little memories.. marcin on.

2010.11.05. 18:03 - viktornaplo

Gorillaz - Empire Ants
(feat. Little Dragon)

 

eger

2010.11.05. 13:11 - viktornaplo

12:45kor indult a busz, felszálltam, pont volt helyem is. Kicsivel több mint 1,5 óra volt az út, Gorillazt hallgattam végig. Megérkeztem, Andi már várt rám. NagyölelésSétálltunk minden fele, megmutatta a fontosabb helyeket a városban, nagyon tetszett. Tulajdon képpen minden miskolci helynek megvan az ottani megfelelője. Fura volt egyébként, hogy ahogy sétálltnk végig a városon, egyetlen ismerős arc sem volt sehol, ahogy körbenéztem. Végül az érsekkertben ültünk le, a híd közepére. Beszélgettünk nagyon sokat, minden féléről, nagyon jól éreztem magam. Kis séta megint, Egerplázába is benéztünk.. nemrossz, nemrossz. Hihetetlenül elrohant amugy az idő, egyszercsak este lett. 18:00kor jött vissza Miskolcra a busz, kis Activity még indulás előtt az ablakon keresztül.. Vicces volt.
Ismét 1,5órás utazás, aztán egyből irány Paprikába. Danika+Ági, Denyó+Fruzsi, meg Tédé már ott voltak, kicsit később csatlakozott Dani is. Egész este biliárdozni akartunk, de sehogyse jött össze. Szervkereskedő kínai, asztalra hányó srác, volt minden. Remekül éreztem magam, jó este volt. Sőt az egész nap nagyon odabaszott. Hihetetlen élmény volt.

szenteltsör

2010.11.05. 12:33 - viktornaplo

Fél6ra mentem a Kandóhoz, már Daniék ott voltak. Átöltöztem gyorsan, aztán kezdtük is a focit. Nem adta most annyira, mint multkor, de jó volt azért. Kezdem visszanyerni a formám.
Foci után haza, gyorsan felöltöztem, aztán indultam Centrumhoz. Ati, Konen, Tédé meg Brízi má ott voltak. Megvártuk még Karcsit, aztán mentünk a Spárba. Bevásárolt mindenki, aztán mentünk Atiék elé. Van ott egy fedett asztal, oda telepedtünk le. Röhögtünk végig, lőttünk képeket is, hülyültünk csomót.. nagyon jó este volt. "Szentelt sör.. szentelt fasz! .. Fürtösfasz."

 

Megy a krokodil a sivatagban, talál egy pohár vizet: és felborítja.

forraltbor

2010.11.03. 12:50 - viktornaplo

Fél7kor tali Tédével Diósgyőrbe, mentünk fel hozzá. Mutattott számokat az új lemezről.. odabaszós lesz az biztos. Várom már. Édzsofoztunk még egy kicsit, mert mért ne.. TM is benne volt egyébként, szétbaszott mindenkit.
Miután győztünk, indultunk Denyóhoz forraltborozni. Remekül sikerült azt kell hogy mondjam. Az ital is meg az este is. Csapattam valami zombis gémmel is, azért az gizda volt.. meg kukásautós szimulátor is.. meg a SA is.. Annyit röhögtünk, a felére már nem is emlékszem már. Kibaszott nagy este volt. Hihetetlenül jól éreztem magam.

temető

2010.11.01. 09:59 - viktornaplo

Vasárnap:
Délelőtt indultunk Anyukával, Évanénivel, Zsuskával meg Jocóval Cigándra. Mád határában bevártuk még Zoliékat is, aztán együtt tovább. Megérkeztünk, rendbe raktuk a sírt, Zoli meg Anyuka felragasztottak a sír közepére valami nagy kőtál szerűt amibe virágokat szúrkáltunk. Szép lett egyébként. Utána még beugrottunk Betti nagynénjéhez, aztán vissza a házba. Báttya nagyon szépen rendbe tette az udvart. Zolival kicsit szétnéztünk, aztán felmentünk mi is a többiekhez régi fényképeket válogatni. Nagyon tetszett, sok érdekes képet találtunk. A fülem és az orrom, egy az egybe Firudédipapótól örököltem. Találtunk Apáról is egy régi képet, hát az a beállás.. mint ha csak tükörbe néznék. Mostmár tényleg értem, miért hasonlítanak hozzá mindíg akik ismerték őt is.
Hihetetlenül jó idő volt, egész nap pólóban mászkáltunk. Sütött a nap, és egyetlen felhő sem volt az égen. Még mondtam is Jocónak, hogy.. úgy lementem volna Hejőkeresztúrba. Valamiért nagyon rám tört az a hangulat. Dejólenne..

Hétfő:
Ismét csak délelőtt indultunk Zsuskával és Jocóval, először Vámosra. Mama ismét töltött káposztával várt minket, de nem ettünk sokat. Beszélgettünk kicsit, aztán kimentünk a temetőre. Megint Zsuska csinálta a koszorút, szerintem nagyon szép lett. Mire visszaértünk a temetőből, már Andika is megérkezett a kisbabájával. Köszöntünk nekik, de indultunk is tovább. Először Zubogyra mentünk Jocó nagyijához és keresztszüleihez. Ebédeltünk, aztán ott is elsétáltunk a temetőbe, ami egy nagy domb tetején van. Nagyon szép kilátás volt egyébként. Meglátogattuk Jocó apukáját is, ott is sütiztünk kicsit, aztán az utolsó állomás Jocó anyukájánál volt Barcikán. Előtte még kocsikáztunk egy kicsit Imola felé.. gyönyörű volt a táj, ráadásul pont a naplementénél jártunk arra felé. Csodálatos volt. Na megérkeztünk Jocó anyukájához, a változatosság kedvéért ettünk ott is. Elég késő volt már, mikor haza indultunk, de még útközben megálltunk Jocó egyik régi osztálytársának emlék keresztrjénél, ott ahol autóbelesetett szenvedett a srác. Ott értettem meg ennek a napnak a valódi értelmét. Túl a giccsen, az egymással való versengésen, és a kompenzáláson.
Együttérzés.

süti beállítások módosítása