mifolyikitt..[szombat]

2009.11.08. 10:08 - viktornaplo

..emberek? odafigyejjetekmáá!

Annyira szótlan mindenki. Olyan befordult.. a saját világában elvan, és kész. De.. nem is tudom.. velem van gáz? Velem nem lehet beszélgetni ma?

tudja a fene.

Egész nap filmeket néztem. Otis - pokoli tévedés, Lebegés, 1408, Rég volt már ilyen punnyadós rosszkedvű napom, hogy három film is beleférjen. Minden esetre megérte, mert mind a három nagyon tetszett.

Félnyockor taliztunk Tédével. Város - Kolombusz. Egy részeg fasz be akarta húzni a söröm a pultnál, úgy vettem el tőlle. Érdekes, hogy végig csak a szemébe néztem, és a végén még ő nyújtott kezet. Részeg balfasz. Felbosszantott. Később megjött Norcsi is, üldögéltünk még, aztán elindultunk a zsidó boltba. Bor, VH. Az a pad, ahol érettségi után rúgtunk be, de akkor nagyon. Most viszont én egyáltalán nem. Bár finom volt a bor,  de csak ennyi. Zsuzsival rengeteget beszélgettünk. Lelkizés ment főleg. Csudi jó hogy ennyire elvagyunk. Imádon ezt a "kiscsaládot". EZT ami van! Nem hárman, nem öten, nem tizen. Csak négyen. Mert ez igy az igazi.

Fantasztikus volt. Remélem nagyon sokáig együtt maradunk még. Szükségem van rátok. Halljátok? Nagyon kevés hozzátok hasonló lányt ismerek. Szeretlek titeket.

 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása