"kopó vagyok"

2011.04.16. 23:59 - viktornaplo

NEGYEDHÉTKOR taliztunk Tédével Tökölin, mentünk Centrumhoz. Időközben kiderült, hogy Zsuzsi és Anna 45percet késnek. Még jó hogy miattuk hoztuk előre a talit. (...) Megjött Bia, mászkáltunk kicsit, felmentünk Plázatetőre, aztán spár, bor, és leültünk a Szinvapark mögé. Nemsokkal később megjött végre Zsuzsi meg Anna. Aztán még egy kis bor, és mentünk a körhöz. Megjött Vica, egy gádzsi meg valami pali.. Aztán Tédével fél9kor elugrottunk Timiért a Centrumhoz. Onnan kisteszkó, majd egy új kör borral vissza a többiekhez. Alig érkeztünk meg, elgurultak előttünk a közteresek. Kb 3× szóltam hangosan, hogy húzzunk el, mert megbüntetnek. Mivel Tédén kívül senki nem hallotta meg, magammal rántottam Timit, Ő húzta Biát, és így jöttünk el négyen. Annát megbüntették, (...), besírt, hangulat off. A búzán elköszöntünk, és jöttünk fel hozzánk: Timi, Bia, Tédé. Pezsgőztünk, miután Bia lelépett kamoztunk vele, és miután Timi is kidőlt, még Tédével toltunk részegreppet. Na azért az nem volt semmi. Hát "Faszok és Punák LP" a házban.. Kis képszakadás van itt, annyira emlékszem hogy Tédét lekísértem buszhoz, és jövök haza. Még Timit áthoztam ölben a nagyszobából (nemtudom hogy csináltam, mert a saját lábamon alig álltam..) aztán csuccs. Minden negatívum ellenére nagy este volt. Jól éreztem magam.

tiregy

2011.04.16. 13:42 - viktornaplo

Nem megyek. Kurva jó. Erre a meccsre várok már hónapok óta.. Még ha egyedül el is akarnék menni, jegy már akkor sincs. Faszom verjem bele. Helyette nézzük kocsmában. Mert az olcsóbb, és nem vesz el egy egész napot. Hát hihetetlen, komolyan mondom.. Annyira jellemző ez az egész szituáció, hogy már meg sem lepődök rajta.

boncolás

2011.04.12. 16:11 - viktornaplo

Érdekes volt. Nem lettem rosszul, pedig kicsit tartottam tőle, hogy behányok. Mivel megkértek minket, hogy ne beszéljünk erről sehol, (ami teljesen érthető is) emlékeztetőül annyit írok magamnak: piskóta tekercs.

süti beállítások módosítása