az iroda

2013.01.17. 11:43 - viktornaplo

Délbe keltem, nem is értettem hogy sikerült addig aludni.. 4fele jött Tédé, Fire meg Safi, a tegnapi felejthetetlen délután-este ismétléseként. Ugyan úgy indult minden.. sör, gémelés, röhögés.. aztán 8kor léptünk tőlünk, hogy csocsózzunk egyet. Utána várparkoló, majálispark, majd megint egy kis csocsó a Lugasba. Végül is 9fele eljöttünk, Tédé meg Safi haza, mi Firével meg le a Tiszaira... aztán Plázába, persze oda is 10re, pont zárásra értünk be.. úgyhogy megint csavargás, és végül előttünk kötöttünk ki. Kurva jó volt. Rengeteget beszélgettünk, fejtegettük a dolgokat.. Jó volt így tétlenül kóvályogni. Közben hívott Dani hogy fussunk össze, már fél12 volt, semmi kedvem nem volt hazamenni, úgyhogy elmentem vele az "irodájába". Kicsit megijedtem mire leesett hogy hová megyünk, ugyan is a legutóbbi élményem onnan elég kellemetlen, viszont nem volt mit tenni, ha menni kell hát menni kell. Nem bántam meg. Jól elvoltam a csajjal. Kellett ez most. Mármint az egész nap. Így ahogy volt.

világvégén

2013.01.17. 11:14 - viktornaplo

2012.12.21.
Reggel 8kor keltem Dani hívására. Összeszedtem magam gyorsan.. aztán Daniék felvettek, mentünk elöször a Búzára, Sanyihoz a puffancsokért, aztán még bolt, és irány Kopaszhoz. Rögtön egy kör pálinkával indítottunk, majd elkezdtünk tanakodni, hogy mikor kezdjük a hambisütést. A nagy döntésképtelenség közben is ittunk még egy kört, aztán akkor is mikor végre kitaláltuk hogy akkor kezdjük el most a sütést. Vagyis hát.. Kopasz sütötte, mi meg néztük. Zsófika is segített neki a húspogikat megformázni, olyan aranyos volt. Állt Kopasz mellet egy kisszéken, mert amúgy nem érte fel a fazekat, és hatalmas szakértelemmel gyurmázta a husit. Mi addig focizgattunk egy jéggé fagyott labdával, de kb a lábam eltört ahányszor belerúgtam. Azért vicces volt.

Közben megjött Dzsino, ittunk egy kört vele, aztán akkor is mikor hazaugrott egy csöppet, meg akkor is mikor visszajött. Közben elkészültek a burgerek, én ettem meg az elsőt. Kibaszott jó lett. Be is túrtam rögtön még egyet, kicsit fel is szívta a pálinkát, úgyhogy ittunk rá még egy kört. Mindenki megkajált, közben Viktor kidőlt pár órára, majd mikor visszatért, ittunk még egy kört. Idő közben már elfogyott két üveg pálinka, és megbontottuk az Ötzit is, amit Timitől kaptam. 50%-os finomság. Lassan kezdték beadni a dolgok, és egyre kevesebbre emlékszem. Valamikor Sanyi is megérezett, meg átmentünk a Balatonba is, meg elvileg a Siestába is, de hogy ott mi történt, azt már nem tudom. Gondolom ittunk..

6óra fele leléptem, mert még volt egy kis dolgom. Először Dóriékhoz mentem, de fingom sincs az odaútról. Elvileg busszal mentem, gyakorlatilag teleportáltam egészen az ebédlő asztalukig. Megetetett, beszélgettünk, de fingom sincs miről. Remélem nem szégyenrészegre ittam magam. Utána hirtelen Zsuskáéknál találtam magam, innen sincs sok emlékem. Következő állomásom a Spar volt, aztán meg a szobám. Itt már lemerült a teleportgépezetem, de még mindig részeg voltam. Megpróbáltam összepakolni mindent amit Timihez vinnem kellett másnap. Elég bonyolult feladat volt úgy, hogy állni alig bírtam. Szerencsére semmi fontos nem maradt itthon. Utána megfürödtem, szendvicseket gyártottam, és 1óra fele feküdtem le. Furcsa, de már ekkor másnaposnak éreztem magam. Szerencsére reggelre ez el is múlt.

vége.

2013.01.17. 10:49 - viktornaplo

2012.12.08 Miskolc, Városháztér - 2013.01.02. Sölden, Gaislachkoglbahn

Megtettem, de már elkéstem. Próbáltam hazudni magamnak, és így neked is.. szavak nincsenek rá mennyire sajnálom. Te lennél az utolsó ember akit bántanék, és látod mégis megtettem. Nincs mentség erre. Isten veled barátom.

"[...] Hallod-e?
Szél szánkázik zúgva a dombokon
és itt előtted fodros a sár.
Megértettél?
Sár. Sár és gyűlölet van az alján
minden csillogó, nagy szerelemnek.
Most menj.
Érzem, hogy imádlak és gyűlöllek
és ezért most itt hagylak az úton.
Kedvesem. [...]"

süti beállítások módosítása