hóvóthónemvót [vasárnap]

2010.01.31. 14:05 - viktornaplo

IGEN! VÉGRE!

Jött Zsuska 10re, reggeliztünk, felöltöztünk, és mentünk ki Anyussal együtt Lillafüredre. Fantasztikus volt. Zsuska 20méterre a lépcsőház ajtótól már a földre került.. :DD

Lillafüreden leszálltunk a buszról, és sétáltunk egy csomót. Egész úton kergettük egymást, hógolyóztunk, egymást lökdöstük a hóba, fantasztikus volt. Annyira imádom mikor lehet a hóban játszani. Mint ha megint kisgyerek lennék. Annyira jó. Mire kikeveredtünk a buszmegállóba, teljesen eláztunk. Azért még feltette volna az i-re a pontot a hóember építés, de csurom-vizesek lettünk, úgyhogy igy semmi nem lett belőlle. Ilyenkor olyan rossz hogy nincs senki akivel lemehetnék és baromkodnánk a hóba. Vagy szánkóznánk, vagy hóembert építenénk, vagy csinálnánk két hóvárat és dobálnánk egymást..

Régebben mikor Tédé lejött hozzánk, szánkóztunk, építettünk egy hóembert, aztán meg fényképezkedtünk vele.. :DD Kurva jó volt. :D

Vagy mikor Gabenékkel 2éve lementünk a "legelőre", építettünk két hóvárat. Gaben volt Csécsivel, én meg Sanyival. Akit 3× eltaláltak kiesett.. :DD A mi várunk erős volt, az övék meg magas.. Arra taktikáztunk, hogy rájuk döntsük a váruk, de csak lyukakat  tudtunk csinálni rajta, és mivel a mi várunk alacsony volt, vesztettünk.. :DD Pedig szúrkáltam bele gallyakat is hogy a hógolyójuk szétessen rajta.. :DD

Jegyzet:
01.30-01.31-ig 30cm hó esett. Lillafüreden térdig ért a hó. Előttünk csak lábszárig.. :DD

bűnöző [szombat]

2010.01.31. 09:54 - viktornaplo

Reggel aránylag korán keltem, mert 9re jött a villanyszerelő. A fürdőszobába szerelt be egy kis ventillátort. Délig tartott, fúrt, faragott, mindent csinált. Miután elment, bejavítottam még pár helyen, ahol hibás volt a fal, utána meg  összetakarítottam.

14:00ra volt megbeszélve hogy megyek az angoltanárhoz, de teljesen kiment a fejemből. Próbáltam volna odaérni időben, de mivel a sok hó miatt a buszok is alig bírtak közlekedni, így laza félórát késtem. Mikor mentem a 3Assal is.. össze vissza csúszkált, egy táblát majdnem ki is döntött.. :D Meg egy másik buszt is láttam kisodródva az egyik kanyarban..

Angolon tanultam sokat megint, bizakodó vagyok egyenlőre. Azt hiszem hogy jól fog menni. Egyébként a tanár egyre szimpatikusabb.. :D és annyira sok mindent tud.. és inteligens. Az összes tanárnak ilyennek kéne lennie. Nem az, hogy kivetít egy rakás diát, hogy: "másoljátok"

Hazajöttem, ettem, pár percre beültem gép elé, aztán Anyussal TVztünk. Utána elkészültem, aztán indultam. Taliztam Tédével, mentünk Plázához.

Megvártuk Fruzsit meg Dorrrit, aztán Bulldogz. Amugy tökjól elvoltunk, csináltunk képeket, meg videót is, jól éreztem magam. Röhögtünk sokat. Jövőhéten meg majd Dorrriszülinap. Én amúgy borzasztóan imádom a havat, és nagyon élvezem, de kicsit lehangolt, hogy a társaságba mindenki utálta tegnap, rajtam kívül. Azért hazafele belevetődtem, és firkáltunk is a rá Pláza előtt.. :D

Napszáma:

ne mutogass, mert egészségtelen! [péntek]

2010.01.29. 23:32 - viktornaplo

Hétfő: unalom

Kedd: angoltanár [Első alkalom. Nagyon jófej. Abszolút szimpatikus eddig.]

Szerda: ZSD-TD-VD [Jó volt nagyon. Csomót szakadtunk.. :D]

Csütörtök: nyelvvizsgára készülés teljes gőzzel..

Péntek: Kiscsalád.

Suliba amúgy tök jól elvoltunk. Röhögtünk egy csomót.. :DD Füleki az amugy nagyon nagy tag.. "Gecis babakocsi" :D Meg kiabáltunk valami köcsögnek a folyosón, hogy: "BUZI! BUZI!" Kétszer ordítottam rá, Karcsi mind a kétszer hátrafordult, és rámnézett.. Kicsit vette magára.. hehehe [am.. legközelebb nyerünk!]

Hazajöttem, megjött Anyukám is, és elkezdtünk vacsit csinálni. Az ujjam csak 3× reszeltem le, nem gáz végül is.. :DD Kajáltunk, kicsivel később megérkeztek Zsuskáék is. Kitalálták, hogy társasozzunk. Ki nevet a végén.. Jajj de imádom.. :DD

Viszont velük játszani.. Igazából Jocóval semmi baj nem lenne, ha nem venné véresen komolyan az egész játékot. Mint ha az élete múlna ezen. Nagyon durván tolja.. :D "Namost dobok egy hatost, és kiütlek, aztán dobok egy hármast és kiütöm Zsuskát is.. nem jöttössze.. na majd következőbe!" Persze az első körbe nem bírta elviselni hogy nem Ő nyert..
Zsuska meg ahányszor Jocó megelőzte, folyton sikongatott hogy: "ÜSD KI! ÜSD MÁR KI!" Hiába Jocónak még csak egy bábuja volt bent, neki meg az volt az utolsó, amivel megtette a kört.. Mit leműveltek ezek.. tejóIsten..

Utána elkészültem, 19:45kor taliztam Tédével, mentünk városba. Eredetileg 20:00ra volt megbeszélve a tali Zsuzsival meg Norcsival, de szóltak hogy nem tudnak csak 45-re jönni, szóval mi addig besétáltunk a Plázába. Összefutottunk Dórival meg Fruzsival, megbeszéltük hogy szombaton csináljunk valami közöset, aztán Fruzsi lépett, Dórival meg még beszélgettünk egy kicsit. 20:30kor mentünk mi is, még Dórit haza kísértük. Közben már hívtak a lányok hogy hol vagyunk, ők már a Centrumnál fagyoskodnak.. Na zsír..

Indián szökdelésben leugráltam Centrumig, Tédé csak simán sétált melettem. Nagy volt.. :DD Találkoztunk a jéggé fagyott lányokkal, aztán kocsmakör. Sörkert, Bulldogz, Viking.. Tele. G-pontba találtunk végül helyet. Beszélgettünk, punnyadtunk, iszogattunk.. Valahogy 22:00fele léptünk le. Még mentek a lányok kajálni, aztán elkísértük őket a búzára, és jötünk haza mi is.

Napszáma:

süti beállítások módosítása