józanul #1

2013.06.15. 03:50 - viktornaplo

Kedden éjfélkor úgy döntöttem, az volt az utolsó nap, hogy alkoholt ittam. Nem akartam megvalósíthatatlan célt magam elé tűzni, ezért vasárnap 24:00 a cél egyenlőre. Mint sejthető volt,a szerda és csütörtök nem volt nagy cucc, a mai naptól azonban kicsit paráztam.Azaz tegnap, mert már szombat, 3:10 van.

Szóval, 8kor taliztunk Tédével Firével, Snippel, Brazzal, Pikuval és Blankával a Centrumnál. Első utunk a Spárba vezetett, mindenki bevásárolt, én vettem egy kis dobozos kólát. Fura volt. Még beugrottam egy kis kajáért a Totiba, aztán az Európa térre ültünk le. Az a hely amúgy reneszánszát éli. Most megint ott van nagy élet, már nem az Erzsin.

Nyomattuk a szotyolát, megjelent kicsit Szofi is, bár csak párpercre, aztán jöttek Vicáék,Tamiék is kicsit, Adriánék is, szóval igy mindíg odacsapódott hozzánk valaki. Braz elég hamar bemart, végig dőlt belőle a hülyeség. Ha épp nem, akkor azzal oltottuk hogy dagadt, az este végére már be is sokallt ettől amit azért meg is értek, pedig néha tényleg jól jött ki a poén. Beszélgettünk meg röhögtünk sokat, aztán elkezdődött a kavarás a Rokival, végül is nem ment senki, maradtunk a városban. Piku közben eltűnt, Blanka maradt az Európán, mi meg öten fiúk elkezdtünk vadászni. A szinvateraszon bele is futottunk két csajsziba, egy sörpadon ültek ami az Opera fesztivál miatt volt most kitéve. Leültünk hozzájuk, az egyikük azonnal beflegmázott, látszott rajta hogy részeg és azt hiszi bármit megtehet. Közben még két barátnőjük is visszajött, aztán igy próbálgattunk spanolgatni velük, többé kevésbé ment is, de ez a flegma csaj felkúrt nagyon. Egyszer ki is osztottam a picsába hogy faszt képzel magáról, érdekes módon utána normális lett, bár ez sem sokáig tartott. Különben amugy kurvajól nézett ki, kár hogy ekkora tahó volt. Na lényeg hogy voltunk ott velük, hát.. egynek elment. Braz meg Tédé osztotta, Fire Snip és én meg igy figyelgettünk hogy mi történik, aztán amit nem értek: a végén, amikor elmentek a rokiba full paraszt bunkó pöcsbe szóltam ehhez a flegma csajhoz, erre odajött és nyomott egy puszit az arcomra. Én meg így ültem,hogy.. ez most mi a faszom volt?

Utána vissza Európára, többiek még mindig ott voltak. Épp lemaradtunk valami balhéról, már csak azt láttuk hogy a rendőrök "gyakorlaton vannak". Kis idő mulva odajöttek hozzánk is emberkedni, nagyon bekeményedtek a semmire. Végül is eljöttünk, ott hagytuk a többieket, aztán mászkáltunk össze vissza. Braz egész este Blankát fárasztotta, szerintem nagyon vicces volt, Blanka annyira nem értékelte. A gyrososnál leszerveztük már azt is, hogy az esküvőjüket ott megtartjuk. A csávó a hátsó, függönnyel leválasztott részt fel is ajánlotta nekik a nászéjszakára, vagy egy 50cm-es kést Blankának ha nagyon kivan már a fasza Brazzal. Utána még Forint, majd újra Szinvaterasz. Beszélgettünk csomót, közben Blanka lepattant, mi még öten maradtunk. Az ott pakolászó éjjeli őrnek segítettünk összeszedni a padokat, napernyőket ilyeneket, jó érzés volt segíteni. Teljesen egyedül volt, és biztos hogy megkönnyítettük az estéjét ezzel, és ez nekünk kb semmi se volt. Az opera fesztivál miatt volt egy ilyen kis zenélős beszélgetős táncolós dolog a színház mellett, csomó akváriummal meg vizes cuccokkal, eltöltöttünk ott pár percet, hangulatos volt. Utána hazafelé vettük az irányt, de mivel villamos sokára jött, sétáltunk, Út közben továbbra is ment a röhögés, mint végig egész este. Nagyon jól éreztem magam, és az is jó érzés volt hogy nem ittam semmit. Egyrészt hogy simán, szenvedés nélkül meg tudtam tenni, így nem olyan rossz a helyzet mint gondoltam, másrészt hogy így is kurva jól éreztem magam, ugyan úgy mint ha ittam volna, harmadrészt mindenre emlékszem, és negyedrészt pedig így összesen 365Ft-ot költöttem, az 1500-2000Ft helyett.

Most 3:45 van, és már kezd a nap felbukkanni. Én pedig nem vagyok részeg, spicces, vagy álmos, egyszerűen csak boldog vagyok, hogy egy nagyon jó estém volt. Kizártam minden negatív dolgot ami történt, és büszke vagyok magamra hogy ezt ilyen egyszerűen meg tudtam tartani. Kurvára imádom a spanjaimat.. Snipet, Firét, Brízit és Tédét. Minden szarság ellenére is úgy érzem, hogy jó társaság vagyunk így öten. Ez már nagyon kellett.

IMG00003-20130615-0208.jpg

IMG00010-20130615-0345.jpg

az oszlop

2013.06.12. 01:32 - viktornaplo

Tédével indultunk be a városba, 7re már a VH-Spárban voltunk. 1-1 sör, aztán lecsüccsentünk az Erzsire. Kicsit később Fire is csatlakozott, bár majdnem egész este a telójába volt belebújva. Pár paddal odább volt egy kis homeless barátok közt, sőt.. mint kiderült patkány mindenki. Miután megittuk a sörünket, és 00 perccel zárás előtt még benéztünk a Spárba. Tédé jóvoltából Barbarossa vagy vmi hasonló nevű fehér rum, plusz egy pepsi, és irány vissza a bözskére. Először csak hárman ücsörögtünk, beszélgettünk csomót, hallgattuk Mac új lemezét, és közben végig azt éreztem, hogy valami még hiányzik. Aztán megláttam Tamit két spanjával, hát csak odahívtam már őket.. na innen indult be az este. Nagyjából ekkorra már a rum is bőven fogyóban volt, és mivel Fire nem különösebben rajongott érte, Tédével be is iszogattuk szépen. én nagyjából 10/4ig vittem, Tédé kicsit tovább. Utána felosontunk a brigáddal a templomhoz mert miért ne, és hát itt voltak kacajok ami azt illeti. Voltam annyira józan, hogy kihagyjam, de a többiek gyönyörűek voltak. Istenem, mennyit röhögtem rajtuk.. Aztán mivel a hangulat remek volt, senki sem akart hazamenni, szóval elindultunk hogy a vologdán a shellnél veszünk még valamit. Útközben továbbra is folytatódott az őrület, majd össze estem a röhögéstől.. egyik legszebb eset: sétálunk nagyba, Tédé legszélen, mellette én. Láttam, hogy Tédé előtt 3 oszlop is van, gondoltam megnézem mennyire figyel előre.. hát egyáltalán nem. Megkopogtattam a vállát, de annyi ideje sem volt, hogy felém fordítsa az arcát, homlokkal telibe vert egy oszlopot. Olyan hangja volt, és maga az ütközés is, hát majd behugyoztam a röhögéstől.Hihetetlen volt, még utána percekkel később is ezen röhögtem.. "Tédé! - Miva....PIFF!" Óriási volt. Ezután még el a Shell kúthoz, bár már a kezdeti lelkesedés elmúlt, úgyhogy innen már hazafelé vezetett az út mindenkinek.. de még így is hatalmas este volt.

furcsa éjszaka

2013.06.11. 13:22 - viktornaplo

Este 10fele lőttem ki a gépet, nem bírtam már tovább várni a feliratra az új Trónok Harca részhez, ráadásul valószínűleg be is aludtam volna rajta. Nem tudom miért, de nem bújtam be az ágyba. Ráfeküdtem csak úgy játszósba, és arra gondoltam, hogy úgy sem tudnék így elaludni. Feküdtem így még egy darabig, üres fejjel, csak néztem a sötétséget, és a következő pillanatban már hajnali negyed5 volt. Azon kaptam magam, hogy a kukipárnát ölelgetem. Elkezdtelek tapogatni magam mellett, és mikor feleszméltem, borzasztóan elkeseredtem. Visszabújtam a párnámhoz, és próbáltam felidézni, minden egyes éjszakát, amikor kiskifli-nagykiflibe feküdtünk, és teljesen rád telepedtem, ahogy szoktam. Próbáltam felidézni a hajad illatát, a szuszogásod hangját, a bőröd puhaságát, és akkor tudatosult.. 5 hónap és 9 nap elteltével, hogy vége. Ennyik voltunk, és soha nem lesz már olyan mint eddig. Úgy hasított belém, olyan élesen vágott a szívem felé, mint ha egy kés a lelkemet akarná szétcincálni. Innentől már nem is tudtam visszaaludni. Rád gondoltam, ránk, és kerestem hol veszítettük el egymást.. hol volt a vége, amit én nem vettem észre.. mikor ment el előttem a vonat úgy, hogy én meg ott maradtam a peronon, és mint a hülyegyerek akinek fogalma sincs mi zajlik körülötte, és továbbra is várja a vonatát. Úgy készültem arra két éven keresztül, hogy el kell válnom tőled, hogy a végén mégsem kiálltottam megálljt. Aztán jött a január, és én elfelejtettem hogy elváltunk. Elfelejtettem, vagy nem akartam rá gondolni.. nem tudom.. Eltettem a fiókba, bezsúfoltam a többi kacat közé, és elégedett voltam magammal. Aztán jött 2013.06.11., 4:14 és a fiókból kikúszott 2.5 év, hogy szembesítsen az igazsággal. Elmentél. Szakítottunk, és vége. Egy dolgot viszont nagyon bánok, és sosem bocsájtom meg magamnak.. nem fogadtam a csókod, mikor elengedtelek a villamoshoz. Ezer és ezer csókot adtál már nekem, de talán ez lett volna a legfontosabb. Most már sosem derül ki.

Ég veled.

süti beállítások módosítása