piros

2010.10.31. 09:11 - viktornaplo

Új kedvencem.

Negyed9kor tali Tédével tökölin, mentünk Szinvaparkhoz. Tomi szokásához híven megint késett, így addig mi bementünk a Spárba, és megvettük a cuccokat. Furulykás. Vissza kimentünk, mire jéggé fagytunk, épp oda ért Tomi is, aztán mentünk búzára. Felvettük Zolit az új "sapkájával" meg danikát, aztán mentünk az avasra Tomiék mellé egy játszóra. Hatalmas hangulat volt, röhögtünk, üvöltöztünk végig, ennek is köszönhető hogy elküldtek minket onnan, így a negyedik üveg furulyát már út közben ittuk meg. Egy csapáson jöttünk le az avasról, a vak sötétben. Út közben majdnem belezuhantam valami patakmederbe is. Részeg fekvőtámasz a sötétben..
Féléjfél körül értünk be a rokiba, a ruhatárnál találkoztam Norcsival is, aztán a Millerben Renivel, meg Eszterrel. Renivel nagyon küldtük, az kemény volt azért.. akkor indult be nekem a buli igazán, miután a pirosba átmentünk. Nagyon nagy zenéket csapatott a DJ. Bár a Miami2ibiza nem volt hogy bassza meg a kurva annyát, pedig direkt kértem is. Nagyon eresztettük, hihetetlenül jó buli volt. Norcsival dobáltuk a fakkokat egymásnak, kiváncsi lennék hány ember vette magára aki mellettünk állt. Nyári idő szerint fél4kor, jöttünk el Tédével. Keresgéltük a többieket, hogy elköszönjünk, de Norcsin kívül nem találtunk meg senkit, úgyhogy eljöttünk. Egyetemről fel gyalogoltunk az avasra, avasról le a népkerthez, onnan búzatér, meki, aztán mentünk a pótlóhoz. Nem kellett sokat várni szerencsére, és végül nyári idő szerint 5re, téli idő szerint 4re értem haza.
Hatalmas buli volt, nagyon-nagyon jól éreztem magam. Jó volt ez az óra visszahúzós dolog is, egy órával többet bulizhattunk. A piros meg..

A nap száma: (még ha nem is adták le..)

on melancholy hill

2010.10.30. 10:18 - viktornaplo

Suli után egyből felmentünk Vikivel a koliba, visszaadta a füzetem. Utána mentem Centrumhoz, és véletlenül összefutottam Csécsivel is. Mivel ő is az avasra ment, igy vele tartottam, és beszéglettünk kicsit.. Hát mesélt érdekes dolgokat a régi társaságról.
Utána indultam Zsuzsi elé, közben a buszon Renivel is összefutottam, de csak pár másodpercre, mert már szállnom kellett. Megérkeztem a Jezsu elé, már jött is Zsuzsi, bementünk, és körbevezetett a suliban. Hatalmas iskola, hónapokba tellne amig kiismerném.. de amugy nagyon tetszik. A kis csöves GáborÁronhoz képest egy kacsalábonforgó palota..
Távlatvezetés után még bementünk városba, aztán irány Zsuzsiékhoz. "pofonnak szar" .. "Én leszek a fő ruhahordozód.. Szívesen hordom majd a ruháid - Igen? Hordod majd a ruháim?" Megetetett, /tócsni/ megitatott, megmutatta a palotás ruhát, /ami amugy helovín jelmez is/ meg a tablóképeket is. Megismerhettem végre apukáját is, pont ilyennek képzeltem egyébként. Remek délután volt, és.. erre most nagyon-nagy szükségem volt. A komoly beszélgetésre, a közös okfejtésre, a hülyülésre.. Kár hogy ilyen gyorsan eltelt az idő.
Hazajöttem, ettem, aztán tali Barbival. Leültünk a szinva parton, beszélgettünk csomót, jó volt amúgy. Mikor már sikeresen jéggé fagytunk sétállgattunk még kicsit, aztán hazakísértem, én meg mentem Tédéhet a tökölire.
Bementünk városba, bóklásztunk fel-alá, elvoltunk végig, aztán teljesen véletlenül összefutottunk Denyóval+Fruzsival meg Tomikával. Hozzájuk csapódtunk, aztán egy sikertelen kocsmatúra után végül a Plázába kötöttünk ki. Darts, biliárd.. és olyan jól éreztem magam.. Teljesen máshogy alakult az este, mint gondoltam, és pont ez a kiszámíthatatlanság tetszett. Fél1fele értem haza. Csodálatos nap volt.

 

süti beállítások módosítása