valentin nap [vasárnap]

2010.02.14. 16:43 - viktornaplo

Én szeretem..
Sok ismerősöm butaságnak tartja, mert.. ne csak egy nap szóljon a romantikáról. Igazuk van, és ezt én is igy gondolom, de szerintem akkor is jó dolog ez.

Egyébként reggel már nyolckor fent voltam. Nem tudtam aludni. Kitakarítottam, meg néztem filmet. Hazajöttek Anyusék, kaptam egy fejmosást, aztán nyugi lett.

Fél2kor taliztam Andival, mentünk cukrászdába. Ettünk somlóit, meg vittem neki egy nagy tábla csokit ajándékba. Örült neki. Szerintem amugy nagyon alulmúltuk magunkat, nem volt ez most olyan jó mint szokott. Utána sétálgattunk még kicsit, az már jobb volt. Elkísértem még buszhoz, aztán jöttem haza.

Ijesztő belegondolni hogy egy év alatt kb 361°-ot fordult velem a világ. Jobb így. Kíváncsi vagyok jövőre kivel fogom tölteni ezt a napot. Egy biztos.. többet nem lesz lakat.

South Side [szombat]

2010.02.14. 08:58 - viktornaplo

Reggel fél9kor Szilvi smsére keltem. ZSÍR! Írt, hogy ha tudok menjek hamarabb angolra. 10:50re értem oda, de egyáltalán nem bírtam figyelni..

Angol utána haza, kaja, gém. Tédével egyeztettem az estét, aztán elkezdtem takarítani.

17:30ra jött Tédé, elszabadult az állatkert.

Megrajzoltam a hivatalos South Side plakátot, megnéztük az új South Parkot, ettünk, szakadtunk végig..

19:30ra mentünk a Centrumhoz, jött Dorrri és Fruzsi. Bementünk a Spárba, bevásároltunk rendesen, aztán hozzánk. Tomi+Dóri már a ház előtt vártak ránk. Feljöttünk, be a nappaliba, közbe házigizdáskodtam. Elkezdtünk inni, kezdett megjönni a hangulat is.. "Jó ez a geciskóla!" by Tomi.. :DD

Fél10kor érkezett meg Zsuzsi és Flóra, kicsit később Denyó és Zoli. Zolit nem láttam két éve, alig ismertem fel.. :DD Végre megvolt mindenki.. Zsuzsi, Flóra, Dorrri, Fruzsi, Tomi+Dóri, Denyó, Zoli, Tédé, meg én. Ittunk folyamat, csináltunk képeket, röhögtünk csomót, kibaszott jó volt. Zsuzsival "szerelmet" vallottunk egymásnak a konyhába, Denyónak megvarrtam a pulcsiját.. :D Egyébként már kezdtem én is elveszíteni az eszméletem, és nem sok mindenre emlékszek.. :DD

Lassacskán kezdett elfogyni a társaság. Zsuzsi, Flóra, Denyó meg Zolti mentek bulizni, Dorrri és Fruzsi haza. Tédé még beköltözött a budiba, elég szarul volt ahogy láttam.. :DD Aztán éjfél fele Tomi+Dóri meg Tédé is hazamentek, én meg lefeküdtem. Kicsit még forgott velem a szobám, de aztán elaludtam.. :DD

Hatalmas este volt..
.. és a képek: (átméretezett képek. nagyításhoz: jobbklikk - kép megjelenítése)

"köszönöm! - mit?"[péntek]

2010.02.12. 23:55 - viktornaplo

Hétfő: Délután angol ismét.. egyre jobban kiismerem magam amugy Martintelepen. Ja bocs.. Kertváros.. :D

Kedd: Suli, aztán itthon takarítás és punnyadás. Délután olvastam, hogy Bátonyi Ági, a "Vámpír" meghalt. Csipkés Zoltán, a "Sinter" agyonverte. Le is csukták érte. Tiszteletükre íme a legjobb remixük: kattide!

Szerda: Reggel Zsuskával bementünk a villanyon a pékségbe.. Na ki jött be? MISKOLCZI LÁSZLÓ A PRÓFÉTA! és kávézott.. és értelmesen beszélt.. és fizetett. Beszarás.. :D Délután Tédével város. Ki is találtam már, milyen cuccot veszek legközelebb..

Csütörtök: Suliba egész nap azon röhögtünk, hogy: "a tiédet nem, Gyula.." :DD Délután voltam bent Zsuskánál. Szólt, hogy van náluk az irodába vagy 400kiló papír, azt kéne majd jövőhéten elvinni..

Péntek: Úgy volt, hogy Andival megyek bálba, de szegény pont előtte betegedett le.. Szóval ezúton is jobbulást kívánok! (:

Egyébként.. suliba elég jól elvoltunk. Délután segítettem Anyusnak főzni, aztán fél6ra mentem Tédéhez. Néztünk South Parkot megint.. nagy részek voltak.. :DD Aztán mentünk Centrumhoz 8ra, taliztunk Dorrrival, beültünk a Perlába. Ment rendesen a pletyka-party.. Kicsit úgy érzem magam ilyenkor, mint egy 70éves vénasszony, de imádom ezt csinálni.. :DD Egyébként jól elvoltunk, csak az a fotel ne lett volna olyan kényelmetlen.. :\ Utána még hazakísértük Dorrrit, és közben Tédét teljesen lefárasztottuk.. :D

süti beállítások módosítása