őszi - péntek (10.23.)

2009.10.24. 08:13 - viktornaplo

vegyes este.

sírástól nevetésig, játszott minden.

az egészet egybevéve jó volt, meg nagyon jó volt a csapat ismét.

Norcsi, Betti, Tédé, Pé.. (Y)

16:30ra mentem Diósgyőrbe, Tédével beugorttunk a kisboltba, mivel semmi nem volt nyitva. Fullra felpakolva jüttönk ki, gyerünk hozzám. Szórakoztunk még kicsit, EBs gém,VájszSziti, Prométeusz és Bob..

19:00, mentünk a lányok elé a Centrumhoz, aztán hozzám. Útközbe Bettivel megbeszéltük hogy veszünk egy trabit, kettévágjuk, kitoldjuk középen és lesz egy partilimuzinunk. Egyszer megcsináljuk..:D

Megérkeztünk, nappaliba be, 21eztünk, ittunk, nevetgéltünk. Ment a zene is, bár annyira nem volt hangos szerintem, de azért egy szomszédnéni lejött, hogy halkitsuk le..

20:30fele megjött PÉ is. Volt itthon nagyon erős házi, azt kóstoltuk be. Szerintem jóvolt nagyon, de egyáltalán nem adta be. Pedig más is csúszott az este.. Ami innen jön azt nem részletezem.

Bettivel nagyon jól elbeszégettünk, és ezt egyébként mondtam Norcsinak is, hogy.. annyira jó hogy ők normálisak. Nagyon szeretem őket. (L)

Éjfél fele a lányok lementek a Viánba, reppbuli volt. Mi addig maradtunk.  Visszajöttek 2fele, még voltak kicsit, de aztán menniük kellett. Maradtunk 3man, aztán olyan fél5 fele feküdtünk le.

Az alkotás tegnap is ment azért:
"Hosszú ez a nagy"  /Betti:D
"Egy AKTUSBAN megy a zene.."  /Szomszédnéni (:

2ből2nap durva!

 

 

 

Annak a mocskos kurvának meg kívánom, hogy verjék szarrá a cigányok! Mer aki ilyet képes csinálni.. Nem nézem ember számba. Ez az egyik legpatkányabb dolog amit tehet egy ember a másikkal. Tudom miről beszélek, átéltem.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása