.. Suliba rövidített órák voltak, megtartották mind a 8 óránk. Jenci még az utolsó órába az akadékoskodásával úgy felhúzott, aszittem kirángatom az asztal mögül.

Semmilye nincs, mégis akkora a pofája, mint ha felsőbbrendű lenne bárkinél. Egyetlen kibaszott pufajka-mellénye van, azt is kinőtte már, és a hátán akkora izzadság foltok vannak, hogy olyat még nemlátam.. Érted, egy vastag mellényt átizzadni.. Ezen kívül van egy fos háza, egy elmebeteg felesége, meg két fogykos gyereke. Mi mást tud felmutatni? Négy diplomát? Feldughatja magának, én egyel többet fogok keresni. Azt hiszem nem gyűlölök igy "embert" mint ezt a senkiházit. Szerintem ennek arra áll fel, ha diákokat szégyeníthet meg. Tuti hogy erre gerjed. Ja meg azokra a lányokra akiket szünetben betámad az ocsmány rothadó pofájával (naponta 2 doboz mentolos cukrot eszik meg). Tudom, hogy még azt sem érdemelné meg, hogy szóba hozzam, nem hogy most ezt a kurva bekezdést, de muszály emlékeztetni amgam rá.. Ki fogok én még baszni ezzel a ronggyal!

Na szóval suli után rohantam haza. Átöltöztem, ettem, és már indultam is le. Mára volt megbeszélve, hogy Denyóval elmegyünk a papírokért Zsuskához az irodába.

Odaértünk, rögtön el is kezdtünk pakolni. Én azt hittem, lesz vagy 400kiló papír max.. Hát alig néztem be.. Zsuska meg az egyik munkatársa is segített telepakolni a kocsit, kb negyed óra alatt meg is voltunk. A rakodás közepe fele kiderült, hogy egy olyan kupacot is elrámoltunk a csomagtartó legmélyére, amit nem kelett volna.. :DD Amúgy kocsit úgy teleraktuk, hogy a csomagtartó teljesen tele volt, és még a hátsó üléseknél is telepakoltuk.. ja és az ölemben is volt még egy kupac.. :D

Elindultunk a MÉH telepre, hát odafelé a vasúti felüljáróra  aranyosan döcögtünk fel.. :DD Megérkeztünk, lemérettük a kocsit papírral együtt, aztán elgurultunk a telep végére. Gyorsan kidobáltuk a kocsiból a papírt, visszamentünk, lemérték a kocsit üresen is. Megkaptam a csekket, amit be kelett váltani a pénztárnál, nézem: Termék súlya: 640kg. Először nem hittem a szememnek. Azon röhögtünk amúgy, hogy hatszáznegyven kiló papírt kb 3 perc alatt dobáltunk ki a kocsiból ketten. Fájt is a derekunk utána mongyuk.. :DD

Mérés után mentem a pénztárba. Egy csávó aki vasakat hozott, segített kitölteni az űrlapot. Az egyik kérdés: Honnan van az áru? Én: OTTHONRÓL! Ja.. 640kiló papír.. :DD Előttünk amugy 3 cigány csávó állt bent.. Hát kis SZAG volt utánuk. Na bementem, kifizetett a nő.. Hát kajak jó érzés volt megfogni a pénzt.. :DD Mivel még mindíg maradt papír, ami nem fért be a kocsiba, még holnap vissza megyünk vele.. :DD

-----------

Papírozás után hazajöttem, ettem, kicsit neteztem, aztán mentünk Zsuskával meg Jocóval vámosra Mamáékhoz.

Papó nagyon formában volt. Olyanokat mondott.. Nagyon bolond, a szó legpozitívabb értelmében.. :DD Mama mesélt is pár dolgot.. Hát hogy nem szégyelli magát néhány ember.. Ez már a pofátlanság netovábbja. Nagyon nehéz volt magam visszafogni, hogy ne szóljak közbe.. Nem vagyok biztos benne, hogy egy magyar ember ilyet képes megtenni..

Amúgy mondott pletykákat is az egyik szomszédról.. Azon mondjuk szakadtam.. :DD Ez egy házaspár, de már öregek. Szerintem 60 felett vannak már, és mind a kettő alkoholista. Az embert nemrég agyvérzéssel vitték kórházba.. az is kiderült, hogy mi volt a kiváltó ok.. A nő viagrát adott neki.. ráadásul nem is egyet.. :DDDDD Aztán mivel a 25liter pálinka a padláson maradt, a nő meg egyedül nem tudott felmenni, folyamat a szomszédjukat zargatta hogy: "elromlott a villany.."  azt közbe meg a pálinkát kelett lehozni a padlásról.. Istenem, azok az emberek.. :DDDDD

-----------

Hazafelé Jocóval vitáztunk egy kicsit politikáról, az nagyon tetszett. Tisztelem a nézetét, bár nem értek egyet vele. Nálam az ország, a hagyományaink, az értékeink megőrzése fontosabbak mint a globalizáció. Nagyon-nagyon leegyszerűsítve: inkább veszek magyar almát a Zöldésgesbe, mint görög almát a Corába. Nem folyok most bele ebbe a témába, mert az olvasóim nagyrésze el sem olvassa ha meglátja hogy politikáról van szó, a többiek meg ismerik az állsápontom. Legyen elég annyi, hogy én hazafi vagyok. Pontosabban patrióta. Ez a legkifejezőbb. (Jólvan.. rasszista is vagyok, de próbálom leküzdeni az előítéleim, főleg mert saját magamnak mondok ellent azzal, ha általánosítok, ugyanis azt én is utálom..) Lényeg ami lényeg: BÜSZKE vagyok arra, hogy MAGYAR vagyok.

Egy szalvétán találtam ezt az idézetet:
"Akit magyarnak teremtett az Úristen és nem fogja pártját nemzetének, nem derék ember" - Gróf Széchenyi István

süti beállítások módosítása