téli - vasárnap [01.02.]

2011.01.02. 23:59 - viktornaplo

Délelőtt átnéztem az anatómiát.. hát nem sok minden ragadt meg. 1re mentem Timi elé a búzára, utána koli, aztán fel hozzánk. Itthon sütiztünk meg tévéztünk egy kicsit Anyukával, aztán Timivel gondoltunk egyet és kimentünk Lillafüredre. Gyönyörű szép volt. Sétáltunk egy nagyot, bejártuk szinte az egészet. Lementünk a vízeséshez.. csodálatos volt. Estem egy hatalmasat is.. hát úgy röhögtünk, eszméletlen. Timit belefektettem a hóba, meg jól megdobáltam.. utána kis durci, meg: "maga kicsoda? mit ölelget itt? nekem barátom van!" Próbálkozott Ő is levenni a lábamról.. kevés sikerrel. Kb egy órát voltunk kint, de eszméletlenül jól éreztük magunkat. Hazajöttünk, aztán még este feljöttek egy kicsit Zsuskáék is. Beszélgettünk, pezsgőztünk, aztán miután elmentek, mi is elvonultunk. Ahhoz képest, hogy én már éjfélkor aludni akartam, hogy ne legyek hulla a masszázs vizsgán, végül is olyan fél4kor sikerült elaludnunk. Néztünk régi videókat, beszélgettünk rengeteget, és..... elment az idő.

szilveszter 2010/2011

2011.01.01. 19:39 - viktornaplo

Fél4kor tali Tomival meg Zolival a villanynál, aztán mentünk fel Tomiékhoz. Söröztünk, meg még Tomika összeszedte magát, aztán mentünk Danikáékhoz. Amíg vártunk a többiekre, valami szar Jackie Chan filmet néztünk.. Lezsibbasztott. Aztán végül fél6 után valahogy megjött Dani, és indultunk Emődre. Danika+Ági, Ági nővére, Kati+a barátja, meg ugye Dani, Zoli, Tomi meg én. Mire leértünk, Denyó, Fruzsi meg ÁrmiN, meg még páran akik velünk jöttek már ott vártak. Egyébként az egyik csaj  akivel buliba voltam Karcsi nővére volt, a másik meg Karrinás.. kicsi a világ. Összesen asszem 26an voltunk.

Elindultunk együtt Tiszafüredre, kb 1 óra alatt le is értünk, pedig az út kibaszott szar volt. Jégpáncél majdnem végig. Útközben Tomi jóvoltából meghalgattuk a Szent István rádión Pál apostol 12. levelét.. nagyon ment a hangolódás a bulira.

Megérkeztünk, egyből bevetettük magunkat a konyhába, nagy hangulat kerekedett. ÁrmiNt végig baszogattuk, hogy vegye már le a sapkáját(ami amugy a haja volt), mer elég gáz hogy így ül velünk. Kevés gyilkos nézés.. Dani hozott ilyen köcsögnagy szemüveget.. azt próbálgatta fel mindenki, fényképezkedtünk, Tomiék BumBumTequiláztak.. én sörrel kezdtem, meg a gyerekpezsgős vodkát verettem, adta nagyon. Nagy zenéket toltak, hatalmas parti volt végig. Éjfélkor kirohantunk ellőni a tüzijátékokat.. úgy pofára estem amikor másztam át kerítésen, csoda hogy nem lett semmi bajom. Arra emlékszek még, hogy Timivel telefonálok, Ő meg rámbassza a telefont, meg hogy hajnal 5kor arra kelek, hogy Denyó ilyen német-angol-spanyol-magyar halandzsanyelven osztja nekünk. Fogalmam sincs mikor feküdtem le, de egész jót aludtam a földön. Kibaszott nagy buli volt. Állítólag egy csávó átjött vmeik szomszéd házból, hogy ott unalom van, és itt meg kurva nagy a hangulat, a hangzavarból ítélve. Tédével is beszéltem az éjszaka alatt kétszer is, bár a másodikra már nem nagyon emlékszem. Volt egy csomó nemfogadott hívásom.. meg jópár SMS is. Azok se nagyon rémlenek ami azt illeti.

Reggel szokás szerint sörrel indítottam a napot, Danival, Tomival meg Zolival szenvedtünk a konyhába. Közben lelépett a társaság nagyrésze, már csak a mi csapatunk maradt a házban. Ágiék helyettünk is kitakarítottak, nagyon rendes volt tőllük, mert mi meg csak fetrengtünk jobbra-balra. Valahogy délután, 1óra előtt indultunk el haza. Hatalmas buli volt, de egy valami azért mégsem stimmelt.. kibebaszottul hiányoztál. El kellett volna vinnem téged is. Nagyon megbántam.

süti beállítások módosítása