vanegyújpletyka.. [szombat]

2009.11.15. 09:48 - viktornaplo

Először is: BOLDOG SZÜLINAPOT BETTI!

Másodszor: NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT BETTI!

Harmadszor: FELEDHETETLEN 18. SZÜLINAPOT BETTI!

Naszóval:
Reggel kelés 8kor. Kellemetlenül érintett. Fetrengetem 11ig, minden kínom volt. Nagy nehezen elszántam magam hogy felkeljek. Kitakarítottam, fürdtem, aztán Tédével taliztam a villamosmegállóban, úgy mentünk a városba. Zsuzsival futottunk össze, mert vasárnap lelép Németországba, és egy egész hétig nem fogjuk látni. Vettünk a spárba Bocicsokit, Túrórudit meg Tokajiasszút, ezt viszi majd ajándékba. Amugy nekem most esik le hogy.. Zsuzsi fizetett.. GYAA! :D

Felmentünk a DMbe parfümöt nézni nekem. Ami eddig volt, az amugy nagyon teccik, de.. új élet, új illat.. :D Szóval találtunk kettőt ami nagyon jó lenne, de mire végig szaglásztuk mindet, már belesajdult a fejünk. Utána még beültünk a Cortezbe, de már 4előtt elindultunk haza, hogy el tudjon mindenki készülni estére.

Szokásos buli előtti készülődési ceremóniát végigjátszottam, és.. egy kisebb orgazmussal felért hogy végre megint megcsinálhattam a hajam. Jól is sikerült. Ettem még, felkaptam az ajándékot, aztán 8kor volt tali a Szinvaparknál. Tédével szokás szerint taliztunk hamarabb, és együtt mentünk, Norcsi szokás szerint késett, Zsuzsinak szokás szerint előadtunk valami hülyeséget, amíg vártunk. Még beugrottunk a Spárba, vettek a lányok enni-inni, aztán fizetés. Már elfelejtettem hanyas pénztárhoz álltunk be, de a nő valami eszméletlenül rendes volt. Kellemes meglepetés ért.

Kijöttünk, irány Bettihez. Útközben ment a hülyülés folyamat. "Videóra vettem ahogy leszopod az ufót.. a képed után ezis megy az UFOPORNOO.HU-RAA!" Zsuzsin nagyon látszott hogy hulla fáradt, és izgul a másnapi út miatt, ennek ellenére mégis eljött, és igenis sokat tett hozzá az estéhez. Szóval óriási köszönet érte. Megérkeztünk, bementünk, pacsizás mindenkivel. Már ez elején kiszúrtam ki lesz az este az emberem, de a nevét elfelejtettem sajna. Ajándékozás előtt eléggé aggódtam hogy nem volt jó választás amit vettünk, de aztán Betti öröme minden kétségem elsöpörte. Leültünk, beszélgettünk boroztunk, röhögtünk, jó volt. Kisebb pletykák is elhangoztak.. "Bettin NINCS férfi boxer" .. "Norcsi egy nagymama".. "Zsuzsi apja GanxtaZoli" .. "Tédének abortusza volt" .. és még ehhez hasonló összefüggéstelen baromságok, amin percekig szakadtunk. Mivel bor végig volt nálam, itattam is mindenkit rendesen. A srácot, akit már megérkezéskor kiszúrtam és az ott lévő lányokat kevésszer támadtam be ilyen dumával hogy: "Na gyere.. igyál velem 3húzót! .. na lecsúszik méga negyedik is! .. AZAZ!" Tédével még a korábban kitalált fantasztikus koreográfiánkat is előadtuk párszor. Osztatlan sikere volt. "Húúzníí .. Táárníí .. Nyomníí .. oÓÓó Rázníí!" Elnyomtuk még Bettinek a szülinappos faszt is. Videóra is vette. Éjfél fele hazaindultunk. Előtte Bettivel egy laza 5perces búcsúzkodás.. kevés puszi, ölelés, és gratuláció volt.. :D A búzatér felé, útközben is ment az alkotás: "Nőies vagy mint a TRELI BEK!" Megbeszéltük a jövőhetet is. Nagyon-nagyon jó lenne ha tényleg sikerülne. Elköszöntünk, aztán futás a megállóba, mert kishíjján lekéstük a buszt.

Amugy nekem nagyon-nagyon tetszett az egész. Jó hangulat is volt, és láthatóan Betti is jól érezte magát. A klikkesedés persze megvolt, hiába próbáltam spanolni minnél több emberrel. De.. aki nyitott volt felénk, azzal röhögtünk egy csomót mi is. Hát ennyi. Mégegyszer köszönöm a meghívást, és nagyon boldog szülinapot így utólag is!

 

Egyértelműen a nap száma. Szeretném küldeni az egyetlen piciny feleségemnek, és mindenkinek aki szereti. Köszi-Puszi.

 

Ezt pedig azért, mert kibaszottzsírabuliii!

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása