ez az utolsó..

2009.11.15. 21:11 - viktornaplo

.. amit CSAK neked írok.

kérdezheted, hogy miért ide írom, de..

ez az egyetlen hely ahol hajlandó vagyok közölni.

választ pedig egyáltalán nem kérek.

 

Sok mindent elfelejtettem már abból, ami történt velem. Velünk.. Na meg az idő is megszépíti az emlékeket. Sokszor átgondoltam már hogy hol rontottam el, és idővel mindig ugyan oda lyukadok ki.. már a legelején. Még ha vissza is mehetnék a múltba.. akkor is ugyan így csinálnék mindent. Minden szavam, minden tettem, minden gondolatom. Mert ha már egy picit is másképp tennék bármit is, most nem itt tartanék, és nem lenne minden napom, minden percem akkora őrület, hogy feldolgozni is nehéz..

Valamit viszont nagyon jól megtanultam melletted. Azokat a szavakat, hogy: "soha" és "örökké" butaság kiejteni a számon. Nem tudhatod, mit hoz a jövőd. Ebből következik az, hogy egy évnél hosszabb időre bármit is tervezni őrültség. Egy év alatt rengeteget változik minden. Te is.. Egy éve csak egy kislány voltál. Nem felvágni akarok, de tényleg van pár dolog amit nekem köszönhetsz.. Csak abba gondolj bele, hogy mennyi mindenre szoktattalak rá. Te is tudod, hogy így van.

Tulajdon képpen én is egy év alatt nőttem fel, köszönhetően pár olyan eseménynek amit.. más egy élet alatt sem él át.. De látod, túltettem magam rajta. Istenem, de jó ezt kimondani. Hallod bazdmeg? Túltettem magam rajtad! Az sem zavar mikor meghallom, hogy énekelsz, vagy orrot fújsz, vagy meglátom a drogos palidat a plázába. Tényleg együtt vagy még vele? Csak azért kérdem mert nekem elég fura hogy sose láttalak még együtt titeket..

Nem fogok most itt hencegni, hogy.. bezzeg én így meg úgy csinálnám, ezt és azt mondanám, mert pontosan tudod te is, én hogy csinálnám. Tudtad, és mindezek ellenére te hagytál ott először, és tetted az utána amit. Meg is mondtad, hogy neked nem kell még egy ilyen srác, mint én. Bár ha keresnél se nagyon találnál.. Mindezeknek a tudatában nem értem, hogy nevezhetsz engem egy köcsögnek, és egy szemétládának. Az a te szerencséd amúgy hogy nem hallom vissza senkitől azokat a negatív dolgokat, amiket rólam mondasz. Ez egyáltalán NEM fenyegetés, ne értsd félre, de.. Tudod te is mennyi minden köszönhetsz nekem és Anyukámnak. Ezek után meggondolatlanul bántó szavakat összehordani rám vagy rá, butaság lenne. Nem vagy te hülye.. csak felelőtlen.

Ó hányszor kívántam már, hogy.. egy fantasztikus védekezés nélküli menet után élj végig egy abortuszt. Hátha észhez térnél. Persze utána mindig eszembe jutott, hogy ekkora szenvedést talán te sem érdemelnél meg. Az is tény hogy a viselkedésed miatt nem egyedül te vagy a hibás. Ez a kibaszott világ is, ami ilyenné formál, a gének, a nevelésed. Lehet hogy nekem sem úgy kellett volna kezelni téged mint egy gyereket. Megkaptad te azt otthon.

Na mindegy is.. te.. NAGY lány.. Éld az életed, én is élem az enyém. Aztán kitudja hogy a jövőben még mennyi hülyeséget kell csinálnod, hogy végre belásd, mennyire buta és felelőtlen tudsz néha lenni..

Amúgy Jenny jut eszembe rólad mindig a kedvenc filmemből. Ugyan ezt csinálta fiatalon, amit te most. Basszus de durva a hasonlóság. Csak mondjuk mi nem fogunk összejönni később, és nem lesz közös gyerekünk. Meg azért remélem te sem halsz meg majd AIDS-ben 28 évesen. HOPPÁ.. 28! Érzékeled az egybevágást?

 

Zárás képpen:

 

vanegyújpletyka.. [szombat]

2009.11.15. 09:48 - viktornaplo

Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT BETTI!

Másodszor: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BETTI!

Harmadszor: FELEDHETETLEN 18. SZÜLINAPOT BETTI!

Naszóval:
Reggel kelés 8kor. Kellemetlenül érintett. Fetrengetem 11ig, minden kínom volt. Nagy nehezen elszántam magam hogy felkeljek. Kitakarítottam, fürdtem, aztán Tédével taliztam a villamosmegállóban, úgy mentünk a városba. Zsuzsival futottunk össze, mert vasárnap lelép Németországba, és egy egész hétig nem fogjuk látni. Vettünk a spárba Bocicsokit, Túrórudit meg Tokajiasszút, ezt viszi majd ajándékba. Amugy nekem most esik le hogy.. Zsuzsi fizetett.. GYAA! :D

Felmentünk a DMbe parfümöt nézni nekem. Ami eddig volt, az amugy nagyon teccik, de.. új élet, új illat.. :D Szóval találtunk kettőt ami nagyon jó lenne, de mire végig szaglásztuk mindet, már belesajdult a fejünk. Utána még beültünk a Cortezbe, de már 4előtt elindultunk haza, hogy el tudjon mindenki készülni estére.

Szokásos buli előtti készülődési ceremóniát végigjátszottam, és.. egy kisebb orgazmussal felért hogy végre megint megcsinálhattam a hajam. Jól is sikerült. Ettem még, felkaptam az ajándékot, aztán 8kor volt tali a Szinvaparknál. Tédével szokás szerint taliztunk hamarabb, és együtt mentünk, Norcsi szokás szerint késett, Zsuzsinak szokás szerint előadtunk valami hülyeséget, amíg vártunk. Még beugrottunk a Spárba, vettek a lányok enni-inni, aztán fizetés. Már elfelejtettem hanyas pénztárhoz álltunk be, de a nő valami eszméletlenül rendes volt. Kellemes meglepetés ért.

Kijöttünk, irány Bettihez. Útközben ment a hülyülés folyamat. "Videóra vettem ahogy leszopod az ufót.. a képed után ezis megy az UFOPORNOO.HU-RAA!" Zsuzsin nagyon látszott hogy hulla fáradt, és izgul a másnapi út miatt, ennek ellenére mégis eljött, és igenis sokat tett hozzá az estéhez. Szóval óriási köszönet érte. Megérkeztünk, bementünk, pacsizás mindenkivel. Már ez elején kiszúrtam ki lesz az este az emberem, de a nevét elfelejtettem sajna. Ajándékozás előtt eléggé aggódtam hogy nem volt jó választás amit vettünk, de aztán Betti öröme minden kétségem elsöpörte. Leültünk, beszélgettünk boroztunk, röhögtünk, jó volt. Kisebb pletykák is elhangoztak.. "Bettin NINCS férfi boxer" .. "Norcsi egy nagymama".. "Zsuzsi apja GanxtaZoli" .. "Tédének abortusza volt" .. és még ehhez hasonló összefüggéstelen baromságok, amin percekig szakadtunk. Mivel bor végig volt nálam, itattam is mindenkit rendesen. A srácot, akit már megérkezéskor kiszúrtam és az ott lévő lányokat kevésszer támadtam be ilyen dumával hogy: "Na gyere.. igyál velem 3húzót! .. na lecsúszik méga negyedik is! .. AZAZ!" Tédével még a korábban kitalált fantasztikus koreográfiánkat is előadtuk párszor. Osztatlan sikere volt. "Húúzníí .. Táárníí .. Nyomníí .. oÓÓó Rázníí!" Elnyomtuk még Bettinek a szülinappos faszt is. Videóra is vette. Éjfél fele hazaindultunk. Előtte Bettivel egy laza 5perces búcsúzkodás.. kevés puszi, ölelés, és gratuláció volt.. :D A búzatér felé, útközben is ment az alkotás: "Nőies vagy mint a TRELI BEK!" Megbeszéltük a jövőhetet is. Nagyon-nagyon jó lenne ha tényleg sikerülne. Elköszöntünk, aztán futás a megállóba, mert kishíjján lekéstük a buszt.

Amugy nekem nagyon-nagyon tetszett az egész. Jó hangulat is volt, és láthatóan Betti is jól érezte magát. A klikkesedés persze megvolt, hiába próbáltam spanolni minnél több emberrel. De.. aki nyitott volt felénk, azzal röhögtünk egy csomót mi is. Hát ennyi. Mégegyszer köszönöm a meghívást, és nagyon boldog szülinapot így utólag is!

 

Egyértelműen a nap száma. Szeretném küldeni az egyetlen piciny feleségemnek, és mindenkinek aki szereti. Köszi-Puszi.

 

Ezt pedig azért, mert kibaszottzsírabuliii!

 

nájkí [péntek]

2009.11.14. 10:11 - viktornaplo

Felavattam az új övet. De az estéből nem emlékszek valami sok mindenre..:D

 

A délután úgy indult, hogy hazajöttem suliból, mosogattam, aztán Anyussal taliztam a Szinvapark előtt. Benéztünk még a spárba is, és megint sikerült jól bevásárolni.. Utána mentünk Zsuskáékhoz. Élménybeszámoló volt, mert előtte pár órával ért haza. Mesélt olyanokat.. :DD Nem tudom mikor jöttünk el, de mivel sok csomagunk volt, még hazajöttem hogy ne Anyus cipekedjen. Hazaértünk, lecuccoltunk, ettem.

Összeszedtem magam, és indultam is Tédéhez. Mikor Diósgyőrben leszálltam a buszról, nem volt még lent. Leültem a buszmegállóba, Bikinit halgattam, és épp a szerenádos emlékeimen derültem, mikor hirtelen tapsolást hallok. Nézek félre, Tédé. HÁT KIMÁS TAPSOLNA ESTE 7KOR EGYEDÜL A NYÍLT UCCÁN?! :DDD Na felmentünk hozzá, borozgattunk, Zsuzsival camoztunk, meg robo.to-ra is ment egy kisebb videó, aztán Sims 2. Megcsinált engem is benne. Elkezdtem a "házam" csinálni, de félbemaradt mert már menni kellett.

Kisbolt, csipsz, gyerünk Denyóék elé. Jöttek is le egyből Dorrival, aztán mentünk PÉhez. A fűrész játékverziójával csapattuk, közbe ittunk. Megint háziszilva.. Denyóék elég hamar leléptek. Még mi maradtunk, de nálam képszakadás van. Asszem COD2ztem is, meg talán Bódigusztit is hallgatunk..  Volt valami krumplistészta is.. Ja meg képek! Szerintem olyan 1fele indultunk el haza. PÉ elhozott.

Képcíme: AZ ŐRÜLT KODOS SAPKÁBAN!

spontán

2009.11.12. 19:02 - viktornaplo

2009.11.12  16:04

Bejövő hívás: Lilla

- Szia!

- Sziaaaa! Mennyire vagy elfoglalt?

- Egyáltalán nem.. Mikor? Hol? :)

- A városban vagyok most..

- Lejösz ide? Addig gyorsan elkészülök..

- Okés, puszi!

- Puszi!

Fél5 előtt pár perccel taliztunk az újságosnál, és besétáltunk a búzára. Annyira jó volt látni már végre. Már egy hónapja beszéljük hogy talizni kéne, csak nehéz volt összeegyeztetni. De íme, mit ad a sors.. a legváratlanabb percben hív. Ezt imádom benne. Beszélgettünk sokat. Minden féléről. Annyira jó hogy.. olyan jókat mondd mindíg. Nagyon jó tanácsokat tud adni, annyira jó hogy van nekem egy ilyen barátom.. (: Kiderült hogy Ő is ott volt ma ezen a pályaválasztási kiállításon. Basszus ha ezt tudom..
Fél6kor ment a busza, addig beszélgettünk folyamat. Felszállt a buszra, én meg elindultam haza.. illetve.. útközben eszembe jutott hogy.. nem akarok még hazamenni..

 

2009.11.12  17:31

Kimenő hívás: Betti aka Nejem

- Szia itt a Férjed. Otthon vagy?

- Szia! Hát.. 20méterre a házunktól..

- Tudunk most talizni?

- Persze, hol vagy most?

- A búzán.. épp feléd tartok

- Akkor hol tali?

- Ott annál a lépcsőnél ahol lehet csúszkálni a ferde feljárón?

- Oké, ott tali. Puszi

- Szija

Örültem hogy ráért. Pont hazafelé tartott, úgyhogy jókor hívtam. Sétálgattunk kicsit a környékükön, megmutatta hová kell majd menni szombaton. Becsengettünk az egyik szomszédhoz, hogy szóljon neki Betti hogy lesz a buli. Ez a csávó már legutóbb is pofázott, mikor ilyen volt, hogy hívja a zsarukat. Csengettünk, senki sehol. Egyszer csak jött egy kocsi, kishíjján elgázolt minket, ugy állt meg. A csávó volt. Beparkolt az udvarra aztán jött vissza, és zárta be a kaput maga mögött. Szerintem ha Betti nem szól rá hogy: HÉ! simán bemegy, meg se kérdi minek állunk ott és miért köszöntünk rá. Pöcsfej. Betti annyit mondott, hogy lenne buli szombaton, csávó meg sem hallgatta, egyből: jó, engem hagyj ki ebből.. majd rátok hívom a rendőröket oszt kész. Nem bírtam megállni hogy ne szólaljak meg. Teszem hozzá a köcsög kutyái ott ugattak, meg a csávó is már 20 méterrel odébb állt, azt onnan magyarázott valamit, de nem értettünk semmit sem. Mondtuk hogy jöjjön már ide, mert nem értünk semmit. Visszajött, de persze értelmes beszédet most sem folytattunk vele. Annyit hajtogatott végig, hogy őt nem érdekli, ő leszarja. De mondom ha leszarja minek hívja ki a zsarukat? Persze értelmes választ nem kaptam. Hülye ez. Remélem nem lesz vele gáz mert rágyujtom a házát.. :DDD Kurvára nem hiányzik hogy egy ilyen szerencsétlen nyomorék bassza el Betti 18. szülinapját. Eljöttünk, még mászkáltunk kicsit, aztán Bettit hazakísértem, én pedig mentem buszmeg-be.

Háromnegyed 7re értem haza.

süti beállítások módosítása