paprika2 [szombat]

2010.04.24. 16:29 - viktornaplo

Egy éve volt a szerenád. Soha nem fogom elfelejteni azt az estét, és nem feltétlenül a szép emlékek miatt. Azt pedig, ami a szerenád után, este történt, legszívesebben egy életre kitörölném a fejemből.

Egyedüli pozitívuma ezeknek emlékeknek, hogy nem leszek mégegyszer ennyire hülye. Nem fogok mégegyszer egy lány miatt eldobni mindent. A barátaim, a nevem, a fontos pillanatokat.. Nem történhet meg mégegyszer.

-----

Délután feljött Tédé, baromkodtunk, meg gémeltünk egy csomót. Vettünk SOMA KÓLÁT is.. Meghatározó élmény.. :D Fél9körül taliztunk Denyóval, aztán a Plázánál a házak között kötöttünk ki. Verettük Königsbraut, aztán összefutottunk Dorrrival meg Fuzsival, és beültünk a Paprikába. Tök jól elvoltunk, én jól éreztem magam. Kicsit később megérkezett Bíró is, bár nem maradt sokáig. Miután Fruzsi is lelépett, csak 4en maradtunk. Valahogy fél-éjfélkor indulhattunk el a Paprikából, még Dorrrit hazakísértük. A buszmegállóban Szabados felszedett minket, épp arra kocsikáztak. Lementünk Diósgyőrbe, aztán engem is hazahoztak. Rendes volt tőlle. Nagy este volt.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása