ember tervez..

2011.02.06. 22:03 - viktornaplo

Hát nagyon nem úgy jött össze ez az egész hétvége, ahogy elterveztem. Csütörtökön én úgy számolgattam, hogy mire ezt a bejegyzést írom, már készen leszünk mindennel, és már nyugottan alhatok az új szobámban.

Dehát.. ember tervez, Isten végez.

Csütörtöktől nem mentem suliba. Először kiürítettük Anyuka szobáját teljesen, leragasztottam mindent, amit nem akartam hogy festékes legyen, plusz a nejlont a padlóra. Délután még lefestettük a plafont, én meg bejelölgettem a címer támpontjait. Mire mindennel végeztünk, este9 lett. Még dobozoltam a cuccaim éjfélig, aztán alvás.

Pénteken reggel Jocóval meg Anyukával nyitásra mentünk a bútorlaposhoz, és elhoztuk az alapanyagot, amivel ki kell egészíteni a meglévő szekrényeimet. Miután hazahoztuk a cuccot, Anyukával elkezdtük átfesteni a(z eddigi) szobáját kékre. Első réteg szinte semmit nem takart a narancssárga falon, itt kezdődtek a bajok. Gondoltam miután a második réteget is felvisszük, a narancssárga eltűnik, dehát.. nagyon benéztem. Közben még feljött Gaben is, segítet leszedni a szekrényeimet a falról. Még egy kis pakolászás, aztán 10-11fele alvás.

Szombaton reggel jött a villanyszerelő, áthozta a lámpám, meg fúrkált kicsit. 9re jöttek Zsuskáék, és együtt elmentünk az Obiba. Megvettük a szegőleceket, még egy doboz festéket, lámpát Anyukának, meg kiegészítőket a szereléshez. Hazajöttünk, lefestettük harmadszorra is falam, így már végre jól takar. Jocóval áthurcolásztuk a bútoraimat, hát volt amit darabjaira kellett szétszedni, hogy az ajtón beférjen. Felraktuk a polcokat is, meg a sarokszekrényt is a falra.. mondjuk azzal szenvedtünk eleget. Éjfélig pakolásztam, már kezd körvonalazódni, mi hol lesz.

Vasárnap reggel ébredtem először az új szobámban. Szokatlan még, de nagyon tetszik. Sokkal jobb itt. A másik szobát teljesen kiürítettük, felkészítettük a festésre. A plafont átfestettük Anyukával, aztán én a szobámban bejelölgettem miket kell még fúrkálni. Délfele jött megint a villanyszerelő átszerelte a kapcsolókat, feltette Anyus lámpáját, fúrkált megint, aztán lépett. Kiderült, hogy a szegőléc nem kerül még fel egyenlőre, és függönyöm sincs átmenetileg. Ráadásul elfogyott a sárga festék is Anyuka szobájához, és még a bútorlapokat sem tudtam ma megcsinálni, úgyhogy nyugodtan állíthatom, ez volt eddig a legszarabb nap. Holnaptól suli van, és még csak félkész a szobám. A másikról nem is beszélve.. az még ki sincs festve.

hétvége

2011.02.01. 12:05 - viktornaplo

Péntek délután elmentünk Anyukával megrendelni a bútorlapokat. Csütörtöktől kezdődik a szobacsere.
Este tali Tédével meg Brízzel, aztán mentünk Tédé kereszapjához inni. Zsír volt, Bríz nagyon küldte.. "Mitől basztam be ennyire?" Ők mentek a kettesbe, én haza. Villamoson Bírznek kb 3× szóltam, hogy ha szarul van, legalább az ajtó felé hányjon, hogy ne másszon bele más.. hát persze hogy az ülések közé hányt. De még mekkorát.. nagyon szakadtam. Azért mielőtt leszálltam, még le is csulázta a nadrágom, de amúgy nagy volt. Idióták..

Szombaton 11re mentem ki Timihez. Elmentünk szánkózni, vagyis.. én húztam, Ő meg röhögött. Végülis a dombon csak egyszer csúsztunk le, két borulással, szóval a lényeg azért meg volt. Timi valamiért 3× is belefeküdt a hóba, önszántából......... nem is értem. Miután hazamentünk, evés, alvás, evés, filemzés. Komoly program... egyszerűen semmi erőnk nem volt. Lefekvés előtt még szájtenisz.. 6-3ra nyertem. Aztán még a szenvedés félálomban.. "énisnagyon"

Vasárnap 10fele keltünk. Reggeliztünk, összeszedtük magunkat, aztán jöttünk haza. Pont fél1re érkeztünk meg, kapcsoltam is be a gépet, mivel akkor kezdődött a Terefoci döntő.. hát persze hogy pont a nyitómeccsen nem működött az élő közvetítés.. amit mellesleg 6-4re megnyertük a Vasas ellen. Szerencsére a többi DVTK meccset már láttam, és.. szépen csillog azaz ezüst. De még milyen szépen..

süti beállítások módosítása