kezetfogniminek?

2009.11.19. 21:19 - viktornaplo

EGY vagy max két ember van köztetek aki megérdemli, hogy egyáltalán hozzá szóljak. Aki képes kezet fogni velem rendesen, és a szemembe nézni. Aki képes volt normálisan férfi módjára viselkedni velem erre a kibaszott 5 percre. Nem elfordulni, és elvonulni. Nemhiába, az a kibaszott 6év mégis csak 6 év. Nem fogok úgy tenni mint ha minden oké lenne. Nem hazudok se magamnak, se nektek. Viszont bunkó nem leszek. Ha már odajösztök, nem állok meg csendbe, vagy fordulok el. Veletek töltöttem a kamaszkorom, szerintem ez azért mégsem olyan dolog amit el lehet felejteni. Nem is akarom.

Dehát én vagyok a hülye, a köcsög, a paraszt, meg a faszfej. Ez így van! Le is szarnám a véleményed ha tudnám, hogy nemismersz..

 

Egyébként ma volt hangverseny. Egész jó volt. Ilyen dobos emberek voltak. Keveset ordítoztunk Tédével.. "DOPEMAAN" .. "VANBÉL!" :DD Hatalmas volt. Utána haza, film, kis MSN, aztán hívott Betti. Vásárolgatás volt megbeszélve mára. Ő is vett meglepit, meg én is. Szerintem amugy hatalmas ajándék amit ő talált.. :DD Muszály volt egy képet lőni benne.. :DD Később összefutottunk Tédével is, és hozzánk csapódott. Amugy kis közösségi hely a pláza. Alig találkoztunk ott ismerősökkel.. tényleg..

Jó nap volt. Jól éreztem magam.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Midori 2009.11.20. 21:34:28

1. mivan? megint lemaradtam és te megint nem mondasz nekem semmit

2. undorító a nyakláncod és az innivalód... még a rózsaszín dzsekin is túltesz...

viktornaplo 2009.11.21. 10:20:15

1. elmesélem majd akkor feltétlenül. nem is nagyon kell foglalkozni ezzel, ezért nem említettem..

2. kösz.. ilyenkor nagyon szeretlek.. :D egyébként csak a poén kedvéért vettem fel. amugy kibaszott gizda.. :D
süti beállítások módosítása