korcsma

2010.10.07. 21:56 - viktornaplo

Én értem utoljára a tiszaira, már mindenki ott volt. Felszálltunk a vonatra, pont volt helyünk is egy fülkébe. Magdi hozott pókercuccot, azzal csapattuk, végül is Robi nyerte magas lappal. Regi hozott pipát, nagyon jól tette. Az egész kabin, aztán meg a folyosó is füstben úszott.. akkora volt. Kockáztunk is, hát kb 4× kellett kikotorni az ülés alól, mer mindíg elgurult.. Eszter csinált képeket, arra majd kiváncsi leszek.
Leszálltunk a keletin, ..keleti oldal, nyugati oldal..aztán először a holokauszt múzeumba mentünk.. majd a sziklakórházba. Eredetileg is ezvolt az utazás célja, már nagyon vártam. Nemhiába. Nagyon tetszett, annyira jól megvolt csinálva, az eredeti tárgyak, amiket 50éve használtak, a viaszfigurák, az őskövület röntgen gép, meg az összes berendezési tárgy, abban a formában meg lett őrizve, ahogy annak idején használatban volt. Lenyűgöző.
A kiállítás után vissza a keletibe, meki, aztán felszálltunk a vonatra. Kb indulás után 20perccel átmentünk a dohányzóba, pipa megint előkerült, bár most borral. Egész hazaúton csapattuk. Nagyon elfáradtam a nap végére, de megérte minden perc szenvedés. Annyira jó volt az egész.. Nagyon jó ez az osztály. Jól érzem magam velük.
 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása