ne mutogass, mert egészségtelen! [péntek]

2010.01.29. 23:32 - viktornaplo

Hétfő: unalom

Kedd: angoltanár [Első alkalom. Nagyon jófej. Abszolút szimpatikus eddig.]

Szerda: ZSD-TD-VD [Jó volt nagyon. Csomót szakadtunk.. :D]

Csütörtök: nyelvvizsgára készülés teljes gőzzel..

Péntek: Kiscsalád.

Suliba amúgy tök jól elvoltunk. Röhögtünk egy csomót.. :DD Füleki az amugy nagyon nagy tag.. "Gecis babakocsi" :D Meg kiabáltunk valami köcsögnek a folyosón, hogy: "BUZI! BUZI!" Kétszer ordítottam rá, Karcsi mind a kétszer hátrafordult, és rámnézett.. Kicsit vette magára.. hehehe [am.. legközelebb nyerünk!]

Hazajöttem, megjött Anyukám is, és elkezdtünk vacsit csinálni. Az ujjam csak 3× reszeltem le, nem gáz végül is.. :DD Kajáltunk, kicsivel később megérkeztek Zsuskáék is. Kitalálták, hogy társasozzunk. Ki nevet a végén.. Jajj de imádom.. :DD

Viszont velük játszani.. Igazából Jocóval semmi baj nem lenne, ha nem venné véresen komolyan az egész játékot. Mint ha az élete múlna ezen. Nagyon durván tolja.. :D "Namost dobok egy hatost, és kiütlek, aztán dobok egy hármast és kiütöm Zsuskát is.. nem jöttössze.. na majd következőbe!" Persze az első körbe nem bírta elviselni hogy nem Ő nyert..
Zsuska meg ahányszor Jocó megelőzte, folyton sikongatott hogy: "ÜSD KI! ÜSD MÁR KI!" Hiába Jocónak még csak egy bábuja volt bent, neki meg az volt az utolsó, amivel megtette a kört.. Mit leműveltek ezek.. tejóIsten..

Utána elkészültem, 19:45kor taliztam Tédével, mentünk városba. Eredetileg 20:00ra volt megbeszélve a tali Zsuzsival meg Norcsival, de szóltak hogy nem tudnak csak 45-re jönni, szóval mi addig besétáltunk a Plázába. Összefutottunk Dórival meg Fruzsival, megbeszéltük hogy szombaton csináljunk valami közöset, aztán Fruzsi lépett, Dórival meg még beszélgettünk egy kicsit. 20:30kor mentünk mi is, még Dórit haza kísértük. Közben már hívtak a lányok hogy hol vagyunk, ők már a Centrumnál fagyoskodnak.. Na zsír..

Indián szökdelésben leugráltam Centrumig, Tédé csak simán sétált melettem. Nagy volt.. :DD Találkoztunk a jéggé fagyott lányokkal, aztán kocsmakör. Sörkert, Bulldogz, Viking.. Tele. G-pontba találtunk végül helyet. Beszélgettünk, punnyadtunk, iszogattunk.. Valahogy 22:00fele léptünk le. Még mentek a lányok kajálni, aztán elkísértük őket a búzára, és jötünk haza mi is.

Napszáma:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása