dolgok..

2010.11.13. 22:12 - viktornaplo

 
On the cloud of unknowing
My world seems open
Every satellite up here is watching
But I was here from the very start
Trying to find a way to your heart

All the days are forgetting
They've gone out with the tide
Lost at sea somewhere, waiting
Like setting suns at the rodeo
Trying to find someone you'll never know

Oh, sinking love
On the cloud of unknowing
Every satellite up here is watching
Waiting to see what the morning brings
May bring sunshine on it's wings

 

 

 

polgárőrség

2010.11.12. 22:10 - viktornaplo

Ma volt az első napom, mint nemhivatalos Győri kapui polgárőr. Este fél7kor Gaben előtt találkoztam a többiekkel. Bemutatkoztam, és már az elejétől nagyon közvetlenek voltak. Mint ha már hetek óta ismernénk egymást. Először felsétálltunk az Újgyőrire, ott álltunk egy darabig, majd vissza a Szinva-parton, el a Kisteszkóig, és onnan haza. Semmi komoly esemény nemtörtént szerencsére.
Leadtam a jelentkezési lapom, és majd fényképet is kell csináltatni az igazolványhoz. Az is lehet, hogy Gabennel fogjuk majd szerkeszteni a honlapját a Győri kapui Polgárőrségnek. Várom már.

Szeretném komolyan venni ezt az egészet.

daraboló valami

2010.11.11. 20:19 - viktornaplo

Megint mentünk Pestre az osztállyal. Leértem a Tiszaira, találkoztam Zolival még indulás előtt, odaadtam neki a DVDt a balcsis képekkel meg a videóval, még beszélgettünk kicsit, aztán én indultam a többiekkel a vonathoz. Megint kapcsoltak nekünk egy külön kocsit. Regi ismét hozott pipát, kicsit zsugáztunk is, szóval jó hangulatba telt az odaút. Megérkeztünk, aztán elbuszoztunk Budára, a Semmelwies Múzeumba. Maga a múzeum jó lett volna, de a "távlatvezetőnk" nem volt a helyzet magaslatán. Kb mint ha én tartottam volna a bemutatót. Azt mondta el, amit mi is elolvashattunk a feliratokról.. de azt is hogy?! "Darabóló valami" .. "Karba teszi a kezét" .. "Röntgenizé" .. "Kőből öntött láb" .. "Ez egy nyitott könyv" (- a könyv zárva volt). Ja és a legjobb: "Mire használták az erényövet? - Háááááát... mindjárt elolvasom itt a feliratot, egy pillanat.." Egyébként érdekes lett volna. Mivel még volt 3óránk a vonat hazaindulásáig, elmentünk az Arénába. KFC. Mászkáltunk fel-le, teszkóba is voltunk. Kicsit olyan érzésem volt ahogy bolyongtunk ott ide-oda, mint mikor Balcsiról hazafelé jöttünk, és akkor is beugrottunk még kicsit. Teccetős. 4kor indult a vonatunk haza, ismét külön kocsival jöttünk. Az egész utat végig röhögtük, nagyon nagy volt.
Decemberben ismét megyünk elvileg. Kíváncsi leszek rá.

süti beállítások módosítása