Skrillex

2011.07.24. 23:59 - viktornaplo

Még mindig nem tudtam feldolgozni.

2kor indultam itthonról. Indulás előtt még felforgattuk a lakást az utazási kedvezményes papíromért.. nem lett meg. Bedobtam még egy kávét, hogy a tegnapi meló után ne legyek annyira hulla, aztán indultam a megállóba. Jött a busz, felszálltam, Tédé már ott volt. Lementünk a búzára, onnan 2essel ki tapira. Dávid, Anyukája, meg Joey apja már ott vártak minket. Beültünk hozzájuk, aztán indultunk Pestre. Dávid anyukája nem aggódott értünk, kicsit sem. Joey apja nagy tag, annyit röhögtünk.. "A gyerek beleesett a medencébe, mutatom az asszonynak.. - ..és miért nem te ugrottál utána? - Pia volt a kezembe.. meg cigi is!" Útközben megkajáltam, meg leküldtem egy szörnyet. 5fele értünk le Pestre, bementünk a Keletibe, megvettük a hazaútra a jegyeket, meg még 2 buszjegyet, aztán elugrottunk a spárba. Nem volt borbár.. :| Se flóelikszír. :( Még egy gyors KFC, aztán mentünk a Hungexpohoz. Dávid anyukája kitett minket előtte, aztán mentek is.

Kicsit szétnéztünk, aztán megtaláltuk a pesti spot-ot, az új lakásunkat. Közben elkezdett esni az eső, szerencsére a padok pont fa alatt voltak, bár a végén már így is esernyő alatt álltunk. Közben Piku folyamatosan értesített a meccs állásáról.. Kurvafradihogybeszopta. 8óra előtt kicsivel elindultunk a bejárathoz.. hát kis sor állt. Fél8 helyett fél9kor nyitották ki a kapukat, még szerencse hogy a sorban találkoztunk Nonával meg Zsuzsival, mert legalább félóra sorban állást megspóroltunk így. Bőrig áztunk mire beértünk, hiába álltunk ernyő alatt. Bementünk a csarnokba, leadtuk a vizes cuccainkat, megbeszéltünk hol talizzunk ha elkeveredünk, aztán Dáviddal meg Tédével előre mentünk. Az első DJ az vagy szét volt cuccozva, vagy nem magyar volt, mert hiába skandálta a fél hungexpo hogy HANGOT, nem történt semmi. Dávid közben folyamat elmászkált, egy idő után már nem is tudtuk hol van. Stupid Disco-n már nagyobb hangulat volt, kezdtem én is felpörögni. Jó zenéket tett. Közben összespanoltunk pár körülöttünk lévővel is, azok jó arcok voltak. Utána jött a Stereo Killaz, nagyon nagy bulit csináltak. A Nobody Moves-t már annyira nem tudtam élvezni, túl nagy volt a tömeg elől. Előlről a gyomorszájamba könyököltek bele folyton, hátulról a vesém ütötték le, kis 15éves picsák végig elém akartak furakodni, a hosszúhajú fejrázós buziról előttem meg már inkább nem is mondok semmit.. Szóltam a szekusoknak, átmásztam elől a kordonon, aztán szélen kimentem. Ennyit a második sorról. Egyébként nagyon korrektek voltak a rendezők, a szervezés 10 pontos volt. Hátramentem a csarnokban, összefutottam Zsuzsival meg Nonával, találtunk egy OLCSÓ napszemcsit, kicsit levegőztünk, aztán leültünk hátul a sörpadokhoz. Előkerült Tédé is, teljesen bezsongva. Szerencse hogy még éppen Borgore előtt ki tudtam mászni, nem, bírtam volna már ki ott. Amúgy se tetszett annyira a zenéje, annyi pont elég volt amennyit hátul hallottam. Skrillex előtt visszamentünk a 10. sor környékére Tédével meg Dáviddal, aki a változatosság kedvéért megint elkószált. Zsuzsiék nem akartak annyira előra jönni, nem is találkoztunk már velük utána.

Skrillex egy Isten. Kurva jó partit csinált. 1,5 órát végig tomboltam, kurva jól éreztem magam. El sem hiszem, hogy ott voltam. A végén a cinema meg.. "üljetek le.. várjátok emg a basszust! ... BVMMM. VHÁÁÁÁÁ BAZDMEEEG!" Kurva nagy volt. Egyzserre ugrot fel 10 000 ember, akkora tombolás volt, leírhatatlan. Alig várom már azt a videót amit a színpadról vettek. Hatalmas volt.

3ra vége lett, még leültünk kicsit, mellettünk 30centivel ott szívtak az uccát, meg adták körbe a spanglit.. sok drogos buzi.. a aztán 4fele beálltam Tédével a ruhatárba a sorba. Azt hittem, még 6kor is ott leszünk, ehelyett kb 20perc alatt kiáltlam a sort. Mivel még mindíg csurom vizes volt a pulcsink, Tédével a WCben a kézszárítóval szárítgattuk, több-kevesebb sikerrel. Kimentünk a buszhoz, vártunk egy kicsit, aztán felnyomtuk magunkat. Kisebb heringparti alakult ki. Lementünk az Örsvezér terére, majd onnan metróval a Keletibe. 5fele értünk le, elintéztük hogy egyel korábbi ICvel jöhessünk haza, még kóvájogtunk egy kicsit, nem találtunk semmi gyorséttermet nyitva, úgyhogy a keletin toltam be egy gyrost.. hát ilyen szart én még nem ettem. Csak a Sindibad. Felszálltunk a vonatra, szinte egyből be is aludtam. Mikor beértünk Miskolcra, alig bírtam felkelni. Tédé többször is szólongatott, mert visszaaludtam volna. Hazafelé az 1Ason is majdnem bealudtam. Itthon beléptem az ajtón, és azzal a mozdulattal zuhantam is az ágyamba.

Eddigi életem legjobb bulija volt. Köszönöm szépen.
Az este zenéje: Skrillex - Ruffneck.

ME-EK

2011.07.21. 23:59 - viktornaplo

Felvettek.

Bementünk városba Tédével. Centurmnál tali Zsuzsival, Vicával, Bubszival, meg Nonával. Tédé közben elment tapira, mi meg spár után a berze kertbe. Zsuzsi teljesen be volt pörögve, hogy jöjjön már az SMS.. én szartam az egészbe, úgy álltam hozzá hogy leszarom kajak, úgy se vesznek fel. Utolsó pillanatban jelentkeztem, utolsó pillanatban adtam le az érettségi papírjaim (amit mellesleg majdnem el is felejtettem leadni). Zsuzsiék megkapták az SMSt, felvették őket. Nézem a telóm, nekem semmi. Na mondom, lehet nem is álíltottam be hogy küldjék, vagy mi? Eltelt kb 15 perc, SMS-t kaptam. Szívem megállt. Olvasom, FELVETTEK.

Ácsi.. MIVAN?

Úristen.. nem hiszem el. Elolvastam mégegyszer, és tényleg. Zsuzsival egymás nyakába ugrottunk, ő sikított, én üvöltöttem. A mellettünk ülő társaság azt hitte, hogy meg kértem a kezét.. Azért ez az igazi boldogság.. amikor egyáltalán nem számítasz rá, és sikerül.. ez egy jel volt. El is rohantunk gyorsan a teszkóba, vettem még vodkát, bár nem adta be, de megadtam a módját az ünneplésnek. Kóla showers. Beszéltem Timivel, Uncsitesivel, Anyukával, Zsuskával.. kevés sikítozás. Később megjött Tédé is végre, aztán a zsaruk is..... Aztán még meki, Zsuzsi Nona eltűnt.. meg mi is léptünk haza. Nagy volt.. még most sem hiszem el hogy felvettek. Beszarás. Ja, és a napszáma: Soerii & Poolek - Pornó.


 

süti beállítások módosítása