"köszönöm! - mit?"[péntek]

2010.02.12. 23:55 - viktornaplo

Hétfő: Délután angol ismét.. egyre jobban kiismerem magam amugy Martintelepen. Ja bocs.. Kertváros.. :D

Kedd: Suli, aztán itthon takarítás és punnyadás. Délután olvastam, hogy Bátonyi Ági, a "Vámpír" meghalt. Csipkés Zoltán, a "Sinter" agyonverte. Le is csukták érte. Tiszteletükre íme a legjobb remixük: kattide!

Szerda: Reggel Zsuskával bementünk a villanyon a pékségbe.. Na ki jött be? MISKOLCZI LÁSZLÓ A PRÓFÉTA! és kávézott.. és értelmesen beszélt.. és fizetett. Beszarás.. :D Délután Tédével város. Ki is találtam már, milyen cuccot veszek legközelebb..

Csütörtök: Suliba egész nap azon röhögtünk, hogy: "a tiédet nem, Gyula.." :DD Délután voltam bent Zsuskánál. Szólt, hogy van náluk az irodába vagy 400kiló papír, azt kéne majd jövőhéten elvinni..

Péntek: Úgy volt, hogy Andival megyek bálba, de szegény pont előtte betegedett le.. Szóval ezúton is jobbulást kívánok! (:

Egyébként.. suliba elég jól elvoltunk. Délután segítettem Anyusnak főzni, aztán fél6ra mentem Tédéhez. Néztünk South Parkot megint.. nagy részek voltak.. :DD Aztán mentünk Centrumhoz 8ra, taliztunk Dorrrival, beültünk a Perlába. Ment rendesen a pletyka-party.. Kicsit úgy érzem magam ilyenkor, mint egy 70éves vénasszony, de imádom ezt csinálni.. :DD Egyébként jól elvoltunk, csak az a fotel ne lett volna olyan kényelmetlen.. :\ Utána még hazakísértük Dorrrit, és közben Tédét teljesen lefárasztottuk.. :D

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása